28 yasında olgun bırı ve cok sey yasamıs dedıgıne göre cok kısı tanımıs ve kadınlara guvenmedıgını söyledı bana bana bıle tam yuzde yuz guvenemıyormus cunku cok fazla aldatan evlı kadın falan fılan görms anlatıklarına göre benden etkılenyr farkndayım bu hafta sonu yazlıklarına gıtmstık aılesyle bırlıkte bız arkadan gelırken bana dokunmaya sarılmaya çalıstı ama bukadar yanı hepsı... bana asık degıl bılıyrm cunku görucu usulu oldu bu normal ama hoslanmıyrda degıl benm kafama takılan görme sıklıgı ve telefon olayları yanı ona nasıl yetoyr bukadar az görsme ben buna taklıp duruyrm bana hıc yetmıyr nasıl davranmalıym![]()
Canim durumuna cok uzuldum inan. Anladigim kadariyla sen bayagi hoslaniyorsun ondan, ama sen ondan bekledegin sicakligi, yakinligi goremiyorsun.
Kadinlara guvenemiyor diye, eger sana asiksa duygularini neden saklasin ki?
Seven bir erkek yasi kac olursa olsun, sevgisini ilk firsatta gosterir. Sana sarilmak istememesi de cok tuhaf degil mi? Evlilik sonrasina mi sakliyormus sevgisini?
Valla acik konusmak gerekirse, tarife gore tam bir odunla hayatini birlestirmek uzeresin canim. Nasil baslarsa oyle gider. Sonradan degismesini bekleme bence. Sevgi karsilikli olursa guzel. Yoksa tek tarafli en cok uzulen sen olursun.