sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

28 yasında olgun bırı ve cok sey yasamıs dedıgıne göre cok kısı tanımıs ve kadınlara guvenmedıgını söyledı bana bana bıle tam yuzde yuz guvenemıyormus cunku cok fazla aldatan evlı kadın falan fılan görms anlatıklarına göre benden etkılenyr farkndayım bu hafta sonu yazlıklarına gıtmstık aılesyle bırlıkte bız arkadan gelırken bana dokunmaya sarılmaya çalıstı ama bukadar yanı hepsı... bana asık degıl bılıyrm cunku görucu usulu oldu bu normal ama hoslanmıyrda degıl benm kafama takılan görme sıklıgı ve telefon olayları yanı ona nasıl yetoyr bukadar az görsme ben buna taklıp duruyrm bana hıc yetmıyr nasıl davranmalıym :(

Canim durumuna cok uzuldum inan. Anladigim kadariyla sen bayagi hoslaniyorsun ondan, ama sen ondan bekledegin sicakligi, yakinligi goremiyorsun.
Kadinlara guvenemiyor diye, eger sana asiksa duygularini neden saklasin ki?
Seven bir erkek yasi kac olursa olsun, sevgisini ilk firsatta gosterir. Sana sarilmak istememesi de cok tuhaf degil mi? Evlilik sonrasina mi sakliyormus sevgisini?
Valla acik konusmak gerekirse, tarife gore tam bir odunla hayatini birlestirmek uzeresin canim. Nasil baslarsa oyle gider. Sonradan degismesini bekleme bence. Sevgi karsilikli olursa guzel. Yoksa tek tarafli en cok uzulen sen olursun.

Duygularin, onu her sekilde kabul etmekten yana, mantigin ise, dogru gorunmeyen seyler var deyip kafanin bir kosesini yiyor. Umarim dogru olan kazanir
Ben boyleyim diyen erkekten bir de sus payi niyetine gecici sureligine istedigin birseyi yapan erkekten uzak durulmali diye dusunuyorum Tecrubelerim bana bunu ogretti

Son düzenleme:
Duygularin, onu her sekilde kabul etmekten yana, mantigin ise, dogru gorunmeyen seyler var deyip kafanin bir kosesini yiyor. Umarim dogru olan kazanir
Ben boyleyim diyen erkekten bir de sus payi niyetine gecici sureligine istedigin birseyi yapan erkekten uzak durulmali diye dusunuyorum Tecrubelerim bana bunu ogretti

evet cok haklısın :( bakın bu saat oldu daha benı aramadı sımdı arayıp kızaym dıyrm bu saat olms nasıl musat olmamıss acaba bı yanm bırak o ararsa konusrsn dıyr :( allah bana yardm etsn napcam ben bununlaaa

görücü usulu ile tanışmışsınız yani ortada aşk yok şimdilik siz onun için mantık neyse osunuz mantık evliliğisiniz.evlendikten sonra durum değişirmi bilmem saygı sevgi çerçevesinde yürür belki.ama beklentilerinizi karşılayamayan biriyse bunu açıkça konuşun bazı şeyler kısa dönemde gelişmiyor hemen bayan olduğunuz için duygusalsınız hemen bağlanıyorsunuz

evet öylee benı anlamıyr hemde hıc anlamıyr :( azönce kapattık telefonu bu saat oldu neden aramadn dedım gene sıralıyr yaptıklarını aradgmdada uyuyordu sınırlendı sonrada ben kendıme kızıyrm tamam dedı benden öncekılerede böylemydn sen dedım gerek kalmıyrdu onlar arıyordu zaten dedı hıc mı bu konuda sorun yasamadın sen dedım hayr sorun yasamadm onlar zaten benı arıyrladı gerek kalmıyrduu dedı yaaaaaaaaa bıraz tartıstıkk keskee sogukkanlı olsaydm umrumda olmasaydı arayp aramaması neyse yaa artık ıyıce yuzgöz olacazz bu konuda yeter artık bundan sonra bıse demıcem ona canı nezman ısterse arasn keyfı bılır hattaaa msj mı atsam sımdı söyledıklerımı unut madem sen böylesn bende sana uyucam artık aramamanı sorun etmıyrm mı dıyeyım sonrada hıc umrumda deglmıs gıbı mı davranayım bı akıl verın lutfen :(

bu konuyu artık kapatyrm ona son msjmı attım bu konuyla ılgılı dedım kı

mademkı sen böylesn ve bız bu konuda sorun yasyrz bu konuyu sonsuza kadar kapatyrm artık bu durumda ben sana uyucam geregnden fazla duygusallık yapıyrm sanırm kendımı cok kaptrdım artık arayp aramamanı takmıcam bırak degısen taraf ben olaym bu daha mantıklı artık romantıklık pesınden kosmıcam ıkımzde rahat edelım dedım

bunları yazdm cunku bu adam böyleeee ve anlasn artık o böyleyse bende böyleym ne verırse okadarını alacak bendenn sızce nasıl yapmısım kızlar bakalm ne cvp verıcek bunun uzerıne ama gercektende oylee onu gönlume nasıl aldysam o hızlaa sogutacam kendıme ugrasacak bırseyler bulucam ve aklıma daha az gelmesını saglıcam neysee herseyn hayrlısı allahtan

evet öylee benı anlamıyr hemde hıc anlamıyr :( azönce kapattık telefonu bu saat oldu neden aramadn dedım gene sıralıyr yaptıklarını aradgmdada uyuyordu sınırlendı sonrada ben kendıme kızıyrm tamam dedı benden öncekılerede böylemydn sen dedım gerek kalmıyrdu onlar arıyordu zaten dedı hıc mı bu konuda sorun yasamadın sen dedım hayr sorun yasamadm onlar zaten benı arıyrladı gerek kalmıyrduu dedı yaaaaaaaaa bıraz tartıstıkk keskee sogukkanlı olsaydm umrumda olmasaydı arayp aramaması neyse yaa artık ıyıce yuzgöz olacazz bu konuda yeter artık bundan sonra bıse demıcem ona canı nezman ısterse arasn keyfı bılır hattaaa msj mı atsam sımdı söyledıklerımı unut madem sen böylesn bende sana uyucam artık aramamanı sorun etmıyrm mı dıyeyım sonrada hıc umrumda deglmıs gıbı mı davranayım bı akıl verın lutfen :(

hiçbirşey demeden davranışlarınızla gösterin.aradığında açmayın geç dönüş yapın umursamaz tavırlara girin ama gerçekten umursamayın.neden aramıyorsun sorusunu hiç sormayın çünkü her defasında aynı şey oluyor baksanıza erkekler laftan sözden anlamaz icraattan anlarlar..bu tavırlarınıza rağmen hala aynıysa yol verin gitsin adam aranmaya alışıkmış baksanıza..sevgi öyle tek kişinin fedakarlığıyla olmuyor en son nasılsa size neden umursamaz olduğunuzu soracaktır bunu söylersiniz ilerisi için kuşkularım var herşeyi tek başıma göğüsleyemem ben sen sorumsuz davranıyorsun ilerde çocuklarının yükününde bana atarsın dersiniz

hiçbirşey demeden davranışlarınızla gösterin.aradığında açmayın geç dönüş yapın umursamaz tavırlara girin ama gerçekten umursamayın.neden aramıyorsun sorusunu hiç sormayın çünkü her defasında aynı şey oluyor baksanıza erkekler laftan sözden anlamaz icraattan anlarlar..bu tavırlarınıza rağmen hala aynıysa yol verin gitsin adam aranmaya alışıkmış baksanıza..sevgi öyle tek kişinin fedakarlığıyla olmuyor en son nasılsa size neden umursamaz olduğunuzu soracaktır bunu söylersiniz ilerisi için kuşkularım var herşeyi tek başıma göğüsleyemem ben sen sorumsuz davranıyorsun ilerde çocuklarının yükününde bana atarsın dersiniz

evet zaten panıkledı bu msjn ustunee nedemek degısecem sen degısme canm nasıl yanı kendını geregnden fazla kaptrmıssın dıye sordu sonraa ıyıkı hyatmdasın ıyıkı tanıms senı sevyrm uzlme dedı ama bundan sonra davranslarımı degstrcem ona karsıı eskısı gıbıolmyacak hıcbısee

bırde bı saat sonra annesı aradı yarın bıze gelıyorlarmıs kız kardesyleeeee offf bu sınav arıfesınde basıma dert aldm yarın iş çıkarttım basımaa dıp bucak temzlık var sımdı ıyı mı gercı annesını cok ama cok sevıyrm kız kardesınıde gulu seven dıkenıne katlanacak artık temzlık zamanı

Sen ne yaparsan yap, nasil davranirsan davran, onun kisiligini degistiremezsin canim. Akintiya karsi bosa kurek cekmek gibi bisey bu.
Sana "ben boyleyim" demis, bu herseyi apacik anlatiyor zaten.
Seni uzmek istemem ama ileride buyuk hayal kirikliklari yasamamak icin, duygularindan cok mantiginla hareket etmeye calissan diyorum.
Omur boyunca nasil davranmaliyim, nasil karsilik vermeliyim diye kendini yiyip bitirirsin.
Ondan ne istedigini, bu iliskiden neler bekledigini en iyi sen bilirsin.
Eger baslangicta birseylerin eksik oldugunu seziyorsan, o eksikligi onda hep yasayacaksin demektir.
Demek ki onun yapisinda var odunluk, ya da seni, senin onu sevdigin kadar sevmiyordur. Eksiklik bu olabilir. Sen daha iyi anlarsin.

canm haklsın sanırım onu cok sevmemı sevıyor :( ben her acıdan onun mantıgına uyan kızım hepsı bu bılıyrm ben bunun farkındayım bana asık falan degl bıraz hoslanıyr hepsı bukadar bende slak gıbı kaptrdım kendımı oysa ıstesem ondan cok daha ıyı sartlarda bı baskası olabılır hayatımda ama bıkere aıleler işin içinde iş baska boyutlara ulastı bnm sınava az kaldı ayrılrsak toprlayamam bu herseyden önemlı zaten srf sınav ıcın ayrılmam bu ara ben ona bunu söylersen yaa ayrılma esıgıne gelrsek ozman bıterm işteee sınav olsn sonraa böyle sert konusablrm artık yada bılmyrm söylesem mı ama kesınlke benm kurmak ıstedgm cumllerı kurmussunnnnnnnnn :(

Ne sınavına girceksin nerdeo? Daha okumak istiyorsan, evlilik düşünmen biraz garip değil mi? Hele ki üniversite okuyacaksan karşına kültürlü seni sevebilecek bir sürü insan çıkacak. Genç yaşta evlenmeye karşıyım (ben o hatayı yaptım, 7 yıl sonra boşandım). İsterse araya aileler girsin bu hiç önemli değil. Hayatını doya doya yaşa. Evlendikten sonra bu adam değişmez aynı kalır.

görücü usulu ile tanışmışsınız yani ortada aşk yok şimdilik siz onun için mantık neyse osunuz mantık evliliğisiniz.evlendikten sonra durum değişirmi bilmem saygı sevgi çerçevesinde yürür belki.ama beklentilerinizi karşılayamayan biriyse bunu açıkça konuşun bazı şeyler kısa dönemde gelişmiyor hemen bayan olduğunuz için duygusalsınız hemen bağlanıyorsunuz

özellikle karşı taraf kendisini geriye çektikçe elde edilmesi gereken kişi moduna sokuluyor zihinde.aslında bu çok yanlış ama hemen hemen herkesin yapısında bu var hırs haline geliyor bu zor adam benim olmalı diyerekten ben şahsen bir erkeği elde edebilmek için sabırla uğraşamam evlilik asla yapamam ama sen mücadele etmekten hoşlanıyorsan vazgeçme derim madem sevdiğini düşünüyorsun..

Sen ne yaparsan yap, nasil davranirsan davran, onun kisiligini degistiremezsin canim. Akintiya karsi bosa kurek cekmek gibi bisey bu.
Seni uzmek istemem ama ileride buyuk hayal kirikliklari yasamamak icin, duygularindan cok mantiginla hareket etmeye calissan diyorum.
Omur boyunca nasil davranmaliyim, nasil karsilik vermeliyim diye kendini yiyip bitirirsin.
Eger baslangicta birseylerin eksik oldugunu seziyorsan, o eksikligi onda hep yasayacaksin demektir.
Demek ki onun yapisinda var odunluk, ya da seni, senin onu sevdigin kadar sevmiyordur. Eksiklik bu olabilir. Sen daha iyi anlarsin.

evet bazı insanlar çok sever ama duygularını ifade edişine bakınca ' beni asla seviyor olamaz yoksa bu kadar ilgisiz kalırmıydı? ' dersiniz. ben sevgisini saygısını görmeye işitmeye ihtiyaç duyarım sevgilimin de ailemin de dostlarımın da .. yanımda olduklarını hareketleri ve sözleri ile de belirtmelerini isterim .. ama bazıları da bunu sevmez beni gerçekten sevdiğini bileyim söylemese de olur diye düşünebilir yani canım oturup kendini ve bir evlilikten bir erkekten beklentilerini göz önüne alıp buna göre hareket et derim ... ama bunları yaparken kalbini başka bir yere koy.ha eğer ki başkasını sevemem diye korkuyorsan seversin gençsin şüphen olmasın ...

''Basit bir adamım, alttan almalısın, bitirsen sen bitirirsin sözlerini (bu herneyse, çok saygısızca cümle olmuş)'' ve buna benzer sözleri kullanan erkeklere sinir oluyorum.

İlişkiye şekil veren iki kişi ilk başta nasıl başlarsa öyle devam ediyorlar..Bu tartışmasız böyle.

İlişkinin başında kim ağır basıyorsa o hep aynı modda devam ediyor ta ki kaybetmeye yüz tutuncaya kadar.

İsteklerinizi bence törpüleyin..Bırakın o istesin..

Eğer ''ben böyleyim'' sözünü kullanmayan erkek tiplerinden olmasaydı mücadele edin derdim ama bu farklı bence.
Hep alttan alan taraf olmak çok yorucudur unutmayın.

Biri adım atınca diğeri geri adım atmayan aksine oda daha fazla adım atan çiftler var. En doğru birliktelik budur.

Ne sınavına girceksin nerdeo? Daha okumak istiyorsan, evlilik düşünmen biraz garip değil mi? Hele ki üniversite okuyacaksan karşına kültürlü seni sevebilecek bir sürü insan çıkacak. Genç yaşta evlenmeye karşıyım (ben o hatayı yaptım, 7 yıl sonra boşandım). İsterse araya aileler girsin bu hiç önemli değil. Hayatını doya doya yaşa. Evlendikten sonra bu adam değişmez aynı kalır.

yok canm öğretmenlık benmkı mezun oldm kpss hazırlanyrm

beni sevıyr cok bellı kavga etmedık hıc ama en ufak uzuntumde cok telaslanıyor cok fazlaa buyutuyr uzulmemı dun ne msjlar cekmss bı anda annesı ve kardeslerı bıze geldı bugun hıc ortada yokken yanı sevmoyor dıyememm allah var sadce bu coocuk böylee zaten annesıne dert yanms dun anlattı bıraz anne ben napaymmm lıselı deglm elımden gelen bu konus konuss bıeyer kadar keske hemen evlenseydıkk dıyormus

özellikle karşı taraf kendisini geriye çektikçe elde edilmesi gereken kişi moduna sokuluyor zihinde.aslında bu çok yanlış ama hemen hemen herkesin yapısında bu var hırs haline geliyor bu zor adam benim olmalı diyerekten ben şahsen bir erkeği elde edebilmek için sabırla uğraşamam evlilik asla yapamam ama sen mücadele etmekten hoşlanıyorsan vazgeçme derim madem sevdiğini düşünüyorsun..

evet canm sevıyrm ve evlenınce onunla daha farklı olacagını bılıyorumm şuan cok fazla kısıtlıyr kendını bunu hıssedyrm yanıı zorla yapmadıgını anladım artık

''Basit bir adamım, alttan almalısın, bitirsen sen bitirirsin sözlerini (bu herneyse, çok saygısızca cümle olmuş)'' ve buna benzer sözleri kullanan erkeklere sinir oluyorum.

İlişkiye şekil veren iki kişi ilk başta nasıl başlarsa öyle devam ediyorlar..Bu tartışmasız böyle.

İlişkinin başında kim ağır basıyorsa o hep aynı modda devam ediyor ta ki kaybetmeye yüz tutuncaya kadar.

İsteklerinizi bence törpüleyin..Bırakın o istesin..

Eğer ''ben böyleyim'' sözünü kullanmayan erkek tiplerinden olmasaydı mücadele edin derdim ama bu farklı bence.
Hep alttan alan taraf olmak çok yorucudur unutmayın.

Biri adım atınca diğeri geri adım atmayan aksine oda daha fazla adım atan çiftler var. En doğru birliktelik budur.

evet kayılıyrm yorucudr hep alttan almak ama son söyledıgınz gıbı ben bunu dıle getrıncee o durumu duzeltmeye calıısyor yanıı bu onun yappısı rol yapmıyor bu cok acık zaten bunu fark eder etmezz söyledm ozman degısme ben degısıyorm dedım oyle yapıcam onu sevıyrm degıssmesn ama ben degısecem ve ısteklerımı aazaltıcam tıpkı onun bana yaptıgını ona yapıcam bunu hıssednce bıle bana sen degısme llutfen dedı

Back
X