sevgiliniz size zaman ayırmıyorsa sevmiyor mudur?

cnm bunu sordugumda bana oyle acıklamalar yapıyrkı ben sordugm ıcın utanyrm hataa özur dıleycek duruma gelıyrm neredeyse yanıı kendınce okadar gecerlı acıkamalar yapıyr kı bende kalakalıyrm bunları söylerkende duzelmıcem demıyr ama oyle bı konuusyor kı sen kendını suclu hıssseddyrsn bunu denedım ıkı kez olmadı dmemek kı artık baska taktık kullanmalıym ve sanırım dedıklerımı yapıcammm işe yarayacagını sanıyrm yaptıkca sızınle paylasırm

Aynı durumları bende yaşadım canım onun için net olarak sana söyleyebilirim ki, bu adam seni sevmiyor.Senin onla ilgilenmenden hoşlanıyor sadece. Beni böyle kabullen gibi bir mantık yok çünkü. İnsan sevdiği için çok meşgul dahi olsa 1 dakikalık zaman yaratır arar senin sesini duyar. 1 saatliğinede olsa görmeye gelir. Onun için tavrını kesin koymalısın, diyeceğin şey bana bahane üretme çözümle gel. Bana ilgi alaka göstermediğin sürece ben yokum. Olay bu kadar basit.

Son düzenleme:
Aynı durumları bende yaşadım canım onun için net olarak sana söyleyebilirim ki, bu adam seni sevmiyor.Senin onla ilgilenmenden hoşlanıyor sadece. Beni böyle kabullen gibi bir mantık yok çünkü. İnsan sevdiği için çok meşgul dahi olsa 1 dakikalık zaman yaratır arar senin sesini duyar. 1 saatliğinede olsa görmeye gelir. Onun için tavrını kesin koymalısın, diyeceğin şey bana bahane üretme çözümle gel. Bana ilgi alaka göstermediğin sürece ben yokum. Olay bu kadar basit.

canm haklsın sanırım onu cok sevmemı sevıyor :( ben her acıdan onun mantıgına uyan kızım hepsı bu bılıyrm ben bunun farkındayım bana asık falan degl bıraz hoslanıyr hepsı bukadar bende slak gıbı kaptrdım kendımı oysa ıstesem ondan cok daha ıyı sartlarda bı baskası olabılır hayatımda ama bıkere aıleler işin içinde iş baska boyutlara ulastı bnm sınava az kaldı ayrılrsak toprlayamam bu herseyden önemlı zaten srf sınav ıcın ayrılmam bu ara ben ona bunu söylersen yaa ayrılma esıgıne gelrsek ozman bıterm işteee sınav olsn sonraa böyle sert konusablrm artık yada bılmyrm söylesem mı ama kesınlke benm kurmak ıstedgm cumllerı kurmussunnnnnnnnn :(

benm tam 3 ayım kaldı sınavıma bu uc ay ıcınde böyle gecmez ama zman tamam sınavım ondan daha önemlı suan ıcın ama bırseyler yapmalıym ayrılırsak biterım kendımı bılıyrm dusunmekten ders çalısamam kı :( en krıtk surecteym bu halde bıle aklımı veremıyrm derse ayrılsam kımbılr nolurr :( ne yapayım ozman vallahı bılmıym allahm bu sınavı kazanmayım baska bıse ıstemıyrmmmm off off olmadı bıraz daha zamn gecsn bu taktıklerı bı kullanayım hele baktım ıse yarıyr korku sardı kaybedecegını hıssetı bıseylerı duzeltyo ohh ne ala ama yok aynıysa bı ara guzel bı konusma daha yaparım karslıklı hep telde konusmustuk bu sefer karsıma alır konusurm onunla sert bı sekılde oyy oyy nerden dustum bu derdeee bılmıyrm sınavm olmasaa var ya ozman hersey daha baska olurdu

kızlar siz sevmıyr falan deyınce ben cok etkılenyrm :( en ıyısı artık yazılanları okumamam cunku cok etkılenyrm haklı olablrsınz ama bnm suan kı psıkoljm bu gercegı kaldrmaya musaıt degıl sınavm bıtene kadar kendı ıcınde hallaedecm eskı ılgıyı göstermıcem kendı kendıme bıtırecem yanıı benı cok ıstyorsa zaten bu degısımı fark eder kaybetmemk adına ugrasr gönlumu yapar ama artık hıcbır sekıldeeeeeee ama hıcbırsekıldee ne sevgı gösterısı ne ilgi beklentısı ararsa konusurm bı arkadasmla konusuyo gıbı ısım varsa ızın ıster ısımı gucumu yaparm bundan sonra böylee sonn 3 ay sadce derslerıme odaklanmalıym canı cehenneme herseyın sımdı spora gıdıcem bıraz kendımı toparlayayım psıkoljm bozuldu gene :( ama kesınlıkleee herseyı önce kafamda halledecm bugun aradıgnda bendekı degısımı fark edecek mı bakalım

kızlarrrrrr azönce aradı benı dayanadım actım gene oyle guzel konustu kı ev kalabalık neredeyse tum sulalsı ordaydı benm ses tonm kötydu fark ettı nolurr kendını uzme ben sneı cok sevyrm sen ne dersen ben yaparım kazmanın tekıyım ben dedı dayan askım cok az kaldıı elımde olsa aılelrı dusunmeyp senı kaçıracam az kaldı dedı

Aynı dertten muzdaribim, off ki off, ne off, benimki de hemen hemen böyle, seninki gibi aynı, aynılarını söylüyor, bekle, sabret, herşey yoluna gircek, yoluna koycam herşeyi, bilmem ne diyor, bende her seferinde dayanamıyorum, yumuşuyorum, ne olacak bizim halimiz böyle yaa, hemen affediyoruz, kıyamıyoruz, onlar için o kadar çok fedakarlık yapıyoruz ama onlar hiç kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.:50:

Evlilik kararı çok önemli bir karar. İlerde keşke biraz daha bekleseydim belki daha uyumlu biriyle olabilirdi diyebilirsiniz. Seçilen değil seçen olduğunuz fikrini düşünün. Kadınlar seçer, erkekler rakiplerinin arasından seçilir. Nişan kararından bile dönülebiliyorken şu raddeden dönmek sizin için zor olmamalı. Çünkü bu süreçler niçin var, karşınızdaki insan doğru insan mı diye. Bence acele olmasına izin vermeyin. hatta nişan değilde önce söz olsun, biraz daha tanıyalım birbirimizi diye seçen kişinin siz olduğunu hissettirmeye başlayın. gerçek budur. ancak aklı bu şekilde başına gelir birşeyler yapması konusunda. Bu süreçtede sevginizi kenara bırakın ve iyi düşünün bu kişi sizi tamamlıyor mu, istediğiniz özellikler var mı? Süreci uzatmanın zararı yok. ;) Söz konusu hayatınız. sınavdanda daha büyük sonuçları var bu evlilik olayının. Aklınızı sınava verememeniz doğal bu yüzden.

Aynı dertten muzdaribim, off ki off, ne off, benimki de hemen hemen böyle, seninki gibi aynı, aynılarını söylüyor, bekle, sabret, herşey yoluna gircek, yoluna koycam herşeyi, bilmem ne diyor, bende her seferinde dayanamıyorum, yumuşuyorum, ne olacak bizim halimiz böyle yaa, hemen affediyoruz, kıyamıyoruz, onlar için o kadar çok fedakarlık yapıyoruz ama onlar hiç kıllarını bile kıpırdatmıyorlar.:50:

aynennnn aynenn arada bı merakta bırakmak lazım bı gun cok sıcak bı gun de soguk davranmak lazım aslındaaaaa ama ben daha dedıgm taktgı uygulayamadm yaaa yarın ins

Evlilik kararı çok önemli bir karar. İlerde keşke biraz daha bekleseydim belki daha uyumlu biriyle olabilirdi diyebilirsiniz. Seçilen değil seçen olduğunuz fikrini düşünün. Kadınlar seçer, erkekler rakiplerinin arasından seçilir. Nişan kararından bile dönülebiliyorken şu raddeden dönmek sizin için zor olmamalı. Çünkü bu süreçler niçin var, karşınızdaki insan doğru insan mı diye. Bence acele olmasına izin vermeyin. hatta nişan değilde önce söz olsun, biraz daha tanıyalım birbirimizi diye seçen kişinin siz olduğunu hissettirmeye başlayın. gerçek budur. ancak aklı bu şekilde başına gelir birşeyler yapması konusunda. Bu süreçtede sevginizi kenara bırakın ve iyi düşünün bu kişi sizi tamamlıyor mu, istediğiniz özellikler var mı? Süreci uzatmanın zararı yok. ;) Söz konusu hayatınız. sınavdanda daha büyük sonuçları var bu evlilik olayının. Aklınızı sınava verememeniz doğal bu yüzden.

kesınlıkle cok gusel özetlemıssınz konuyu cok sagolun söyledıklerınızın ustunde dusunucemmm bunları hayata gecrmelym

kızlarrrrrrrr acil cvp beklıyrm biz msjlasıydk bana sımdı msj atms askım bız senınle hemen evlenelım yaa dıye ben ne dıyeyımmmm

valla yazdm artık acelemz yok bıtanem ıyıce emın olalm nasılsa evlenrz işte ozman dunyada cennet nasıl oluyormus görurusn dedımm :17: ayyyyy ne dedım ben acba ne dıcekk

ne dedi peki ne dediiiii :31:

vallaa önce bı msj atmıs seni yaramaz dıye sonra ardından bı msj daha sen benı mı denıyorun demıs bende yooo denemıyrm senı dedım sonrada bana dedıkıı ahh ahh aıleler arada olmasaydııı keske bendee anladm tabı ımasını :26: neden kı aılelr bıze napıyı dedım o da sana doknamıyrm bılee dedı bendee dokunmanla ne alakası var yaa dıye kızdım ben dıyene kadar sarılmadın bıle dedım o da canm basladıgım işin devamını getrmekten korkuyrm dedı :17: ayyyhh utandımm sonra gene hemen evlenelım artık yaa cocouklarımz olsun dedııı :21: yok yok benm dusundugum kadar kazma degl galıbbaaa :9:

kızlllar onun burcuna baktım bugun sabah aslan burcu ve hep yorumlardaa zaten onun odunluguna işaret edıyr bencil oluyorlarmıs hep onu pohpohluycakmıssın falan vallaa aynısı basa gelen cekılır artık napalımmm

4 aydır resmı bı sekılde görustugum bırı var görucu usulu oldu ondan cok hoşlanıyrm gun gectıkcede baglandım ıyıce ama sankı o benm kadar sevmıyor gun ıcınde ben onu hıc aramıyrm benı aramasını beklıyorum mesajda atmıyorum cogu zman 10dk konusuyor telefonda ılk kez gecen gun 1 saat konustuk yanı görstugumuzden berı toplasanız 2 yada 3 kez uzun konustuk hakettıgım ılgıyı göremıyorum okadar anlayıslı davranıyorum sorun cıkartmıyorum ne bıleyım ona yuk olmuyorum kısacası ama bu durum benı cok uzuyor duzgun hos bırı aılelerde onaylıyor ılıskımızı ama nolur yardım edın benm göremedıgım bırseyler mı var acaba daha ılıskının cicim aylarında bu tuhaf degılmı yaa haftada bı görusuyorz zaten 4aydr 3 4 kez ertelemek zorunda kaldı görusmelerımzı ama benm kadar sorun etmıyor bunuu ben konusunu acıncada senı sevıyorum ama elımde degıl işlerim çıkıyor olur böyle seyler benı anlamalısın ben böyleyım sevgımı bellı edemem basıt bı adamım ben benı allttan almalısın bu ılıskıyı bıtırsen bıtırsen sen bıtırırsın sabırlı ol evlenınce daha farklı olur ortamımız yok sımdı deyıp duruyor ama 4 aydr beraberz daha gecen gun ben dıyene kadar sarılmamıstım bıle ona cekıne cekıne sarılmak ıstedgımı söyledımde arabada bıyerde durduk sarıldım bı dak kadar sızce bunlar normal mı benı aptal yerıne koyıyor olabılır mı onu cok sevdıgımı anladı da onadan mı boyle davranıyor lutfen yardm edın caresız hıssedyrm onu kaybemek ıstemıyrm ne yapmalıyım kendımı gerı mı cekeyım ama nasıl yapılır lutfen ben onu ıstyrm ve elımden ne gelıyosa yapmalıyım :(

aslanlar aslanlar aslanlar... vakit kaybılar.ne kadar vasat ilişkim olduysa onlarla oldu.sevilmekten ilgi görmekten hoşlanıyorsan yanlış adamla berabersin.ego tatminleri bencillikleri yetişilmeyecek düzeyde.aramaz sormaz çiçeği bırak kibrit çöpü almaz :D o kaçtıkça sen de kendini ona aşık zannedersin değere biner gözünde.

aslanlar aslanlar aslanlar... vakit kaybılar.ne kadar vasat ilişkim olduysa onlarla oldu.sevilmekten ilgi görmekten hoşlanıyorsan yanlış adamla berabersin.ego tatminleri bencillikleri yetişilmeyecek düzeyde.aramaz sormaz çiçeği bırak kibrit çöpü almaz :D o kaçtıkça sen de kendini ona aşık zannedersin değere biner gözünde.

evettt yaaaa tam bır aslan erkegı işimiz var deseneeee :5: amaa artık bulastım ona ve fark ettım kı o hıcbırseyı bılınclı yapmıyor yanıı konuusnca cıkıyor ortaya bılerek kaçmıyor yada bılerek ıhmal etmıyor ona göree o herseyı normal yapıyor olması gerekenlerı yapıyorr cidden bana dedıgı gıbı ben basıt bı adamm canm böyleyım dıyorr neysee artık ugrasıcaz baska carem yok ona alıstım ve onu sevıyorumm bugune kadar hep ılıskılerımde sımartıldım pohpohlandım sımdıde durum tam tersı neysee artık

evettt yaaaa tam bır aslan erkegı işimiz var deseneeee :5: amaa artık bulastım ona ve fark ettım kı o hıcbırseyı bılınclı yapmıyor yanıı konuusnca cıkıyor ortaya bılerek kaçmıyor yada bılerek ıhmal etmıyor ona göree o herseyı normal yapıyor olması gerekenlerı yapıyorr cidden bana dedıgı gıbı ben basıt bı adamm canm böyleyım dıyorr neysee artık ugrasıcaz baska carem yok ona alıstım ve onu sevıyorumm bugune kadar hep ılıskılerımde sımartıldım pohpohlandım sımdıde durum tam tersı neysee artık

öküzün teki çıkar aşık olursun işte :DD::D:D:D ahahah ne diyim tatlım bana göre değil çünkü ben de egoistim o aramaz ben de aramam o mesaj atmaz ben de atmam kavga gürültü biter gider aslanlarla böyle oldu karşılıklı ego tatmini yaptık galip gelemedik :D babam aslan annem terazi .ancak bir terazinin sabrı ve hoşgörüsü başgelebilir bu adamlarla :D ama kesinlikle ben değil nayır :D senin burcun ne ki tatlım :)

öküzün teki çıkar aşık olursun işte :DD::D:D:D ahahah ne diyim tatlım bana göre değil çünkü ben de egoistim o aramaz ben de aramam o mesaj atmaz ben de atmam kavga gürültü biter gider aslanlarla böyle oldu karşılıklı ego tatmini yaptık galip gelemedik :D babam aslan annem terazi .ancak bir terazinin sabrı ve hoşgörüsü başgelebilir bu adamlarla :D ama kesinlikle ben değil nayır :D senin burcun ne ki tatlım :)

ayy harikasınnn :9: benm burcum yay canm bende cok uyumluyumdur özgurlugume duskunm en zından kısıtlamaz benı sanırım bulastık artık napalım aslındaaa bende tutarsızm yanı bı erkek benmle cok ılgılendıgınde sımarttgnda ozman da pek deger vermıyorum en son ılıskımde böyleydı durum allah belamı verdı yanıı :1: neysee artık atraksiyon heyecan devam edıcezzz

ayy harikasınnn :9: benm burcum yay canm bende cok uyumluyumdur özgurlugume duskunm en zından kısıtlamaz benı sanırım bulastık artık napalım aslındaaa bende tutarsızm yanı bı erkek benmle cok ılgılendıgınde sımarttgnda ozman da pek deger vermıyorum en son ılıskımde böyleydı durum allah belamı verdı yanıı :1: neysee artık atraksiyon heyecan devam edıcezzz

O.o ben de yay burcuyummmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X