- Konu Sahibi esmer_melek
-
yok valla ben yapmadım yapsam belki bu kadar zoruma gitmezdi yapmamda zaten çok kırıcı bşy..sana bayılan yok onun sevgilisi ol umrumda diilsin derim ama umrumda olur tabi...
ama bunun için de ayrılmak yanlış olur bence...
kotu niyetle söylememiş olabilir belki çok istediği bir şeyi yapmıyor olabilirsiniz we yakınındaki biri yapıyordur o da imreniyordur dile getiriyordur...siz hiç yapmıyormusunuz kızlar sevgilinizde kocanızda eksik gördüğünüzü baskasını örnek göstererek gözünü gözüne sokmadınız mı hiç yani??:jeyyar:
sevgiliniz size başka kızları örnek verip bak bunlar senin gibi degil veya senin gibi yapmıyor derse ne yapardınız ne düşünürdünüz???:çok üzgünüm:
şöyle diyim kıyaslaması giyimim konusunda...
şöyle diyim kıyaslaması giyimim konusunda...
canım ya benim merakım genel mi kıyaslıyo mesala etrafta varmı böle senin gibi giyinen mi diyo
yoksa bak ayşe fatma böyle giyinmedi sen neden böylesin mi?
canım ya benim merakım genel mi kıyaslıyo mesala etrafta varmı böle senin gibi giyinen mi diyo
yoksa bak ayşe fatma böyle giyinmedi sen neden böylesin mi?
yok ilk defa oldu.. tek bi kişiyle değil etrafındaki diğer kızlara bi bak tarzında yaptı demekki farketmiyo nerden biliymki farketse bşyler yapardı heralde neden beni başkalarıyla kıyaslıyorsun diye kızdığımda ben seni kötü olarak kıyaslamıyorum falan filan işte ne olursa olsun ben onu diğer erkeklerle kıyaslıyormuyum kıyaslamamda zaten!!
yok öyle tek kişiyle değil dediğin gibi "etrafına bak varmı senin gibi giyinen" şeklinde bi kıyaslama....
peki ben senin iyiliğin için diyorum mu diyo yani:uhm:
canım valla ne diyim giyiminle alakakılıymış
kıskanıyo ama kıyaslaması hoş değilklava:
benim eşimde klasik giyinmemden pek hoşlanmaz spor giyim bana daha çok yakışıyormuş belki sevgilinde söylemeyi becerememiştir seni kırmıştır demekki seni daha şık görmek istiyor üzülme bukadar :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?