Sevgiliniz sizi başkalarıyla kıyaslarsa?

yok valla ben yapmadım yapsam belki bu kadar zoruma gitmezdi yapmamda zaten çok kırıcı bşy..

şöyle diyim kıyaslaması giyimim konusunda...

hah kendımden örnek vereyım bacım,
evel sene bır sevgılım vardı pek bı severdık bırbırımızı asık gıbıydık
kaydirigubbakcemile2
sonram bır gun bana dedı kı ahan da bu kız gıbı gıyınsene ne buboyle neler gıymıssın yaslı baslı renk uyumsuz kac para verdın bu ayakkapıya ne bu boyle dedı kı ayakkapıyı 100 lıraya aldıydım hem derı hem boncuk lu süper bıeydı, neyse sonram ben bı sasırdım hay allam nası dersın dedım
sonra sarısın bı kız gördu aha dedı ne guzel melek gıbın sen neden bole degılsın dedı
delikafadulden
benım heheelerım gelmıstı zaten tepeme dannn dıye bı ındırdım yüzüne
:lepi: marifet saymıyorum ama dıycek bıseyım kalmadıydı, elımden cep telefonumu da almaya calısmıstı o an, neyse ıyyy
ıgrenctı yani
kurtuldum şükrettım zaten aıleme falan da tanıstırmıstım ama öyle bı depara kalktım kı o kaçış o kaçış daha cocugun yüzünü gören allahlık nıhahah
hihoyyyt
kurtuldum yane,

1 örnegı m daha var hemen
bu sene bır sevgılım aman da ne severdım bı baktım yermeye basladı sen neden böle deelsın neden boyle deelsın sevıyodum cok sevıyodum hıc öle seyler dıcek bırı deeldı haklıdır dedım ıstedıgı gıbı oldum
Çok üzgünüm çoook oldum olmasına daaa
sonra bı baktım cocugun ıstedıgı o deelmıs bana basıtce boyle dıyebılmıs
neyse ama o tum laflarını ona buvura buka sıktım yerlestırdım yani gerı özur dılemedıgı kaldı ayaklarıma kapanmadıgı kaldı pıh

ve anladım kı senı elestırebılen adam senı sevmıyormus aslında sonucta bunu anladım anladın mı balım, hıc bı sey degıl de elestırebılen adam sevmeyen senı denk göremeyen asagı görebılen adammıs. takdır senın.

ben de onu başkalarıyla kıyaslardım. böylece insanın kendini nasıl hissetiğini, hoş birşey olmadığını anlardı kötükedihüso ben bu taktiği bir kere uyguladım ve bir daha kimseyle kıyaslanmadım :lepi: o kadar etkili yani :sm_cool:

bu aralar çok eleştiriyo bilmiyorum çok canım sıkılıyo söyleyincede tamam bundan sonra sana bşy demiyorum nasıl biliyorsan öyle yap diye trip yapıyo tamam desem hep tamam diyorsun birazda kendin düşün diyo olmaz desem tartışıyoruz ne yapacağımı şaşırdım bende

bu aralar onunda canı sıkkın bazı problemlerden dolayı ona veriyorum söylediklerini falan ama çok kırılıyorum bazen haberi yok

canım ya benim merakım genel mi kıyaslıyo mesala etrafta varmı böle senin gibi giyinen mi diyo
yoksa bak ayşe fatma böyle giyinmedi sen neden böylesin mi?

canım ya benim merakım genel mi kıyaslıyo mesala etrafta varmı böle senin gibi giyinen mi diyo

kızımız tam acıklamıyor bunu, ama her ne olursa olsun ayrılık s ebebı
en azından ayrılık sınyallerını vermıs zaten ılıskı kaydirigubbakcemile

yok öyle tek kişiyle değil dediğin gibi "etrafına bak varmı senin gibi giyinen" şeklinde bi kıyaslama....

peki ben senin iyiliğin için diyorum mu diyo yani:uhm:
canım valla ne diyim giyiminle alakakılıymış
kıskanıyo ama kıyaslaması hoş değilklava:

yok öyle tek kişiyle değil dediğin gibi "etrafına bak varmı senin gibi giyinen" şeklinde bi kıyaslama....

hee ozaman fikrim azıcık değişebilir canım
yani giyimin nasıl bi fikrim yok tabi ama sen azıcık dikkat et o da azıcık anlayışlı olsun
yani etrafına bak demek te hoş olmasada bi kızla kıyaslamayla eş değer değildir fikrimce

benim eşimde klasik giyinmemden pek hoşlanmaz spor giyim bana daha çok yakışıyormuş belki sevgilinde söylemeyi becerememiştir seni kırmıştır demekki seni daha şık görmek istiyor üzülme bukadar :teselli:

canını sıkmak istemem ama sürekli yapıyorsa ya da yapacak olursa ilişkini sürdürme derim.demekki gözü biraz dışarda ve seni benliğinle kabul etmiyorsa hiç bir fayda saglamaz bu ilişki sana üzülürsün

ben seni kötü olarak kıyaslamıyorum demiş
yani iyi olarak nasıl kıyaslanıyo ki
iyiliğin için gibi bişe.

yok tarz meselesi değil öyle şylere takılacağını sanmıyorum dediğim gibi böyle dar giyinmem falan rahatsız ediyor onu

Kendi adıma söyliyim , hiç hoşuma gitmez... Eksik olduğum ya da ona göre eksik olduğum hissine kapılırım...

Ancak sizin konunuz farklı sanırım ,giyim konusunda kıyaslamaktan bahsetmişsiniz ben başlıktan o

anlamı çıkarmamıştım yazdıklarınızı okuyunca farklı bir durum varmış meğerCADIARZU

Erkekler dar kıyafetleri sevmez , erkek gözüyle baktıkları için olaya sevgilisinin giymesini istemiyor...

Eğer aranızda çok sorun oluyorsa ve sevgilin rahatsız oluyorsa bu tarz giyiminden , azcık daha bol

giyinerek ya da biraz daha onun istediği tarzda giyinebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…