Sevgiliniz sizi bir gün boyunca aramadığı zaman ne düşünür ve ne yaparsınız?

• Hep o arıyor, bugün de ben arayayım` diye düşünür, olumlu yaklaşırım

OY: 8 17,8%
  • Acaba başına bir şey mi geldi` diye düşünür, meraklanırım

OY: 25 55,6%
  • Aman aramazsa aramasın` diye düşünür, terkederim

OY: 3 6,7%
  • diğer

OY: 9 20,0%

• Ankete Katılan
    45

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898

Eşim olarak cevap veriym ben ..
Eşim evden çıktığı andan itibaren mesaj atmaya başlarım napıosun hayatm nerdesin hayatm akşam kaçta gelyosun vs vs .. Yazmadığnı düşünürsem .. Yazdırana kadar uğraşırım en sonunda da kavga ederiz zaten :) ödemeli atarım arka arkaya mesajlar atarım .. En son arar kızar ne var da arayıp duruyon oğlum der :)

Evliyim ben eşim olarak düşünürsek, yoğun heralde der ben arardım...
Sevgiliyken 1 gün boyunca aramasaydı bi mesaj atar yoklar (insan wc deyken bişey yazar ) tribe girerdim

ben de eşim olarak cevap vereyim madem. eski iş yerinde çok yoğun ve gergin oluyodu ben arayamıyodum korkudan o fırsat buldukça arıyodu. hani kafasını kaşıycak zamanı olmadığında da afedersiniz tuvaletteyken arıyıp iki saniye sesimi duyup kapatıyodu akşam sırnaşıp özür diliyodu ki bence özür bile gereksiz. ilk zamanlar kızardım nasıl duruyo sesimi duymadan banane arıycak iş bahane falan diye. ama sonra sonra anlıyo insan. kazın ayağı öyle değilmiş. ekmek parası naaapsın adam. şimdi de iş değiştirdi şükür öyle gergin olmuyo ve üç-dört kez arıyo arada mesajlaşıyoruz bi iki tane ya da whatsapp tan konuşuyoruz. ama aramasa da çok yoğun heralde diye düşünürüm. (bu arada tam da bunu yazarken aradı )

sevgiliyken güya başkasına msj atarken yanlışlıkla ona atmışım gibi yapardım

Birkac yorum yapilmis, okudum ve cok guldum:) Kizlar ne o oyle vicik vicik sesimi duysun, duymadan nasil dayaniyo, msj atsin, habersiz birakmasin falan. Ne abarti.
Su anda esim, ama sevgilimken tum gun msjlasmadigimiz oluyordu. Sonraki gun atar, yada ben atardim, nedir yani? Hos, benimki msjlasmayi zaten sevmezdi, oyle uzuuun uzun telefonda muhabbette etmezdik. Ilk donemlerde alismak bayagi zor geldi bana (bende o gerekli gereksiz msjlasmalara arasmalara aliskindim). Ama az alolasir haftada 2/3 defa bulusurduk. Kaldi ki bende cok yogunum is nedeniyle, ayrica cokta sosyalim. O beni benim onu merak ettigimden cok merak ettigi halde caktirmaz yinede aramazdi simarmiim diye hahah. yerim onu ben. Herneyse nisanlilik doneminde daha sik gorusmeye basladik. Ben sizin bu kaprislerinizden yapmaya baslamistim:) ama evlendigimizden beri cok daha rahatiz. Birsey icin lazim oldugunda ararim, yada o arar. Ara ara canim flort etmek ister simarmak ister msjlar atarim, flort ederiz

zorla yazdiramam ya, istemiyorsa yazmaz, kendisi Bilir.. terk etmem ben bunun icin ama iletisim ne Kadar az olursa, sogukluk o Kadar cok olur aramizda..

Merak ederim korkarım bişey mı oldu diye ben ararım nasılsın sesin çıkmıyor diye :)

Hele bi aramasin dunyasini basina nasil yikiyorum. Hi bundan sonra aramiycam mi diyo. Kendi ulasabiliyo mu bakalim bak sinirlendim

eğer ki o 24 saatin ardından hala o yaşıyorsa ve bunu fark edersem, sanırım ayrıldık diye düşünürdüm

bi gün daha beklerim belki yoğundur falan derim. ertesi gün de aramazsa merak edip ben ararım. eğer keyfi olarak aramadığını söylerse yazık olur zaten ona

Valla ben cvplarsam herkes bu tepkiyi verecek gibime geliyor
Biz ne hergun arasiriz nede hergun msjlasir. Ayni is yerinde calisiyoruz, ama gorusecegimiz zamanlar yada bi program yapacamiz zamanlar arasip msjlasiriz. Kendisi tatile gitti 10gun ayri kaldik ozaman heraksam en az bi saat viberdan
o 33 bende 25 yasindayim yani bilmiyorum o oyle yapiyo bende boyle yapiyorum ilk baslarda tuhafima gitti ama sonra farkettimki gorustugumuzde daha cok konusup daha cok sey paylasacagimiz seyler oluyo. sadece kendimize vakit ayiriyoruz yani sirf gorustuk olsun diye degil..
Bilemedim simdi bizdemi yanlis var

ben nişanlıyım böyle bir heralde başına göktaşı düştü der ve ben ararım çünkü her gün belirli aralıklarla(iki saatte bir gibi ) arar yada illa ara beni diye zorla arattırır çünkü kendi annesi ve kız kardeşleriyle günde periyodik olarak araşırlar :)

öyle şey olurmu ya ,seven insan sevdigini sahiplenir merak eder hep konuşmak sesini duymak ister

Yaslariniz kac canim senin ve erkek arkadasinin?

Bi kaç saat aramam ama hala ses seda çıkmaksa ben mesaj atarım o anki ruh halime göre bi mesaj olur bu..
Ve aldığım cevap unuttum falan gibi bişey olursa tartışırız..

Eşimle sevgiliyken olmuştu öyle bir gün, meğer hasta olmuş, telefonun sesini kısıp bütün gün uyumuş garibim. Bense "kesin başına bir şey geldi, acaba hastanede mi, yoksa öldü mü" ye kadar vardırmıştım durumu. (evham ve kuruntu konularında masterım var ) Uyandığında bir yüz yıl yetecek azarı tek dozda vermiştim. Şimdi çok yoğun çalışıyor, bazen arayamıyor ama mutlaka yazışırız. Onu da yapmasa iş yeri yakın, bir kaç iş arkadaşının telefon numarası da var bende. Ortalığı ayağa kaldırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…