Sevgiliniz sizi evlenecekken yarı yolda bıraksa ?

Sorsaydin annen neden aramadi diye.
Valla hersey olabilir benim bir arkadasimin sevgilisi vardi evlilik karari aldilar oglanin ailesi istemeye geldi hersey yolundayken oglanin annesi arayip biz kizinizi begenmedik boyu kisaymis bu is olmayacak demisti.
Insanalr cok tuhaf bence acik acik kobus dostum derdin ne senin.

1 haftadır konuşmuyormusun bu çocukla ne oldu bizim iş diye soramıyormusun?

Özür dilerim ama ohaaa yani ne kadar vicdansiz kadinmiş pesss!

fakat sormak istemiyorum artık çünkü hep dediği şeyeleri diyor sen inan bana güven bana herşey güzel olacak sabret çok az kaldı başka birşey dediği yok

E sen bunları dinleyip susuyorsun da ondan.
Bana tarih ver o tarihe kadar da ayarla kendini, bir gün geçirirsen bir daha rüyanda görürsün beni de bak bakalım ne yapıyor.

E bunlar normal gorucu degilmis ki sevgiliymis, annesi nasil begenmedim diyebiliyor.

E sen bunları dinleyip susuyorsun da ondan.
Bana tarih ver o tarihe kadar da ayarla kendini, bir gün geçirirsen bir daha rüyanda görürsün beni de bak bakalım ne yapıyor.
Peki konuyu nasıl açmam gerekiyor yarınıda bekledikten sonra mı açsam acaba ? bide şey yani ben böyle sürekli sorgulayınca neden kendini bu kadar parçalıyosun olacak işte diyor

Peki konuyu nasıl açmam gerekiyor yarınıda bekledikten sonra mı açsam acaba ? bide şey yani ben böyle sürekli sorgulayınca neden kendini bu kadar parçalıyosun olacak işte diyor

Direkt aç konuyu.
Ben bu işin sürüncemede kalmasından sıkıldım. Ya bir adım at ya da bitirelim. Bu şekilde yürütmek, ikilemde kalmak istemiyorum diye başla. Sonra ondan tarih iste.

Direkt aç konuyu.
Ben bu işin sürüncemede kalmasından sıkıldım. Ya bir adım at ya da bitirelim. Bu şekilde yürütmek, ikilemde kalmak istemiyorum diye başla. Sonra ondan tarih iste.
fazlasıyla çekiniyorum ben ya normal mi bu ? Yani sanki ben al diye zorluyormuşum gibi ama bir yandan bakılırsa sürekli şöyle yada böyle olcak diyen o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…