Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Merhaba sevgili hanımlar,
Sizin fikriniz benim için çok önemli, lütfen içten samimi cevaplarınızı bekliyorum. Belki ben çok alinganlik yapıyorum lakin çok zoruma gidiyor Sevdiğimin kişinin hayatının merkezinde olmadığım için. Biz ayrı sehirdeniz aramizda 1.5 saat mesafe var. Kendisi çok yoğun çalışıyor 7 gün. Ve biz nadiren belki 1-2 ay içinde 1keren buluşuyoruz. Bulustugumuz zaman arabada buluşup, biyerde oturup konuşuruz. Hiç özel kutlamalar yapmadık nerdeyse. Çok yoğun çalıştığı için hiç üstüne gitmedim.sabır ettim. Ama.çok kırıldım.. bana ilgisini vermediği halde içime ata ata en son patlamış oldum. Sonra böyle patladığıMDA ben suçlu oluyorum. Çok zoruma gitti belki abartiyorum. Ama bende güzel bir gün geçirmek istedim onunla. Ama.o beni değil. Arkadaşlarıni tercih etti banada.diyor bizde seneye plan yaparız. Tabi gülerek cevapladım ama.çok. zoruma dokundu ama belli etmedim. Şimdi içimi yiyorum..O. yurdisina cikicak arkadaşlarıyla yegenleriyle. Belki çok abartiyorum ama nebilim ya benimde hakkım diye düşündüm. Birleşen beni düşünsün. Beni mutlu etmek çok kolayki bana ilgi verse bile tok olurum. Ama sürekli bişeyler yarım kalıyor. Anlatacak çok şey varda yazmaktan çekiniyorum. Aslında onu pişman etirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yada ne bilim.kızlar ya tafsiyenizi bekliyorum.

Not: kuruma bakmayın Türkçe iyi degil

@ Güncel : mesaj yazdım ve bana yazdığı cevap : Ben planimi yaptım. Kafamı agritma valeria

Son düzenleme:
Neden abarttığınızı düşünüyorsunuz? Güzel şeyler sizin de hakkınız. Şu ilgisiz, düşüncesiz adamı şutlayarak yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilirsiniz mesela.
Canim keşke Rabbim.o gücü verse. Hemen yapıcam çok. Yiprandim

Doğrusu ben de üzülürdüm, yeni yıla birlikte girelim isterdim tabiki. Yurtdışına çıkacaklarına göre bayağı önceden planlamışlar sanırım. Keşke siz bi plan yapsaydınız önceden de söyleseydiniz.
Şu durumda siz de ayrı bir plan yapın, güzelce kutlayın.

Evet bu planda ben olmadığım dahil çok Üzgünüm. Zaten beni hiç adam yerine koymadiki hiç bin kendiliginde demedi

Bu sekilde bi iliskiyi yurutmek oldukca zor olmali mesafe pek bir sey degilmis ama bulusma sikintisi ve sınırlılığı umarim zamanla yipratmaz sizi. Ben olsam durup durup kurardim zaten guven problemim var hic bana gore degil sevgilinizin yaptigina gelince bozuldugunuzu niye acik acik paylasmiyorsunuz ozel bi gun gecirmek sizinde hakkiniz. o size ne kadar deger veriyorsa sizde ona o kadar deger verin en iyisi

Normal şartlarda ilişkilerde iki tarafında birbirlerine belli bir alan bırakmaları gerektiğini düşünürüm,ama yeni yıl,yıllık izin vb.insanin başbaşa kalıp birbirini daha iyi taniyabilecegi firsatlarda erkek arkadaşınızın başkası ile vakit geçirme isteği bana " sizinle olmak istemediği" yönünde bir düşünce oluşturdu. Her tercih bir vazgecistir diyerek yelkeninizi açın derim.(önceki konunuzu okudum)

Ayni sehirde surekli gorusuyo olsaydiniz gitsin busefer arkadaslariyla kutlasin derdim

Ama cok nadir gorusup firsat varken bunu baskalariyla degerlendiriyosa gittigin yerde kal derdim
Demin konuştum telefonda. Ve bozulduğuma belli etmedim.çünkü yeni barıştık huzursuzluk çıkmasın diye Altan aldım. Ama.affedersin suan gözle yaşım kenarda duruyor

Bence buraya olduğu gibi aynen duygularınızı yansıtın kendisine
Niyetinizi kızgınlığınızı isteğinizi bilsin ilişki bunu gerektirir .

Çok tsk canım. Bunu onu nasıl. Söyleyecek bilirim? Demin konuştum kırıldığımi belli etmedim. Gülerek cevapladım. Ama.çok yaralandım

Yuh adama bak
Hem sana 2 ayda bir vakit ayırıyor
Hem de seninle kutlamıyor
Ben olsam resti çekerim
Hadi yallah arkadaşlarına derim

Bence buraya olduğu gibi aynen duygularınızı yansıtın kendisine
Niyetinizi kızgınlığınızı isteğinizi bilsin ilişki bunu gerektirir .
Daha yeni baristigimiz için huzursuzluk çıkmasın diye rengini beli etmedim. Nasıl dice. Bilmiyorum demin konuştuk telefonda

Evet bu planda ben olmadığım dahil çok Üzgünüm. Zaten beni hiç adam yerine koymadiki hiç bin kendiliginde demedi

Normalde de ilgisiz biri sanırım, neden böyle değersiz hissettiriyor ve siz neden buna izin veriyorsunuz? Biraz kararlı bir tavır mı sergileseniz acaba..

Demin konuştum telefonda. Ve bozulduğuma belli etmedim.çünkü yeni barıştık huzursuzluk çıkmasın diye Altan aldım. Ama.affedersin suan gözle yaşım kenarda duruyor

Ya ne demek huzursuzluk çıkmasın
Huzursuzluk çıkarmadan düşünceni söyle bilsin
Erkek tarafı memnun olacak diye neden istediklerimizden vazgeçelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…