Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

Normalde de ilgisiz biri sanırım, neden böyle değersiz hissettiriyor ve siz neden buna izin veriyorsunuz? Biraz kararlı bir tavır mı sergileseniz acaba..
Canim suç bende ben onu çok simarttim.çok çok. Bunları söylediğim. Bana kiziyor

Onun şaka yaptigini sandiginizi, bu zamanı ve onunla vakit geçirme fırsatını epeydir beklediginizi,ona değer verdiğiniz için sizin de başka plan yapmadiginizi soyleyin

Daha yeni baristigimiz için huzursuzluk çıkmasın diye rengini beli etmedim. Nasıl dice. Bilmiyorum demin konuştuk telefonda
Huzurusuzluk sız kendin kendinizi üzdügünüzde başlar bunuda ayıp ya da günah bişeyde yok kavimizden geçen isteğinizi ben bunun bi şekilde olmasını istiyorum deyin çok normal bisey bunun ötesinde onun hayatına yönelik nerde olmal istediğinizi açıklayın farkındalık oluşturun erkekler pek detaya bakmıyor biz dürtmeden:)

Ya ne demek huzursuzluk çıkmasın
Huzursuzluk çıkarmadan düşünceni söyle bilsin
Erkek tarafı memnun olacak diye neden istediklerimizden vazgeçelim
Bitanem demin tel konustük. Nasıl konuyu açıp. Söylemeliyim. Ben aniden sinirlenen birisiyim ama çabuk sönerim.busefer oda inat yapar.güzelCemen söylemem. Gerekir

O seni gerçekten çok seviyor yada düşünüyor olsaydı. İlk aklına gelen sen olurdun zaten ilk daveti sana yapardı. Gitmeye engel bi durum da yok sanırım. Olsa yine anlardım

Hayır dese napicam?

Bitanem demin tel konustük. Nasıl konuyu açıp. Söylemeliyim. Ben aniden sinirlenen birisiyim ama çabuk sönerim.busefer oda inat yapar.güzelCemen söylemem. Gerekir

Yok sinirlenmeden gayet ciddi ve serinkanlı bir tonla bu durumu hoş karşılamadığını belirt
Ama sonrasında kararlı davranmazsan işe yaramaz yani, zaaflarına yenik düşmemen lazım ki ciddiyetini görsün

Hayır dese napicam?
Sız bu programı yılbaşı üstüne mi kuruyorsunuz yoksa genel bi buluşma isteği mi ? Şayet genelse hayır deme lüksü yok ki varsa zaten ilişki değildir. Program yılbaşı sizde eş dostunuzla plan yapıp bunun telafisini de sevgilinizin yapmasını isteyebilirsiniz

Yok sinirlenmeden gayet ciddi ve serinkanlı bir tonla bu durumu hoş karşılamadığını belirt
Ama sonrasında kararlı davranmazsan işe yaramaz yani, zaaflarına yenik düşmemen lazım ki ciddiyetini görsün
Şimdi arasam açmaz. Banyo yapıp yemeğini yiçek. WhatsApp ta sorabilirim ama

Canim suç bende ben onu çok simarttim.çok çok. Bunları söylediğim. Bana kiziyor

Anlıyorum sanırım kaybetme korkusu yaşamıyor.. Şu yılbaşı konusu için bence kırgınlığınızı belli edin, sakince duygularınızı ifade edin. Sonrası için de kendinizi biraz geri çekin derim. Telafi etmek için bir şeyler yapması gerekiyor bence.

Siz de eğer imkanınız varsa güzelce gidin eğlenin, kutlayın. Öyle evde oturup karalar bağladığınızı da düşünmesin.

Demin konuştum telefonda. Ve bozulduğuma belli etmedim.çünkü yeni barıştık huzursuzluk çıkmasın diye Altan aldım. Ama.affedersin suan gözle yaşım kenarda duruyor

Cook uzun bi sevgililik doneminden sonra evlendim birgun ne gittigi tatile ne gezdigi ne kutladigina karistim cunku surekli birlikteydik

Ama senin durumunda olsam okadar erkegin icinde .... lafini bitirmesine izin vermezdim iyi tatiller der hayatima bakardim

Boyle sevgili ask olmaz

Kızlar ben anlatsam affedersiniz yüzüme tukururwubuz ne biçim kızın halen bu adamlasin diye. Neyse içime atıyorum herseyi. Kendisi yogun çalışıyordu suan işten izinli yani ayrıldı bana vakit harciyabilir diye söyledi ama ben bu yılbaşı beraber kutlamak istedim.

Şimdi arasam açmaz. Banyo yapıp yemeğini yiçek. WhatsApp ta sorabilirim ama

Sorma ya önce sen ve senin istediklerin önemli senin için.
Onun ne düşeneceği falan orasını çok düşünme.
Sen saygılı, net ve kararlı olduğun sürece ona uslu uslu dinlemek düşer.
Bence genel olarak da sevgilin seni garantide görüyor gibi, nasılsa uslu uslu kabulleniyor her istediğimi diye düşünüyormuş gibi geldi.
Sana uymayan yerde karşı çıkmasını bil derim, sonra yumuşak gördü mü sömürüyorlar.
Karşı çık derken de sinirlenerek falan değil yani.
Mesela o senin peşinde neden koşmasın buluşmak için, neden 2 haftada bir olmasın, neden o sen yılbaşını onunla geçirecek misin diye endişelenmesin
Neden endişelenen ve üzülen taraf sensin
İpleri kadın elinde tutacak diyorum ben

Hangi ilişkinizde olursa olsun bu kadar pasif olduğunuz sürece hep üzülen taraf siz olursunuz. Aranızda bi denge yok taviz veren hep sizsiniz.. Size değer verdiğini hissetmediğiniz bi insana vaktinizi heba etmeyin. Kimseye de bu denli teslim olmayın. Karşınızdaki insana onu kaybetmekten korktuğunuzu ne kadar çok hissettirirseniz o kadar çok kaybedersiniz.

Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenir

Ben ipleri onun eline vererek kaybettim

Karşınızdakinin önceliklerini belirleyin sizde ona göre hayatınızda öncelik oluşturun yani merkezdeki siz değilseniz emekte veriyorsanız sizinde hayatınız ona göre şekillenmeli çünkü sizden daha önemli bisey yok kendinizi yormayın boş yere ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…