- 10 Kasım 2017
- 622
- 232
- 33
- 30
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Canim suç bende ben onu çok simarttim.çok çok. Bunları söylediğim. Bana kiziyorNormalde de ilgisiz biri sanırım, neden böyle değersiz hissettiriyor ve siz neden buna izin veriyorsunuz? Biraz kararlı bir tavır mı sergileseniz acaba..
Huzurusuzluk sız kendin kendinizi üzdügünüzde başlar bunuda ayıp ya da günah bişeyde yok kavimizden geçen isteğinizi ben bunun bi şekilde olmasını istiyorum deyin çok normal bisey bunun ötesinde onun hayatına yönelik nerde olmal istediğinizi açıklayın farkındalık oluşturun erkekler pek detaya bakmıyor biz dürtmeden:)Daha yeni baristigimiz için huzursuzluk çıkmasın diye rengini beli etmedim. Nasıl dice. Bilmiyorum demin konuştuk telefonda
O zaman ayrılmaya geç kalmışsınız.Evet bu planda ben olmadığım dahil çok Üzgünüm. Zaten beni hiç adam yerine koymadiki hiç bin kendiliginde demedi
Bitanem demin tel konustük. Nasıl konuyu açıp. Söylemeliyim. Ben aniden sinirlenen birisiyim ama çabuk sönerim.busefer oda inat yapar.güzelCemen söylemem. GerekirYa ne demek huzursuzluk çıkmasın
Huzursuzluk çıkarmadan düşünceni söyle bilsin
Erkek tarafı memnun olacak diye neden istediklerimizden vazgeçelim
O seni gerçekten çok seviyor yada düşünüyor olsaydı. İlk aklına gelen sen olurdun zaten ilk daveti sana yapardı. Gitmeye engel bi durum da yok sanırım. Olsa yine anlardımMerhaba sevgili hanımlar,
Sizin fikriniz benim için çok önemli, lütfen içten samimi cevaplarınızı bekliyorum. Belki ben çok alinganlik yapıyorum lakin çok zoruma gidiyor Sevdiğimin kişinin hayatının merkezinde olmadığım için. Biz ayrı sehirdeniz aramizda 1.5 saat mesafe var. Kendisi çok yoğun çalışıyor 7 gün. Ve biz nadiren belki 1-2 ay içinde 1keren buluşuyoruz. Bulustugumuz zaman arabada buluşup, biyerde oturup konuşuruz. Hiç özel kutlamalar yapmadık nerdeyse. Çok yoğun çalıştığı için hiç üstüne gitmedim.sabır ettim. Ama.çok kırıldım.. bana ilgisini vermediği halde içime ata ata en son patlamış oldum. Sonra böyle patladığıMDA ben suçlu oluyorum. Çok zoruma gitti belki abartiyorum. Ama bende güzel bir gün geçirmek istedim onunla. Ama.o beni değil. Arkadaşlarıni tercih etti banada.diyor bizde seneye plan yaparız. Tabi gülerek cevapladım ama.çok. zoruma dokundu ama belli etmedim. Şimdi içimi yiyorum..O. yurdisina cikicak arkadaşlarıyla yegenleriyle. Belki çok abartiyorum ama nebilim ya benimde hakkım diye düşündüm. Birleşen beni düşünsün. Beni mutlu etmek çok kolayki bana ilgi verse bile tok olurum. Ama sürekli bişeyler yarım kalıyor. Anlatacak çok şey varda yazmaktan çekiniyorum. Aslında onu pişman etirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yada ne bilim.kızlar ya tafsiyenizi bekliyorum.
Not: kuruma bakmayın Türkçe iyi degil
Hayır dese napicam?Huzurusuzluk sız kendin kendinizi üzdügünüzde başlar bunuda ayıp ya da günah bişeyde yok kavimizden geçen isteğinizi ben bunun bi şekilde olmasını istiyorum deyin çok normal bisey bunun ötesinde onun hayatına yönelik nerde olmal istediğinizi açıklayın farkındalık oluşturun erkekler pek detaya bakmıyor biz dürtmeden:)
Çok yiprandim kızlar suçlu benimO seni gerçekten çok seviyor yada düşünüyor olsaydı. İlk aklına gelen sen olurdun zaten ilk daveti sana yapardı. Gitmeye engel bi durum da yok sanırım. Olsa yine anlardım
Bitanem demin tel konustük. Nasıl konuyu açıp. Söylemeliyim. Ben aniden sinirlenen birisiyim ama çabuk sönerim.busefer oda inat yapar.güzelCemen söylemem. Gerekir
Sız bu programı yılbaşı üstüne mi kuruyorsunuz yoksa genel bi buluşma isteği mi ? Şayet genelse hayır deme lüksü yok ki varsa zaten ilişki değildir. Program yılbaşı sizde eş dostunuzla plan yapıp bunun telafisini de sevgilinizin yapmasını isteyebilirsinizHayır dese napicam?
Şimdi arasam açmaz. Banyo yapıp yemeğini yiçek. WhatsApp ta sorabilirim amaYok sinirlenmeden gayet ciddi ve serinkanlı bir tonla bu durumu hoş karşılamadığını belirt
Ama sonrasında kararlı davranmazsan işe yaramaz yani, zaaflarına yenik düşmemen lazım ki ciddiyetini görsün
Canim suç bende ben onu çok simarttim.çok çok. Bunları söylediğim. Bana kiziyor
Demin konuştum telefonda. Ve bozulduğuma belli etmedim.çünkü yeni barıştık huzursuzluk çıkmasın diye Altan aldım. Ama.affedersin suan gözle yaşım kenarda duruyor
Sız bu programı yılbaşı üstüne mi kuruyorsunuz yoksa genel bi buluşma isteği mi ? Şayet genelse hayır deme lüksü yok ki varsa zaten ilişki değildir. Program yılbaşı sizde eş dostunuzla plan yapıp bunun telafisini de sevgilinizin yapmasını isteyebilirsiniz
Şimdi arasam açmaz. Banyo yapıp yemeğini yiçek. WhatsApp ta sorabilirim ama
Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenirAnlıyorum sanırım kaybetme korkusu yaşamıyor.. Şu yılbaşı konusu için bence kırgınlığınızı belli edin, sakince duygularınızı ifade edin. Sonrası için de kendinizi biraz geri çekin derim. Telafi etmek için bir şeyler yapması gerekiyor bence.
Siz de eğer imkanınız varsa güzelce gidin eğlenin, kutlayın. Öyle evde oturup karalar bağladığınızı da düşünmesin.
Ben ipleri onun eline vererek kaybettimSorma ya önce sen ve senin istediklerin önemli senin için.
Onun ne düşeneceği falan orasını çok düşünme.
Sen saygılı, net ve kararlı olduğun sürece ona uslu uslu dinlemek düşer.
Bence genel olarak da sevgilin seni garantide görüyor gibi, nasılsa uslu uslu kabulleniyor her istediğimi diye düşünüyormuş gibi geldi.
Sana uymayan yerde karşı çıkmasını bil derim, sonra yumuşak gördü mü sömürüyorlar.
Karşı çık derken de sinirlenerek falan değil yani.
Mesela o senin peşinde neden koşmasın buluşmak için, neden 2 haftada bir olmasın, neden o sen yılbaşını onunla geçirecek misin diye endişelenmesin
Neden endişelenen ve üzülen taraf sensin
İpleri kadın elinde tutacak diyorum ben
Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenir
Karşınızdakinin önceliklerini belirleyin sizde ona göre hayatınızda öncelik oluşturun yani merkezdeki siz değilseniz emekte veriyorsanız sizinde hayatınız ona göre şekillenmeli çünkü sizden daha önemli bisey yok kendinizi yormayın boş yere ...Kızlar ben anlatsam affedersiniz yüzüme tukururwubuz ne biçim kızın halen bu adamlasin diye. Neyse içime atıyorum herseyi. Kendisi yogun çalışıyordu suan işten izinli yani ayrıldı bana vakit harciyabilir diye söyledi ama ben bu yılbaşı beraber kutlamak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?