- 10 Ekim 2014
- 33.081
- 149.046
- 798
- Konu Sahibi Valeriaaaa
-
Ne yapmam.lazım pekiSorma ya önce sen ve senin istediklerin önemli senin için.
Onun ne düşeneceği falan orasını çok düşünme.
Sen saygılı, net ve kararlı olduğun sürece ona uslu uslu dinlemek düşer.
Bence genel olarak da sevgilin seni garantide görüyor gibi, nasılsa uslu uslu kabulleniyor her istediğimi diye düşünüyormuş gibi geldi.
Sana uymayan yerde karşı çıkmasını bil derim, sonra yumuşak gördü mü sömürüyorlar.
Karşı çık derken de sinirlenerek falan değil yani.
Mesela o senin peşinde neden koşmasın buluşmak için, neden 2 haftada bir olmasın, neden o sen yılbaşını onunla geçirecek misin diye endişelenmesin
Neden endişelenen ve üzülen taraf sensin
İpleri kadın elinde tutacak diyorum ben
İlişkimiz gizli yani yegenleri bilmiyor.. nefret ediyorum.ondan yaSizde birlikte gidin? Sizi erkeklerle biraraya getirmeyecek kadar muhafazakar olsa yilbasi kutlamayla isi olmazdi.
Erkek, sizi arkadaslariyla ayni ortama sokmuyorsa o ortamda sizin rahatsiz olacaginiz muhabbetler veya baska seyler oluyordur.
Yaninda gezdirdigi arkadaslarinin, yegenlerinin size asilacagini dusunuyorsa bence kendisini bir gözden geçirsin.
Esimin butun arkadaslarini taniyorum, bulusulacaksa hep beraber bulusuyoruz geziyoruz. Kimse kimseyi yemedi.
Sevgilin seni yaninda istemiyor.
İlişkimiz gizli yani yegenleri bilmiyor.. nefret ediyorum.ondan ya
Ailesiyle arası iyi değil konuşmuyor onlarlaNeden gizli iliski yurutuyorsunuz? Sadece arkadas ortami degil ailesindende sakliyor sizi. Şu durumda ne bekliyorsunuz ki
Ne yapmam.lazım peki
Baştan yapsan daha iyiydi ama bence hala kotarılır
Kaybetmekten korkmaman lazım canım ve sabırlı olman lazım
Mesela o aramıyorsa sen de aramayacaksın veya sallamayacaksın
Bunu lafla değil, tavırlarınla göster
Biraz gözü korksun
Rest çekiyorsan sabırla bekle mesela
Aklından onun hemen şey geçer şimdi
Nasılsa senin geri döneceğini düşünür
Ama dönmezsen beklersen gelir peşine düşer (eğer ki seviyorsa)
Ne istiyorsan da ortaya dökeceksin, razı gelmiyorsa eh sen de demeyi bil
Yani korkmadığını bilsin seni gidemeyecek, cepte görüyor şuna bak ya çok kızdım arkadaşlarıyla kutlayacakmış da bilmem ne sanki her gün berabermişsiniz gibi kendine hak görmüş
Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenir
Eskiden yapıyordum.. Ama. Şimdi dusunuyorumki ben böyle yaparsam.başkasına gider bu beni korkutuyor; (
Ne yazmam.lazım. Ona hanımlar iyiki varsiniz
Haftanın 7 günü çalışıyor size vakit ayıramıyor ama ilk boş vakitte arkadaşlarıyla bilmem nereye yurtdışına gidecekmiş beyefendideki lükse bakın siz ay bile yapıyorsun canımMerhaba sevgili hanımlar,
Sizin fikriniz benim için çok önemli, lütfen içten samimi cevaplarınızı bekliyorum. Belki ben çok alinganlik yapıyorum lakin çok zoruma gidiyor Sevdiğimin kişinin hayatının merkezinde olmadığım için. Biz ayrı sehirdeniz aramizda 1.5 saat mesafe var. Kendisi çok yoğun çalışıyor 7 gün. Ve biz nadiren belki 1-2 ay içinde 1keren buluşuyoruz. Bulustugumuz zaman arabada buluşup, biyerde oturup konuşuruz. Hiç özel kutlamalar yapmadık nerdeyse. Çok yoğun çalıştığı için hiç üstüne gitmedim.sabır ettim. Ama.çok kırıldım.. bana ilgisini vermediği halde içime ata ata en son patlamış oldum. Sonra böyle patladığıMDA ben suçlu oluyorum. Çok zoruma gitti belki abartiyorum. Ama bende güzel bir gün geçirmek istedim onunla. Ama.o beni değil. Arkadaşlarıni tercih etti banada.diyor bizde seneye plan yaparız. Tabi gülerek cevapladım ama.çok. zoruma dokundu ama belli etmedim. Şimdi içimi yiyorum..O. yurdisina cikicak arkadaşlarıyla yegenleriyle. Belki çok abartiyorum ama nebilim ya benimde hakkım diye düşündüm. Birleşen beni düşünsün. Beni mutlu etmek çok kolayki bana ilgi verse bile tok olurum. Ama sürekli bişeyler yarım kalıyor. Anlatacak çok şey varda yazmaktan çekiniyorum. Aslında onu pişman etirmek istiyorum. Ne yapabilirim? Yada ne bilim.kızlar ya tafsiyenizi bekliyorum.
Not: kuruma bakmayın Türkçe iyi degil
Ailesiyle arası iyi değil konuşmuyor onlarla
İlişkimiz gizli yani yegenleri bilmiyor.. nefret ediyorum.ondan ya
Ailesiyle arası iyi değil konuşmuyor onlarla
Eskiden yapıyordum.. Ama. Şimdi dusunuyorumki ben böyle yaparsam.başkasına gider bu beni korkutuyor; (
ve ?Arkadaslar yazdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?