Sevgiliniz sizinle değil arkadaşlarıyla kutlamayi tercih etse zorunuza gidermi?

Sizde birlikte gidin? Sizi erkeklerle biraraya getirmeyecek kadar muhafazakar olsa yilbasi kutlamayla isi olmazdi.

Erkek, sizi arkadaslariyla ayni ortama sokmuyorsa o ortamda sizin rahatsiz olacaginiz muhabbetler veya baska seyler oluyordur net.
Yaninda gezdirdigi arkadaslarinin, yegenlerinin size asilacagini dusunuyorsa bence kendisini bir gözden geçirsin.

Esimin butun arkadaslarini taniyorum, bulusulacaksa hep beraber bulusuyoruz geziyoruz. Kimse kimseyi yemedi.

Sevgilin seni yaninda istemiyor.

Ne yapmam.lazım peki

İlişkimiz gizli yani yegenleri bilmiyor.. nefret ediyorum.ondan ya

Kızlar sakin bir dilde nasıl kırıldığı belli.ederim? Mesaj yazıcam ona...Fakat yeni barıtık umarım sinirlenmez

Ne yapmam.lazım peki

Baştan yapsan daha iyiydi ama bence hala kotarılır
Kaybetmekten korkmaman lazım canım ve sabırlı olman lazım
Mesela o aramıyorsa sen de aramayacaksın veya sallamayacaksın
Bunu lafla değil, tavırlarınla göster
Biraz gözü korksun
Rest çekiyorsan sabırla bekle mesela
Aklından onun hemen şey geçer şimdi
Nasılsa senin geri döneceğini düşünür
Ama dönmezsen beklersen gelir peşine düşer (eğer ki seviyorsa)
Ne istiyorsan da ortaya dökeceksin, razı gelmiyorsa eh sen de demeyi bil
Yani korkmadığını bilsin seni gidemeyecek, cepte görüyor şuna bak ya çok kızdım arkadaşlarıyla kutlayacakmış da bilmem ne sanki her gün berabermişsiniz gibi kendine hak görmüş

Eskiden yapıyordum.. Ama. Şimdi dusunuyorumki ben böyle yaparsam.başkasına gider bu beni korkutuyor; (

Ne demeliyim bilmiyorum. Hata yapmak istemiyorum demin telefonu kapattık. Şimdi yine sinirlenir

Öncelikle bu kaybetme korkunuzu bir kenara bırakın ve lütfen kendinize güvenin. Tavırlarınız net ve kararlı olsun.
Ben heralde şöyle derdim : ‘Umarım güzel bi tatil geçirirsin ama ben isterdim ki yeniyıla birlikte girelim. Benim de dahil olabileceğim bir plan yapabilirdik. Bundan sonra daha düşünceli ve özenli davranmanı istiyorum.’

Bu mesajdan sonra da konuyu kapatır, uzatmazdım ve ona karşı daha umursamaz davranırdım.

Eskiden yapıyordum.. Ama. Şimdi dusunuyorumki ben böyle yaparsam.başkasına gider bu beni korkutuyor; (

İşte o korkuyu onun yaşaması lazım senin değil
Klasik: kaçan kovalanır

Ne yazmam.lazım. Ona hanımlar iyiki varsiniz

Valla ben olsam ok bye minvali bir şey yazar bir daha da çatlasam bir şey yazmam o gelip özür dileyene kadar

Haftanın 7 günü çalışıyor size vakit ayıramıyor ama ilk boş vakitte arkadaşlarıyla bilmem nereye yurtdışına gidecekmiş beyefendideki lükse bakın siz ay bile yapıyorsun canım

Neden kendinizi bu adama bu kadar muhtaç hissediyorsunuz ?
Bu adamın sizi sevdiğine inanıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…