Sevgiliniz sürekli öleceğim dese ?

askemekister

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
31
0
36
Nevşehir
Sevgilim son zamanlarda ölücem ben kendini hazırla demeye başladı.ablası blöf yapıyor dedi bende erkeksen öldür kendini diyorum yok ben öldürmücem alkol alarak yavaş yavaş ölücekmiş birgün gerçekten ben kıyıcam canıma hergün bu konu geçiyor telefonu bikere açmasın başlıyorum ağlamaya Not: küçük yaşta sevdiklerimi arka arkaya kaybettiğim için birde tek çoçuğum annemle kalıyorum sürekli sevdiklerimi kaybetme korkum var hiç yenemiyorum aynı şekilde annemede davranıyorum hani çok kızdıklarında öleyim kurtul derler ya. Annem desin 1 ay atamam üstümden günde kaçkere ararım açmazsa başlarım kesin birşey oldu diye. Düşünün ki hergün bu muhabbetin içindeyim beni bitiriyor ;( sevgilimde 2 yıldır bu huyumu biliyor. Acaba bilerek mi yapıyor ? Üniversiteye gidiyorum bu durum derslerimide psikolojimide bitiriyor.sizin başınızdan böyle olaylar geçtimi ?

neden böyle bişi söleyip duruyo peki

ayyy..amacı neymiş beyefendinin?
hiç sevmem sürekli bi acıtasyon içinde olan insanları..
Senin onu fazla sevmediğini falan düşünüyor olsa gerek ilgi çekmeye çalışıyor herhalde.
Bence bu durumu konuş düzgünce..
Sevdiklerini kaybetmişsin canım başın sağolsun bu arada..
Bu durumlarını bile bile böyle yapıyorsa seni hiç düşünmüyor demektir.

benim başımdan geçmedi de sevgiliniz sizin hassas olduğunuz noktayı çok iyi bildiği için bunu yapıyor. ya size yaptırmak istediklerini bu şekilde kendini acındırarak yaptırmak istiyor. yada hasta panik atak filandır. takmayın tamam öl bekliyorum filan diyin şakaya vurun bakın ne olacak yazarsınız bize de.

Bu konuda Hassas olduğunuzu bildiği için mi yapıyor acaba?
Hem alkol alıp yavaş yavaş ölecekmiş falan sıkıntısı mı var..
Üzerine varmayın belki vazgeçer, onu kaybetmek istemediğinizi görmek hoşuna mı gidiyor diyeceğim ama bu çok bencil bir davranış.

durduk yerde mi ölücem diyor yoksa tartıştığınız da fln mı ölücem diye duygu sömürüsü yapıyor?

Şuan yurt dışında bende ikinci öğretim okuyorum ama kendi şehrimdeyim otobüs kampüsün ordan alıyor evime 5 dk uzaklıkta indiriyor ama akşam çıkıyorum diye böyle davranmaya başladı . 2 yıldan beri zaten takık akşam eve girmeme kızardı. Birde üniversitede okuyorum sarkan olsa akşam tecavüz etseler ben napıcam burda diyor. Gitmeme karşıydı bekle beni dedi sonuçta bu eğitim ! Bende dedim ona sen giderken bana bile sormadın gitme dedim gittin ben neden gitmicekmişim dedim .O gün bu gün ben ölücem hazırla kendini rahat rahat takılırsın demeye başladı. Psikolojim alt üst oldu napıcam bilmiyorum ;(

hepimiz ölücez bi gün de geçiştir
ve fazlada takma canım emiin ol blöf.

Sevgimden şüphe ediyor. Oysa o kadar çok seviyorum ki sürekli göstermeye çalışıyorum. Mesela doğumgünüydü aldım pasta arka fonda bizim müzik doğumgününü kutlayıp ona attım ;( sürekli göstermeye çalışıyorum süprizler yapıyorum uzakta diye bırakacağımı düşünüyor başkasını bulacağımı düşünüyor halbuki ben burda her sn onu yaşıyorum ama inandıramıyorum ;( eminim öyledir diyor kendimi ifade etmeme izin vermiyor ;(

ya psikolojikman rahatsız ya da çocuk bu. yaşı kaç ki

trip atıyor canım takma kafana,
hem erkeklerin canı çok tatlıdır öyle ölücem deyince ölüvermezler merak etme,
senin hassas olduğun bir noktayı bulmuş durmadan oraya saldırıyor ama ayıp ediyor...

canım bu nasıl bi çelişki kendi seni bırakıp yurtdışına gitsin sen kendi şehrindeki üniversitene gidiyosun diye ölücem ben desin.bide tecaüz etseler fln demiş ee bu kadar korkuyo, işi ölmeye kadar getiriyo, madem yurt dışına gitmeyip sen geç çıktığında seni okuldan alıp evine bıraksaydı ne onun psikolojisi bozulurdu nede seninkini bozardı sende gönül rahatlığıyla gidip gelirdin...

Yaşı 21 aynen ya kaç kere dedim gitmeden önce bak okulum başlıyor gitme sen burda iş bulursun ama ben orada okuyamam dedim git banane istersen şehir dışında oku dedi. Gittikten sonra yalvardı neredeyse ! Gelsin dizimin dibinde dursun madem korkuyorsa kafamı yememe az kaldı ya :84::84::84:

istediği şeyleri yaptırmak için korkularını kullanıyor gibime geldi.
sakın kafana falan takma blöf yaptığı o kadar belli ki...

ÇOK kızdım öncelikle başın sağolsun. Allah sabır versin canım. anladığım kadarıyla sen bizimle paylaştığın bu korkunu onunla da paylaşmışsın. doğru olanı yanlış kişiye yaparsan böyle oluyor... bence ona "bak benim bu duyguya (sevdiklerimi kaybetme korkusuna) sahip olduğumu biliyorsun ve bunu bildiğin halde yapıyorsun sanırım. bu beni çok rahatsız ediyor. ha yok eğer öleceğim deyip durmanın başka bir nedeni varsa anlat lütfen. Panik atak falan olmayasasın sen aşkım. eğer öyle bi ölüm fobisiyse bi uzmandan yardım alalım." DE... seni kıskanacağım derken istikbalinle oynayacak bişey değil... dinleme sakın onu git sen okuluna canım !!!

Ölümü diline dolayan insanlardan hiç hoşlanmam.
İlgini çekmek için blöf yapıyordur umarım.
Yoksa intihara niyetli adam hergün ilan etmez öleceğini, takkadanak kıyar canına kimsenin haberi olmaz.
Zayıf noktandan vuruyor seni. Hiç hoş bir hareket değil bu bence. Çocukça.
Yanlış yapıyor. Bir daha konuyu açarsa soğukkanlılıkla "Ölüm Allah'ın emri hepimizin başına gelecek birgün" de bakalım ne tepki vercek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…