- Konu Sahibi askemekister
-
Sevgilim son zamanlarda ölücem ben kendini hazırla demeye başladı.ablası blöf yapıyor dedi bende erkeksen öldür kendini diyorum yok ben öldürmücem alkol alarak yavaş yavaş ölücekmiş birgün gerçekten ben kıyıcam canıma hergün bu konu geçiyor telefonu bikere açmasın başlıyorum ağlamaya Not: küçük yaşta sevdiklerimi arka arkaya kaybettiğim için birde tek çoçuğum annemle kalıyorum sürekli sevdiklerimi kaybetme korkum var hiç yenemiyorum aynı şekilde annemede davranıyorum hani çok kızdıklarında öleyim kurtul derler ya. Annem desin 1 ay atamam üstümden günde kaçkere ararım açmazsa başlarım kesin birşey oldu diye. Düşünün ki hergün bu muhabbetin içindeyim beni bitiriyor ;( sevgilimde 2 yıldır bu huyumu biliyor. Acaba bilerek mi yapıyor ? Üniversiteye gidiyorum bu durum derslerimide psikolojimide bitiriyor.sizin başınızdan böyle olaylar geçtimi ?
2 yıldan beri değil okulum başladığından beri yapıyor :84: ayrılamıyorum çıkmıyor bir türlü kalbimden :84: davranışını yontmam lazım ama nasıl :84: kendimi çektiğimdede başlıyor bu sefer aramaz oldun tabi yokum orada bulmuşundur okuldan birilerini sevgin bu kadar diye saçmalıyor :84: sevgimi hissettiriyorum bu yüzden hep bu seferde şımarıyor :84:
2 yıldan beri değil okulum başladığından beri yapıyor :84: ayrılamıyorum çıkmıyor bir türlü kalbimden :84: davranışını yontmam lazım ama nasıl :84: kendimi çektiğimdede başlıyor bu sefer aramaz oldun tabi yokum orada bulmuşundur okuldan birilerini sevgin bu kadar diye saçmalıyor :84: sevgimi hissettiriyorum bu yüzden hep bu seferde şımarıyor :84:
Bu şekilde davranmasının yanlış olduğunu söylerdim, anlamazsa psikoloğa yöneltirdim ki kesinlikle şart anlattıklarınız üzerine, yok yine olmazsa ''herkesin hayatı kendine, sen bilirsin,sen kendini öldüreceğini söylüyorsun ama sen beni hergün bu şekilde bunaltarak öldürüyorsun.'' deyin.
Ayrılmanız gereken bir ilişkinin içinde olduğunuzun sizde farkındasınızdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?