Sevgiliniz sürekli öleceğim dese ?

Blöf yaptığını bende düşünüyorum ama korkum olunca gerçek gibi geliyor bu korkularımı başından beri bilir ve çok kızardı bana. Telefonda zaafımı kullanma diyorum gerçekler alış diyor. Kaçayım kıymetimi anlasın dediğimde uzaktayım tabi bulmuşundur okulda sevgin bu kadardı ölüceğim zaten der sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84:

Blöf yaptığını bende düşünüyorum ama korkum olunca gerçek gibi geliyor bu korkularımı başından beri bilir ve çok kızardı bana. Telefonda zaafımı kullanma diyorum gerçekler alış diyor. Kaçayım kıymetimi anlasın dediğimde uzaktayım tabi bulmuşundur okulda sevgin bu kadardı ölüceğim zaten der sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:

Blöf yaptığını bende düşünüyorum ama korkum olunca gerçek gibi geliyor bu korkularımı başından beri bilir ve çok kızardı bana. Telefonda zaafımı kullanma diyorum gerçekler alış diyor. Kaçayım kıymetimi anlasın dediğimde uzaktayım tabi bulmuşundur okulda sevgin bu kadardı ölüceğim zaten der sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi ne yapsam bilemiyorum:84::84:evgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84::84:sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi ne yapsam bilemiyorum:84::84:

At gitsin diyecegim ama seviyorsan o kadar da kolay degil. Ona zayif noktani anlatmissin, o da seni hep oradan vuruyor.
Hayat cok kisa canim, milletin sacma sapan triplerini cekmek icin cok kisa. Hele bir de boyle bir korkun varken bunlari cekmen cok kotu. onun bu sozlerini kendine dert etme. Biraz uzak dursan olmaz mi? Mesela arama, sorma, merak etsin. Sonra aciklarsin, "bu davranislarinla beni kendinden sogutuyorsun" dersin?

adına üzüldüm canım..yaa bence sen bu erkeği boşver..belki de forumda ilk kez birine bir erkekten vazgeç diyorum..kolay kolay demem ama böyle acaip biriyle beraber olmana gerek yok..sana kıpır kıpır hayat neşesi bol biri lazım tatlımmmm

ya bırak gitsin allah aşına hep bizmi düşünmek zorundayız onlar biraz kaybetme korkusu yaşasın kırk kişiye bizim yaptığımız gibi sorsunlar böle valla bıktım bu erkeklerin afralarndan tafralarından.

Şaka olabileceğini düşünen arkadaşlar olmuş. Şaka dediğiniz bir defa bilemedin birkaç defa yapılır, bu adam 2 yıldır bunu sürdürüyorsa normal biri olamaz, bence en azından sadist bir tarafı var, acı çekmenizden zevk alıyor. Ben olsaydım sizin yerinizde, bu saçmasapan durumun benim psikolojimi değil, ona olan sevgimi bitirmesine izin verirdim. Böyle biri ile devam etmek size hiçbir şey kazandırmayacağı gibi çok şey kaybettirir.

2 yıldan beri değil okulum başladığından beri yapıyor :84: ayrılamıyorum çıkmıyor bir türlü kalbimden :84: davranışını yontmam lazım ama nasıl :84: kendimi çektiğimdede başlıyor bu sefer aramaz oldun tabi yokum orada bulmuşundur okuldan birilerini sevgin bu kadar diye saçmalıyor :84: sevgimi hissettiriyorum bu yüzden hep bu seferde şımarıyor :84:

Adam sizinle ilişkisini ajitasyon üzerine kurmuş, böyle davranan birinin nesini sevdiniz diye sormayacağım, gönül bu işte, hepimiz yanlışlar yapıyoruz zaman zaman. Yeter ki o yanlışlar hayatımızı mahvetmesin. Böyle davranan biri ile nasıl bir evliliğiniz olacağını gözünüzde canlandırabiliyor musunuz? Bence ileri görüşlü olmaya çalışıp kendinizi yavaş yavaş da olsa sıyırın bu hastalıklı ilişkiden. Normal bir ilişkide bu tarz çarpık bir iletişim şekli yoktur. Belki alıştınız, bağlandınız v.s. ama ilişkinin dışına çıkabildiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız ve eminim ki şimdi olmasa da bir gün çıkacaksınız. Eğer birlikte olduğunuz adam değişirse daha doğrusu düzelirse ve bir daha böyle davranmazsa o zaman iyi ve normal bir ilişkiye dönüşmesi adına bir ümit olabilir. Fakat onun da bunu profesyonel yardım almadan yapabileceğini sanmıyorum.

Hergün ağlamaktan yoruldum artık güzelce yaşamak istiyorum ilişkimi ya :84: yurt dışına gidince kıymetimi anlar diyordum ama saçma sapan düşüncelere kapılmaya başladı :84:

Atamıyorum içimden yurt dışına gittiğinden beri sapıttı psikolojim bozuk evimden ailemden senden uzağım benide anla diyor düşünüyorum haklı ama uzakta diyede bana neden böyle davranıyor :84: yanımdayken sorun yok kavga ederiz düzeliriz hemen. Ama oradayken durum değişti paranoyak oldu :84: düzelmesi lazım bir şekilde :84:

ne yapmayı düşünüyorsunuz peki? nasıl düzeltebilirsiniz ki? yalandan söylediğini düşünüyorum ben de diğer arkadaşlar gibi. bence sevgiliniz çok bencilce bir düşünce içinde. siz burada yakın bir okula gidip geliyorsunuz, o ise tee yurtdışında. onun orda başka bir kız bulmayacağı ne belli sizden o kadar uzaktayken? (onun düşünce tarzına göre düşünüyorum yani, yanlış anlamayın) bile bile sizi üzüyor, size acı çektiriyor. herhalde evden asla çıkmamanızı istiyor başka erkeklerden dolayı. ben olsam dayanamazdım resmen psikolojik baskı yapıyor size. siz de onun yaptığını yapsanız, ya orda başka birini bulursan diye başının etini yeseniz acaba nasıl bir tepki verir?

Ayyyy sinirim kalktı sabah sabah bırak allasen bu ne yaaa... ben senin yerinde olsam bi daha bulursun başkasını dediğinde, bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş, bulacam bu gidişle, sen de kurtulursun, ben de derdim.... aaaaaa deli midir nedir, bu ne böyle yaa. O da alkolde mi boğuluyo, kendini mi atıyo bi yerden napıyosa yapsın töööbe estağfurullaahh.. hiçbir sözünü ciddiye alma, o sana hı hı evet tabii öyledir diyomuş ya.. aynen sen de ona böyle abuk subuk konuştuğunda hı hı evet tabii öyledir de de görsün nası oluyomuş

Bu şekilde davranmasının yanlış olduğunu söylerdim, anlamazsa psikoloğa yöneltirdim ki kesinlikle şart anlattıklarınız üzerine, yok yine olmazsa ''herkesin hayatı kendine, sen bilirsin,sen kendini öldüreceğini söylüyorsun ama sen beni hergün bu şekilde bunaltarak öldürüyorsun.'' deyin.

Ayrılmanız gereken bir ilişkinin içinde olduğunuzun sizde farkındasınızdır.

Yok aldatamaz . Arkadaşları bile bir kıza baktığında sinir olurdu benden başka bir kızı düşenemezmiş. İlk sevgilisiyim birde . Oraya para biriktirmek için gitti ama biriktiremiyor gittiğindede aramız iyiydi tercih açıklanmasından sonra yani 19 ağustos o gün bu gün böyle davranıyor neredeyse 3 ay :84: insanın dayanma süresi var birgün gebertirsen gebert kendini yeter dicem diye korkuyorum kendi düzelse keşke :84: ya kızlar bugün dersim var ama ders 10da bitiyor :84: 8de çıkmama laf yapıyordu 9 gibi evde oluyordum 11 gibi evde olucam söyliyemedim dün haftada 3 gün ders var 2 gün 8de 1 gün 10da bitiyor napıcam ben bu sefer kıyamet kopar :84: merak ediyorsa gelsin burda dursun o zaman ya :84:

farkında olmaz olaydım farkındayım ama çok seviyorum kendimide anlamıyorum nasıl seversin diye ama hala seviyorum bir umut düzelir diye dediğin doğru o beni hergün öldürüyor bunu onada dedim ama hala aynı düşman kesildi resmen okuyorum diye halbuki gittiğinde oku hayatını kurtar derdi hep :84:

Yaa boşver konuşsun dursun, sen kendini düşün, oku, hayatını kurtar.
Güzelim bu hayatta kimse sana ekmeğini suyunu vermez, ayaklarının üzerinde durabilmek için okumak zorundasın.
Zehir etme kendi kendine hayatı, alma ciddiye belli ki boş boş konuşuyo.
Saçmalamaya başlayınca, tamam sıkıldım ben bu laflardan yeter de kapat telefonu, dinleme bile, koy tavrını, işine geliyosa.

Allahım yaa bi de ya tecavüze uğrarsan demiş la havleee... bu yarın bi gün kendi kızını da okutmaz.

Birde işin ilginç tarafı benim sorunlarım olduğunu düşünüyor ölüme karşı evet var ama bu ölüm konusunu açınca ben dayanamayıp açana kadar ararım işte telefonuna bakması yasak bile bile arıyorum annemede yapardım bunu. Bu seferde sen laftan anlamazsın işte bakamayacağımı bile bile arıyorsun kafayı yemişsin diyor. Açmasın o zaman o konuyu aramayım derdimide anlatamıyorum anlamıyor :84: bu devirde ekmek aslanın ağzında değil midesinde dediğin çok doğru o yüzden karşı gidip okudum zaten ama düşman oldu el ele çift görmeye dayanamaz oldum :84: ama kızlar benim mahallede beni takip eden biri vardı uzun zamandır sıkıştırdılar bunu falan o yüzden panik yapıyor :84:

ah canım benim öyle ben ölcem denilince ölünmüyor. kolay değil ölmek. hele öyle az az içki içerek ölünecek olsaydı köprü altları ve sokaklar şarapçı kaynamaz, barlar, meyhaneler boş kalırdı.
babasını, dedelerini, anneannesini, kuzenini, dayısını ve 2 tane arkadaşını kaybeden biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. ölümden korkmam ama annemi, ablamı ve eşimi kaybetmekten çok korkarım. ama biri bana devamlı ben ölcem ben ölcem diye blöf yapmaya kalksa beni düşünmeyeni, üzeni ben hiç düşünmem der arkama bile bakmazdım. yıpratma kendini. sevgilinle arana yavaş yavaş mesafe koymaya çalış çünkü sevgilin hiç sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…