- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi askemekister
-
Blöf yaptığını bende düşünüyorum ama korkum olunca gerçek gibi geliyor bu korkularımı başından beri bilir ve çok kızardı bana. Telefonda zaafımı kullanma diyorum gerçekler alış diyor. Kaçayım kıymetimi anlasın dediğimde uzaktayım tabi bulmuşundur okulda sevgin bu kadardı ölüceğim zaten der sevgimi gösterdiğimdede bunu sen istedin kızacağımı bile bile akşam çıkıyorsun ölüceğim zaten der nasıl davranacağımı şaşırdım vallahi :84:
ah canım benim öyle ben ölcem denilince ölünmüyor. kolay değil ölmek. hele öyle az az içki içerek ölünecek olsaydı köprü altları ve sokaklar şarapçı kaynamaz, barlar, meyhaneler boş kalırdı.
babasını, dedelerini, anneannesini, kuzenini, dayısını ve 2 tane arkadaşını kaybeden biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. ölümden korkmam ama annemi, ablamı ve eşimi kaybetmekten çok korkarım. ama biri bana devamlı ben ölcem ben ölcem diye blöf yapmaya kalksa beni düşünmeyeni, üzeni ben hiç düşünmem der arkama bile bakmazdım. yıpratma kendini. sevgilinle arana yavaş yavaş mesafe koymaya çalış çünkü sevgilin hiç sağlıklı değil.
sevgılınızın yaptıgı cok ayıp .hastalıgı olur bır seyı olur anlarım da sureklı ben olucem hazırla kendını demesını .ama hıc bır seyı yokken bunu sureklı soyleyıp duruyorsa acıtasyon yapıyor derım .hanı sızın sevdıklerınızı kaybetme korkusunu yenemedıgınızı de bılıyor yaa, o yuzden sıze sureklı acıtasyon yapıyordur .bunu sureklı soyluyorsa psikiyatriste gıtmesı sart.aynı zaman da sızın de gıtmenız gerekıyor dıye dusunuyorum .cunku sızde de sevdıklerınızı kaybetme korkusu var ,ve sevgılınızın bu blofune ınanıp telefonu acmadıgında o'na bırsey oldugunuzu dusunuyorsunuz .bence sızde bu korkuları yenmenız ıcın bırlıkte psikiyatriste gıdebılırsınız .
Senin o konudaki zayıflığını kullanıyor canım kafana takma...
Sonuçta öyle demesini gerektirecek Allah korusun hastalığı falan yokmuş...
Bir arkadaşın da dediği gibi hepimiz ölücez birgün falan de ki anlasın...
Yavrucum boşuna yorma kendini.
Yol ver gitsin. Çekilmez bu böyle.
Sevgi bir yere kadar bu adamın sana saygısı yok.
Göz göre göre yaranı deşen adamdan hayır gelmez sana.
Sende kolay şeyler yaşamamışsın.
Bir uzmana görün tedavi ol canım benim.
Derslerinde başarılar dilerim
öncelikle teşekkür ederimbelli bir süre onu takmamaya çalışıcağım onu hala çok seviyorum ama sürekli iyi niyetimi kullanıyor hergün ağlayan taraf ben oluyorum bir süre takmazsam belki kıymetimi anlar elinden kayıp gittiğimi anlar hergün bunları çekmek zoruma gidiyor antidepresan olarak değil psikolog tedavisi görsem daha iyi olucak gibi
Evet canım bir de bu yolu dene bakalım.
Umursamaz davran bir müddet bakalım nasıl etki edecek.
Çok ağlayıpta üzme kendini. Sağlığından olursun mazallah.
Böyle ufak birikimler gün geliyor bomba gibi patlıyor içimizde.
Hayat güzel. Sen yaşamana bak. Ne güzel öğrencisin.
Geleceğin çok parlak olur inşallah.
Benimde bir takım takıntılarım vardı. Ufak tefek şeyler...
Yinede gittim psikolga konuşa konuşa hallettim.
Sende atlatırsın içindeki bu korkuyu umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?