• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz var size hiç hediye almadı

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
bayanlar benim arkaşım bana böyle birşey anlattı açıkcası bana sevmiyor gibi geldi adam
benim arkadaşım benim yaşımda 18 yaşındayız yani adam bundan 7 yaş büyük
arkadaşım sevgilisine niye romantik değilsin dediğinde sevgilisi ben böyleyim falan diyormuş
arkadaşım seviyor bayada yakınlık yaşamışlar anlattığına göre ama adam hiç hediye almamış romantik değilmiş
arkadaşımda yakınlık yaşadığından ötürü kopamıyor adam ne yapsa niye bilmiyorum çözemedim bende
neyse sorun şuki arkadaışm bana diyorki ben hediye istiyorum almıyor romantik olsun istiyorum olmuyor nasıl romantik olmasını sağlarımdiyo bi fikriniz varmı
sizce adam seviyormudur veya niye böyle diyodur buda beni sorum şimdiden saolun

ne zamandır sevgililer ? yani durduk yere hediye almayı çoğu erkek akıl edemez ama en azından özel günlerinde birer hediye almalı

Ayrilsin o zaman bi insanin huyu degismez naparsa yapsin. Hediye icinde su moda girmisse zaten ayrilmaya musait belliki. Herkes hediye almayi sevmez, hediyeyi onemsemez yani bi yemek yemekte esdegerdir onlara gore. Takilacak bi durum yok. Ha hediye illede istiyorsa adami zorlamaya gerek yok icten gelmeyen hediye, hediye olmaz zaten.

hediye almak bir kritermi ki?

henüz kendisini sevip sevmediğini anlayamamış olgunluğa varmamış bir insanın şu yakınlaşma işini neden yaşadığını da anlamadım..
bilmiyorum ki o seviyor diyo ama bana öyle gelmedi

Sence bu ilişkideki tek sorun adamın romantik olayıp hediye almaması mı ?
18 yaşında bir genç kız için 7 yaş çok fazla ... O sebeple zaten bu kadar yakınlaşılmış. Beklentiler yaşla beraber farklılaşıyor çünkü.
nasıl yani beklentiler farklıki benim yaştaki erkek arkadaşlarım daha beter ona kalırsa ama

18 yaşında kendinden 7 yaş büyük biriyle yakınlık yaşayıp ayrılamıyor. Yazık kendine bunu yapmış bari ayrılamıyorum demesin hatasını devam ettirip birde hediyesi romantikligi arıyor.

Ayrilsin o zaman bi insanin huyu degismez naparsa yapsin. Hediye icinde su moda girmisse zaten ayrilmaya musait belliki. Herkes hediye almayi sevmez, hediyeyi onemsemez yani bi yemek yemekte esdegerdir onlara gore. Takilacak bi durum yok. Ha hediye illede istiyorsa adami zorlamaya gerek yok icten gelmeyen hediye, hediye olmaz zaten.
haklısınız

Back
X