• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgiliniz veya eşiniz nasıl?

huzurem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
114
5
26
İstanbul
kızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;

çok mu kaba çok mu kibar?

nasıılar yani..çok mu görmüş çok mu bilmiş.Fazla mı duyarlı aşırımı duyarsız.

Paylaşımlarınızı bekliyorum...:69:

Esim ;

Hem cok kaba hem cok kibar duruma gore :))

Ayrica da cok bilmisizdir :P

Bazı maço tavırlarından rahatsız olsamda, bana karşı çok ilgili, çok duyarlı, çok sevecen, fazlasıyla fedakar, beni üzmekten korkan bunun için çaba sarfeden, benim saçma sapan kaprislerime katlanan bir adamla beraberim 1,5 yıldan fazla süredir.

Beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapan biri.

Allah her konuda razı olsun ınsAllah esımden...Canım o benım...bitane o biitaaneeee...(masallah dıyeyım hepınızın adına)

Yeri geldi mi çok romantik (her ne kadar o yerin gelmesi biraz zaman alsada:9:) yeri geldi mi maço tam dediğim dedik:31:
Her şeyi çok hoşta bi'ilişkide iki bilmiş fazla:8:O da nazarlık olsun:9:

kesinlikle kaba değil kibar ve düşünceli.......seven,sahiplenen,kendinden çok beni düşünen biri....romantik aynı zamanda:16:..... ama fikirler çakışınca klasik bir erkek olarak sinirli :1: o siniri yatışana kadar sakin olabilmek lazım........... ama bende pek sakin bir yapıya sahip değilim :32: yine de atışsak bile küs kalmayız hiç..........................

Çok iyi niyetli,çok saf,herkesin kendi gibi düşündüğü zanneden,iyiylik meleği:52:romatik olmayan,fedakar,kimi zaman düşüncesiz,işine geldiğini unutmayan,işine geldini unutan,sabit fikirli,inatçı:)))

Çok baskın karakterdir. Eee bende sivri dilli,dik başlıydım...
Ama hep şunu derim inatçılığımı inatçılığıyla uslandıran tek adam.
Yerine göre hareket eder. Ama kırdığı kalbi de çok güzel alır :17:

Çok naif, sevgisini fazlasıyla gösterir, kimseyi kırmak istemez, beni de çok şükür bir kere bile kırmadı..
Ben eşime hep 'içine polyanna kaçmış' diyorum.
Fazlası zarar ama :44:

Çok baskın karakterdir. Eee bende sivri dilli,dik başlıydım...
Ama hep şunu derim inatçılığımı inatçılığıyla uslandıran tek adam.
Yerine göre hareket eder. Ama kırdığı kalbi de çok güzel alır :17:

kırdığı kalbide çok yiyi alırmış seni didi seni :21::21:

Bazı maço tavırlarından rahatsız olsamda, bana karşı çok ilgili, çok duyarlı, çok sevecen, fazlasıyla fedakar, beni üzmekten korkan bunun için çaba sarfeden, benim saçma sapan kaprislerime katlanan bir adamla beraberim 1,5 yıldan fazla süredir.

Beni mutlu etmek için elinden gelenin fazlasını yapan biri.

Sanki benim erkek arkadaşımı anlatır gibisiniz. Bende başka birilerininde şanslı olduğunu görmek ne kadar güzel :8:

Ben ne yaparsam yapayım hala benden vazgeçememe sabrını sevgisini gösteren, bana bir bebeğe bakar gibi bakan, benimle ilgilenmekten hiç sıkılmayan istediğim olsun diye uğraşan, beni sahiplenen, fazlasıyla değer veren; ilgili, şevkatli, merhametli dünya tatlısı biridir aşkım :69: Canım o benim, canım :nazar: Allah bizi ahirette de ayırmaz inşallah...

Çok naif, sevgisini fazlasıyla gösterir, kimseyi kırmak istemez, beni de çok şükür bir kere bile kırmadı..
Ben eşime hep 'içine polyanna kaçmış' diyorum.
Fazlası zarar ama :44:

Polyananın aynısı bende de var, fazlasıyla iyi niyetli ama seviyorum bu iyi niyetini :69: İyilikten zarar gelmez, sadece tepene çıkarlar bazen...

kibar, iyiliksever, anlayışlı , empati kurabilen , bolca güldüren :) güzel bakışlı...
kolay sinirlenmez yeri geldiğinde cok ciddidir bana karsı ise çocuk gibi :)

yalnızken çok sıcak davranır ama yanımızda birileri olduğu zaman yine konuşurken hep bana bakar benimle ilgilenir ama yalnız olduğumuz gibi değil. bir de anlayışlı benim sevgilim yaa. tatlı dille her dediğimi yaptırıyorum :1:

Kimi zaman kaba, kimi zaman benden daha duygusal.
Bazen romantik, bazen odun :31: Taklit yeteneği var birde çok güzel taklit eder güldürür.
İkimizde birbirimizden inatçıyız, çoğu zaman bu yüzden birbirimize girdiğimiz oluyor :)

Son düzenleme:
Back
X