Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;
çok mu kaba çok mu kibar?
nasıılar yani..çok mu görmüş çok mu bilmiş.Fazla mı duyarlı aşırımı duyarsız.
Paylaşımlarınızı bekliyorum...![]()
Sakin, uyumlu,ağır başlı bazen aşırı romantik bazen normal, haksızlığa asla gelemeyen,duygusal,bazen maço ama bu yönü hoşuma gidiyor hele de sinirlendiğinde hızlı hızlı konuşması yerim onuMaç denildiğinde akan suların durduğu tipik bir Türk erkeği
![]()
maç işine alıştım artık kendi işini kendisi görüyor bende o zamanlarda kendimle ilgileniyorum![]()
Maç varken msj atarsam hele de o anda gol atıldıysa yandımEvlenince napıcaz bakalımm bende senin gibi kendimle ilgilenirim sanırım
![]()
ilk başlarda çok kızıyordum çokmu önemli bendedemi değerli falan diye sonra baktım adamın başka bir şeyi yok ya evde oturup maç izliyor yada arada bir arkadaşlarıyla halı sahada maç yapıyor geri kalan tüm boş zamanını benimle geçiriyor
bu yüzden sesimi çıkarmıyorum artık bazen bende oturup onunla izliyorum çok keyif almasam bile onun keyfini yapmış oluyorum![]()
Aynen benim sevgilimde öyle çok nadir ayda yılda bi kere arkadaşlarıyla maç yapar,kahvehane falan bilmez gitmez hiç ev iş arası mekik dokurEskiden bende kızıyodum, fenerbahçeyi kıskanıyodum resmen ama artk bıraktım o huylarımı
Allahım bizede sizin gibi beraber maç izleyeceğimiz günleri nasip etsin,sizinde ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah
![]()