Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;
çok mu kaba çok mu kibar?
nasıılar yani..çok mu görmüş çok mu bilmiş.Fazla mı duyarlı aşırımı duyarsız.
Paylaşımlarınızı bekliyorum...![]()
Erkek arkadaşım;
İlgisiz rahat bir insan yapısı öyle bende alıştım artık. Tartışırız mesela çok çabuk sinirlendiği için hemen susar bir kaç saat uzatmamak için sonra yine eskisi gibi olur yani tartışarak halledemeyiz hiç bir şeyi genelde üstü kapanır :)
Sadık bir insan, çok dost canlısı bu yüzden çok arkadaşı var tabi hep sap bu arkadaşları Allah'tan
Çok da komik bir insan hiç sıkılmam yanında çok güldürür keşke biraz da ilgili ve romantik olabilseydi :) :)
allah allah öyle erkek varmıymış..şaşırdıımmEşim merhametli, düşünceli,romantik, sempatik, tatlı güler yüzlü, sevgisini gösteren iyi bir insandır. Ama kızdığı zaman sert olabiliyor sonra geçiyor :)
yüzde yüz hödük ve hala bu adamla birlikteyimkızlar sevgilileriniz eşleriniz nasıl;
çok mu kaba çok mu kibar?
nasıılar yani..çok mu görmüş çok mu bilmiş.Fazla mı duyarlı aşırımı duyarsız.
Paylaşımlarınızı bekliyorum...![]()
Teşekkürler :) evet iyi bir insandır mesela doğum günümde iş yerime gül ve çikolata göndermişti. Evde de hazırlık yapmış. Normal günlerde de ilgilidir. Tartıştığımız olur arada ama sonra yumuşar ķüsmez.allah allah öyle erkek varmıymış..şaşırdıımm
allah muhabbetinizi artırsın. bizede MAŞALLAH demek düşerTeşekkürler :) evet iyi bir insandır mesela doğum günümde iş yerime gül ve çikolata göndermişti. Evde de hazırlık yapmış. Normal günlerde de ilgilidir. Tartıştığımız olur arada ama sonra yumuşar ķüsmez.