- 13 Haziran 2011
- 12.719
- 7.825
- 448
- Konu Sahibi snejinka92
-
çok garip değil tabiki. Benim sevgilimde eskiden gidiyodu 1 senedir gitmiyo. Önceleri bende onunla gitmek istiyodum olmaz diyodu. Gittiğim yerde sadece erkek var uygun değil falan dedi o yüzden beraber gidemedik. Şimdi spora gidicem dedi dedim bende geliyim ikimizin gidebiliceği bi yere gidelim tamam dedi ama önce ben yazılıcam gidicem sonra sen dedi. Bende şimdi durduk yere kuşkulandım bekliyodum kız olmayan bi yere gidicem demesinibide neden önce ben gidiyim dedi o yüzden düşüncelerinizi merak ettim.
Evet kızlar soruyorum sevgiliniz veya eşiniz spor salonuna yazılmak istese nasıl karşılardınız :)
sevgilim eskiden spora gidiyodu bende onunla gitmek istedim ama gittiğim yerde sadece erkek var dedi senin için uygun değil dedi. sonra bıraktı 1 sene kadar. şimdi yeniden gitmek istiyo bende dedim ki beraber gidebiliceğimiz bir yer bul tamam dedi ben bekliyodum ki yine erkek olan bi yere gitsinbide ama önce ben yazılıcam ondan sonra sen dedi ona takıldım :)
gitsinde dikkat etsin şu spor ilaçlarına abim bodybuildinge gitti ilaç kullandı bir senede 25 kilo aldı :18: eskiden kürdan gibiydi şimdi eve gelince yerler sarsılıyor
gitsinde dikkat etsin şu spor ilaçlarına abim bodybuildinge gitti ilaç kullandı bir senede 25 kilo aldı :18: eskiden kürdan gibiydi şimdi eve gelince yerler sarsılıyor
bırakana kadar baya bir irileşip palazlandı biz korkaya başladık ztn 100 kiloya yaklaşmıştı şimdi bıraktı eridi kasları hiç bir şey yapmıyor 7-8 aydırbu kılolar kas olarak mı dondu yoksa... koca bı gobek olarak mı ..Kas ıse Yavuklumun gırtlagına cokecegım kurdan gıbıde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?