Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

bencede Allah korusun öyle erkeğe erkek mi derim ben be benden uzak olsunda ne yapıyorsa yapsın..tövbe tövbe ne günlere kaldık

Doğuştan çift cinsiyetli de olabiliyor insanlar bu kadar katı olmayın, pencerenizi biraz genişletin geniş bakın...

e çift cinsiyetli oluyor ama dış görünüşü neyse odur insan ıcın.
yada yoğunluk olduğu tarafa meylettirilir.hoş daha hiç şuana kadar yüzü erkek ama gögsu olan insan gormedik!
lutfen saçmalıklara kılıf aramayalım

Pencereyi istediğin kadar genişlet; istersen duvarı kır komple pencere yap ucundan tutulacak tarafı yok.:55:

İnş başınıza böyle bir durum gelmez de pencerenizi genişletmenize gerek kalmaz...

e çift cinsiyetli oluyor ama dış görünüşü neyse odur insan ıcın.
yada yoğunluk olduğu tarafa meylettirilir.hoş daha hiç şuana kadar yüzü erkek ama gögsu olan insan gormedik!
lutfen saçmalıklara kılıf aramayalım

Saçmalıklara kılıf aradığım yok,,, hoş buna nedenim de yok hiç böyle tanıdığım olmadı.
Hemşire yengemden duyduğum olaylar nedeniyle yaptım o yorumu, katılmak zorunda değilsiniz.
Ama direk yargılamayın kılıf arıyor diye.

Duyduğum olaylardan biri:
Yengemin ebelik yaptığı zamanlarda bir bebek doğuyor, 2 cinsel organı da var. Ailesine çift cinsiyetli olduğu,
kendini tanıyacak yaşa gelene kadar cinsiyet konusunda çocuğu yönlendirmemeleri söyleniyor fakat
geri kafalı toplumumuz olur muuuu erkek olsun diyerek çocuğu o tarafa yönlendiriyorlar. Çocukken bebeklerle
oynayıp elbise giymek istemesine de aldırış edilmiyor. Sonuç: kadınlık dürtüleri bastırılmış bir erkek...
Görünüşü erkeğe benzemiş kaç yazar?...

Bu demek değil ki erkek erkeğe ilişkiyi onaylıyorum. Aksine bu gibi olaylar yaşanmasın bu durum ciddiye alınsın ki sapkınlıkların da önüne geçilsin...

Sevgiler...

Son düzenleme:
bunun modernize edilmekle yada geri de kalmakla alakası yok herkes düşüncesini söylüyor çok şükür aman şuna yanlış anlaşılmayım aman modern gözükeyim diye de hiçkimse burada düşüncelerini içinde de tutmuyor!!! kim ister sevgilisinin çoluğunun çocuğunun öyle olmasını.. tabikide hiçkimse istemez ama şöyle de birşey var. o insan öyle doğmuşsa o öyle hissetmişse yapacak tek şey evet yardım edilir elden gelen herşey yapılır. ha o bunu alır almaz o karşı tarafı bağlar.. ama bu kadar katı yaklaşmayın lütfen. Allah korusun çoluğa çocuğa olabilir herşey olabilir Allah kimseye göstermesin.. :59:

ne o pislik falan. oda bir Allahın canı Allahın kulu. o istermiydi.. anne karnında başlıyor bunlar psikolojik yada hormonla tedavi edilebiliyor keşke hepsi edilse. kınamayın. pislik köpek rezil demeyin. kınadıkça karşınıza çıkar Allah korusun. selametle..

Son düzenleme:
eşcinselliğe, gaylere sonsuz saygım var, sonuçta tercih meselesi insan kendi cinsini de sevebilir
çok gay kankalarım olmuştur ama onlar sadece kendi cinisyle birlikte olur o yuzden de onların yaşadıklarına saygım sonsuz
ama burada durum farklı hem karşı cinsle takılmak, hem kendi cinsiyle takılmak tamamen doyumsuzluk, sapkınlık ve ikiyüzlülük:S
ki buradaki durumda bir ilişki var ilişkiye saygısızlık yani hem aldatma var, hem de yukarıda dediğim rezillik var yyoook yoook kesinlikle koşarak uzaklaşırdım o tiksinç adamdan

bir kadınla aldatsa dünyam başıma yıkılırdı da , erkekle aldatsa ne yapardım bilemiyorum:27::27::35::35:

şaka bi yana bırakırdım doğasına ...

belki de biseksüeldir :/
hemcinsiyle bir özel ilişkisinin olması ve ya aldatması..
herneyse,her ikisi de yanlış.
bu olay için üzülme.üzülme ki erken mi geç mi bilemem ama sonunda farketmişsin.
ya bu çocuk düzelmeye karar vermiş olsaydı ve seninle evlenmek için adım atsaydı?
peki ya o zaman seni aldatsaydı hemcinsiyle..
off üzüldüm şimdi,acı şeyler bunlar.hepimize tecrübe oluyor okudukça..
geçmiş olsun..ve hiçbirşey yapma.onu Allah'a havale et.

erkeklerin bence hepsi sapık yaradışlı hele bu internet ortamı bunu kolayca dışarıya yansıtmalarını sağlıyor. hemen hemen birçoğu bu tarz şeyleri merak ediyor kimi reele taşıyor kimi eğlence olarak bakıyor. öyle zor bir durum ki Allah sabır versin bu olayla karşılaşan bayanlara.

Back
X