• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz veya eşniz sizi bir erkekle aldatsa ne yapardınız?

naarf ben sana özelden mesaj attım,gittiin doktorular iligili,2 kere yazdım cevap gelmedi,yazmak zorunda değilsin ama kırıldım..

naarf ben sana özelden mesaj attım,gittiin doktorular iligili,2 kere yazdım cevap gelmedi,yazmak zorunda değilsin ama kırıldım..

lütfen kusura bakma.teknik sebeplerden dolayı bazı sayfaları görüntüleyemedim,yazdıklarını da okuyamadım dolayısıyla.cevap gönderdim az önce.
bu ste paylaşım amaçlı değil mi?ben de sizlerle sıkıntımı paylaşabilmek için buradayım.hiç cevap vermez olur muyum?
kırdıysam affet.

bir kadınla aldatsa terk erkekle aldatırsa rezil ederim
bırak geç olmadan kurtulmuşsun ama onun yanına bırakama bunu

Bende arkadaş başlıga yanlışlık yazdı sandım... ne igrenç bi durum bu ya Allah'ından kork...

ılişkinizin boyutunu bilmediğimden eşcinsel mi, biseksüel mi bir şey diyemeyeceğim. Aslında fark eder mi diyeceksiniz belki ama edebilir şöyle ki eğer biseksüel ise söylediği gibi sizi seviyor olduğu doğru olabilir (yani aldatan bir insanın sevgisine sevgi denebilirse tabi). O zaman durumunuzun sevgilisini başka bir kızla aldatan erkekten tek farkı aldatma aracı olan kişinin cinsiyeti olur. Fakat erkek arkadaşınız eşcinsel ise, ki evlenmek için çok ısrarcı ve aceleci davranıyordu demenizden bu ihtimal daha yakın geliyor, o zaman sizi paravan olarak kullanmak istiyor demektir.

Çok zor bir durum, Allah kolaylık versin... Yani yukarıdaki olasılıklardan her ikisi de zor. Biseksüel ise ve aldatma eğilimi varsa ki varmış, o insanla ömür geçmez. Etrafında bulunan kadın-erkek pek çok insan sizi şüpheye sürükler... Eğer gay ise de zaten onun cinsel eğilimini örtülemek için kullanılıyor olduğunuzu bilerek yine bir ömür geçmez. Bence iş ciddiye binmeden bu durumu gördüğünüz için şükretmeli ve zor olsa da ileride yaşayacaklarınızı göz önünde bulundurarak asla geri dönmemelisiniz.

Son olarak da Allah kimsenin başına vermesin diyorum...

ya arkadaslar ama baska cinsel tercihi var diye de insana dunyanın sonu diye bakılmz
yani felsefeci freud bunu bastırılmıs duyguların dısa vurumu olarak acıklıyor zaten.
hani baska cinsiyeti tercih edende hani ben sundan olayım bucu olayım diye secmiyordur heralde.

bir kadınla aldatsa büyük tepki verir,ayrılırım....

ama böyle bir durumda büyük tepki vermem,senin kalıbına ...der çeker giderim....:delphin:

Allah korusunn yahuuu..tövbe tövbeee.....

kaydirigubbakcemile3

Kadinla aldatmasindan daha az koyardi bana

kaydirigubbakcemile3

ilişkinizin boyutunu bilmediğimden eşcinsel mi, biseksüel mi bir şey diyemeyeceğim. Aslında fark eder mi diyeceksiniz belki ama edebilir şöyle ki eğer biseksüel ise söylediği gibi sizi seviyor olduğu doğru olabilir (yani aldatan bir insanın sevgisine sevgi denebilirse tabi). O zaman durumunuzun sevgilisini başka bir kızla aldatan erkekten tek farkı aldatma aracı olan kişinin cinsiyeti olur. Fakat erkek arkadaşınız eşcinsel ise, ki evlenmek için çok ısrarcı ve aceleci davranıyordu demenizden bu ihtimal daha yakın geliyor, o zaman sizi paravan olarak kullanmak istiyor demektir.

çok zor bir durum, allah kolaylık versin... Yani yukarıdaki olasılıklardan her ikisi de zor. Biseksüel ise ve aldatma eğilimi varsa ki varmış, o insanla ömür geçmez. Etrafında bulunan kadın-erkek pek çok insan sizi şüpheye sürükler... Eğer gay ise de zaten onun cinsel eğilimini örtülemek için kullanılıyor olduğunuzu bilerek yine bir ömür geçmez. Bence iş ciddiye binmeden bu durumu gördüğünüz için şükretmeli ve zor olsa da ileride yaşayacaklarınızı göz önünde bulundurarak asla geri dönmemelisiniz.

Son olarak da allah kimsenin başına vermesin diyorum...

amin!!!elhamdülillah şu anda çok iyiyim.ilk 4 günüm özellikle çok kötüydü.rabbim yardım etti,atlattım inşaallah.aynen dedikleriniz gibi,her iki ihtimal de çok kötü aslında.kötü olduğum zamanlarda içimden geçirdiğim belki burada da paylaştığım bişey var "kadınla aldatmasını tercih ederdim" diye düşünüyordum,çok yanlış söylemişim,çok özür dilerim,aldatmanın cinsiyeti olmaz,ha kadın ha erkek,aldatma tabi ki aldatmadır.
Ama bu durumda olan bir tek ben değilim,bunu da biliyorum ya,ve bu sayının tahminlerimizden çok fazla olduğunu da biliyorum,çok üzülüyorum.bu konuda ne yapılabilir onu da bilmiyorum.

benim kuzenimin başına gelmişti böle bişey....

adam biseksüelmiş meğersem..

allahtan daha yeni çıkmaya başlamışlardı. 15 gün filan olmuştu.

hemen kıçına tekmeyi bastı tabi...

ama hepimiz şoke olmuştuk.

çok kötü bi durum...:96:

Son düzenleme:
Bayanlar bunu normal görenler sizde aşağılık kompleksimi var bunu kabullenmediğinizde dünyanın toz pembe görünüşüne katılmamış gibimi hissediyorsunuz. hepiniz bu işi doğru bulmuyorsunuz laf olsun torba dolsun diye normal goruyormuş gibi konuşmayınız.
peygamberler zamanında bu işin insanları helak ettiğini biliyorsunuz kuranda bu ayetlerin geçtiğinide biliyorsunuzdur eminim.
italyanın pompei isimli şehrini ve lut kavmini araştırın.
tepkinizi belli ediniz yolda cafede herhangi bir yerde şayet bizler tepkimizi belli etmezsek bunlar çoğalır..
medya bunu reklam ediyor artık dizilerde fln filan neden sadece insanların beyni alışsın normal gözüksün diye lütfen gözlerinizi açın.
arkadaş bence sende herkeze reklam et herşeyi yap rezil olsun. pislik
:20:

Bayanlar bunu normal görenler sizde aşağılık kompleksimi var bunu kabullenmediğinizde dünyanın toz pembe görünüşüne katılmamış gibimi hissediyorsunuz. hepiniz bu işi doğru bulmuyorsunuz laf olsun torba dolsun diye normal goruyormuş gibi konuşmayınız.
peygamberler zamanında bu işin insanları helak ettiğini biliyorsunuz kuranda bu ayetlerin geçtiğinide biliyorsunuzdur eminim.
italyanın pompei isimli şehrini ve lut kavmini araştırın.
tepkinizi belli ediniz yolda cafede herhangi bir yerde şayet bizler tepkimizi belli etmezsek bunlar çoğalır..
medya bunu reklam ediyor artık dizilerde fln filan neden sadece insanların beyni alışsın normal gözüksün diye lütfen gözlerinizi açın.
arkadaş bence sende herkeze reklam et herşeyi yap rezil olsun. pislik
:20:

Doğuştan çift cinsiyetli de olabiliyor insanlar bu kadar katı olmayın, pencerenizi biraz genişletin geniş bakın...

allah korusun tövbe tövbe allah böyle erkek erkeğe falan haram kılmış ısla etsin ne diyim şükürler olsun ki benim sevgilim böyle değiil

Back
X