Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naarf ben sana özelden mesaj attım,gittiin doktorular iligili,2 kere yazdım cevap gelmedi,yazmak zorunda değilsin ama kırıldım..
Nereye gidiyoruz böyle yahu !
Kimin eli kimin cebinde belli olmaz olmuş.Kime nasıl güveneceğiz bunları duydukça..
Birdaha asla görüşmeyin sakın ama sakın..
ilk sayfaya baktım yalnız ilk bayanla cıkıp sonra erkekle cıkınca sanıyorum biseksüel oluyor
kaydirigubbakcemile3
kadinla aldatmasindan daha az koyardi bana
kaydirigubbakcemile3
ilişkinizin boyutunu bilmediğimden eşcinsel mi, biseksüel mi bir şey diyemeyeceğim. Aslında fark eder mi diyeceksiniz belki ama edebilir şöyle ki eğer biseksüel ise söylediği gibi sizi seviyor olduğu doğru olabilir (yani aldatan bir insanın sevgisine sevgi denebilirse tabi). O zaman durumunuzun sevgilisini başka bir kızla aldatan erkekten tek farkı aldatma aracı olan kişinin cinsiyeti olur. Fakat erkek arkadaşınız eşcinsel ise, ki evlenmek için çok ısrarcı ve aceleci davranıyordu demenizden bu ihtimal daha yakın geliyor, o zaman sizi paravan olarak kullanmak istiyor demektir.
çok zor bir durum, allah kolaylık versin... Yani yukarıdaki olasılıklardan her ikisi de zor. Biseksüel ise ve aldatma eğilimi varsa ki varmış, o insanla ömür geçmez. Etrafında bulunan kadın-erkek pek çok insan sizi şüpheye sürükler... Eğer gay ise de zaten onun cinsel eğilimini örtülemek için kullanılıyor olduğunuzu bilerek yine bir ömür geçmez. Bence iş ciddiye binmeden bu durumu gördüğünüz için şükretmeli ve zor olsa da ileride yaşayacaklarınızı göz önünde bulundurarak asla geri dönmemelisiniz.
Son olarak da allah kimsenin başına vermesin diyorum...
Bayanlar bunu normal görenler sizde aşağılık kompleksimi var bunu kabullenmediğinizde dünyanın toz pembe görünüşüne katılmamış gibimi hissediyorsunuz. hepiniz bu işi doğru bulmuyorsunuz laf olsun torba dolsun diye normal goruyormuş gibi konuşmayınız.
peygamberler zamanında bu işin insanları helak ettiğini biliyorsunuz kuranda bu ayetlerin geçtiğinide biliyorsunuzdur eminim.
italyanın pompei isimli şehrini ve lut kavmini araştırın.
tepkinizi belli ediniz yolda cafede herhangi bir yerde şayet bizler tepkimizi belli etmezsek bunlar çoğalır..
medya bunu reklam ediyor artık dizilerde fln filan neden sadece insanların beyni alışsın normal gözüksün diye lütfen gözlerinizi açın.
arkadaş bence sende herkeze reklam et herşeyi yap rezil olsun. pislik
![]()