• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz ya da nişanlınız sizi hiç sınadı mı :)

sevgizeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
116
0
46
Ankara
sevgiliniz ya da nişanlınız (tamamen kafadan uydurmadır) telefonunuza telefon sapığı gibi mesajlar atıp ne cevap vereceğinize baktı mı, ya da başka bir kıza yakınlık gösterip flört edip sizin tepkilerinize baktı mı, veya herşey yolunda giderken ayrılıyoruz ben artık seni sevmiyorum deyip iki gün sonra seni sınamak için böyle yaptım baktım hemen başkasına yeşil ışık yakıyor musun dedi mi ?

valla canım erkekler denemelerı sever sevıyormu dıye kacıs denemesıde yaparlar guwen denemesı de yaparlar ama bunları caktırmadan yaparlar dıye dusunuyorum mısal telefonuna bı arkadasından o mesaj atsa snra ben yaptım dıyecek deil ya...ama partnerlerın yanında konusmalara dıkkat etmelı kendılerıne gore anlam cıkarıyorlar...

Hayir..allaha sükür birbirimize güvenimiz tam öyle seylere ihtiyacimiz yok...:nazar: :1:

valla canım erkekler denemelerı sever sevıyormu dıye kacıs denemesıde yaparlar guwen denemesı de yaparlar ama bunları caktırmadan yaparlar dıye dusunuyorum mısal telefonuna bı arkadasından o mesaj atsa snra ben yaptım dıyecek deil ya...ama partnerlerın yanında konusmalara dıkkat etmelı kendılerıne gore anlam cıkarıyorlar...

hem de nasıl bu konuda ağzım çok yandı :))

yani ayrılıp 2 gun sonra donen erkek bakıyım baskasına yesil ısık yaktınmı derse yemem :1: hem onane yakarım butun ısıklarımı bırakmasaydıııın kardesim derim :33:

Hayir..allaha sükür birbirimize güvenimiz tam öyle seylere ihtiyacimiz yok...:nazar: :1:

katılıyorum böyle oyunlar güvensizliğin eseridir ama hiçbir zaman erkekler emin olamıyorlar gibime geliyor :) dolayısıyla da böyle çocukça şeyler hep kadınlardan beklenmesine rağmen erkeklerin daha çok yapabileceğini düşünüyorum :))

böyle birşey yapan adamdan hayır gelmez zeka yaşı küçüktür herhalde...

evet yaptı..rehberde kayıtlı bi numarayı isim ayny kalmak şartıyla kendi numarasını kaydetmiş ve bana msj atmıştı sana aşık oldum falan diye..o şahısta beraber çalıştığımız bi kardeşimdi:1:amaaaaaaaaaa ymedim tabiki:49:

evet yaptı..rehberde kayıtlı bi numarayı isim ayny kalmak şartıyla kendi numarasını kaydetmiş ve bana msj atmıştı sana aşık oldum falan diye..o şahısta beraber çalıştığımız bi kardeşimdi:1:amaaaaaaaaaa ymedim tabiki:49:

işte buuu yaw arkadaşlara da anlatmaya çalıştığım buydu benim, hani erkek adam numaraya gerek duymaz felan diyorlar ama bal gibi de yapıyorlar işte :)))

Back
X