- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
biz hep babama sorardık o olsa bu olsa vs başa gelmeyince atması kolay tabii99 depremi oldu biliyorsunuz ..annem uyanmış babamı uyandırmış şehadet getir deprem oluyor diye ilk işi benim yanıma gelmek oldu ,elektrikte yok.. benim gardolap yatağıma düştü ben yerde emekliyordum..annem garibim kızım kızım diye yanıma geldi tutuna tutuna çıkıyoruz en üst kattayız enee bi baktık babam yok dışarı bi çıktık dışarıda adam can havliyle nasıl indin nasıl gittin bide iyimisiniz diyo.. baya bi dilimize dolanmıştı bu ama sonnuçta dediğim gibi yaşamadan bilemezsin ki yani onu bunu bilmem analar çeker yükü.. annem de çıkabilirdi o da panikti ama benim yanıma geldi bana sarıldı ..
Ben kendim yangindan cikarim annesini kurtarsin bn gencim atigim annesi yasli kadin nasil ciksin kibenden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...
gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..
zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..
soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"
onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...
sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??
yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Oncelikle gecmis olsun tam karikaturluk kare yakalamissinO depremde karsi apartmanimizda annemin amcasi oturuyordu. Disari ciktik deprem sonrasi amca pacali donuyla kosuyor sokakta. Annem bagirdi "amcaaa yengem nerde???" Amcanin cevap "bana ne kizim ben kactim canimi kurtardim nefsi nefsi"
Ki bu amca da sozde esine cok duskundur mangalda kul birakmaz lafta :)
Gelin kaynana programi dediler geldik19 üye 18 ziyaretçi psikolojini analiz etmeye çalışıyo. Türk forumlarında bir ilk
Kadın konu açmış asudee. Ciddi ötesi baksanaYa uf cok abartiyosunuz, bu sorulari flortte hepimiz sormadik mi? Ben ilk askima "dunyada en cok kimi sebiyosun" falan diye sordugumu hatirliyorum. Ihtimalen anami babami dese, uc gun tavana bos bos bakardim. Akilli bir erkek olarak "seni" derdi ben de simarirdim. Flort budur yani arkadaslar, tabii olgun bi hanim gidip kocasina bu soruyo ciddi ciddi sormaz yani :)
Gelin kaynana programi dediler geldik
Bosan o adamdan diyen olursa gulerek uzaklasacagim konudanOrda en azından format gereği kurmaca. Burda GERÇEK KESİT
Valla flört ederken de böyle sorular sormadım ben. Acaba hiç flörtüm olmadı da ben mi farkına varmadım? Kadın ciddi ciddi sormuş, aldığı cevabı da kafasına takmış ki gelip buraya konu açmış. Bunu normal görmek anormal bence.Ya uf cok abartiyosunuz, bu sorulari flortte hepimiz sormadik mi? Ben ilk askima "dunyada en cok kimi sebiyosun" falan diye sordugumu hatirliyorum. Ihtimalen anami babami dese, uc gun tavana bos bos bakardim. Akilli bir erkek olarak "seni" derdi ben de simarirdim. Flort budur yani arkadaslar, tabii olgun bi hanim gidip kocasina bu soruyo ciddi ciddi sormaz yani :)
benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...
gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..
zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..
soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"
onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...
sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??
yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Yav bana da sevgilim annem dese iki ogun yemek yemezdim. Akilli bi adam yalandan "sen" der ve gunu kurtarir. Bununki odun demek ki. Uzulmekte hakli benceKadın konu açmış asudee. Ciddi ötesi baksanaBen annesi dediğinde yemin ederim darılmam bu ne saçmalık ya. Ki kimse benden kıskanç olamaz. Ben varken annen ablan bile oturanaz yanında illa benle oturursun haremlik selamlık olursa da biz yan yana oturalım başka odada diyodum tamam diyodu o da. Ama anneni ölüme terkedicen beni alıcan demedim hiç:) Tövbeler olsun vallahi
Ben anormal bi insan degilim sephora, ama mesela senin kocanla aranda 10 kusur yas falan var demek ki sen yasindan olgun bi kadinsin, ergenken de cok olgunmussun yasini yasamamamissin demek ki. Standart bi insan 10 (tam emin degilim ama sen 30 adam 40larda heralde) biriyle de evlenmez mental olarak uyum olmaz cunku. Ben sana senin bana dedigin gibi anormal demeyecegim ama marjindesin diyeyim, yani senin uzerinden standart bi genelleme yapilmazValla flört ederken de böyle sorular sormadım ben. Acaba hiç flörtüm olmadı da ben mi farkına varmadım? Kadın ciddi ciddi sormuş, aldığı cevabı da kafasına takmış ki gelip buraya konu açmış. Bunu normal görmek anormal bence.
Allah Allah...Ben anormal bi insan degilim sephora, ama mesela senin kocanla aranda 10 kusur yas falan var demek ki sen yasindan olgun bi kadinsin, ergenken de cok olgunmussun yasini yasamamamissin demek ki. Standart bi insan 10 (tam emin degilim ama sen 30 adam 40larda heralde) biriyle de evlenmez mental olarak uyum olmaz cunku. Ben sana senin bana dedigin gibi anormal demeyecegim ama marjindesin diyeyim, yani senin uzerinden standart bi genelleme yapilmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?