Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

O depremde karsi apartmanimizda annemin amcasi oturuyordu. Disari ciktik deprem sonrasi amca pacali donuyla kosuyor sokakta. Annem bagirdi "amcaaa yengem nerde???" Amcanin cevap "bana ne kizim ben kactim canimi kurtardim nefsi nefsi"

Ki bu amca da sozde esine cok duskundur mangalda kul birakmaz lafta :)

Ben kendim yangindan cikarim annesini kurtarsin bn gencim atigim annesi yasli kadin nasil ciksin ki

19 üye 18 ziyaretçi psikolojini analiz etmeye çalışıyo. Türk forumlarında bir ilk

Oncelikle gecmis olsun tam karikaturluk kare yakalamissin

Ya uf cok abartiyosunuz, bu sorulari flortte hepimiz sormadik mi? Ben ilk askima "dunyada en cok kimi sebiyosun" falan diye sordugumu hatirliyorum. Ihtimalen anami babami dese, uc gun tavana bos bos bakardim. Akilli bir erkek olarak "seni" derdi ben de simarirdim. Flort budur yani arkadaslar, tabii olgun bi hanim gidip kocasina bu soruyo ciddi ciddi sormaz yani :)

Kadın konu açmış asudee. Ciddi ötesi baksana Ben annesi dediğinde yemin ederim darılmam bu ne saçmalık ya. Ki kimse benden kıskanç olamaz. Ben varken annen ablan bile oturanaz yanında illa benle oturursun haremlik selamlık olursa da biz yan yana oturalım başka odada diyodum tamam diyodu o da. Ama anneni ölüme terkedicen beni alıcan demedim hiç:) Tövbeler olsun vallahi

Yaşlı başlı kadın. Sen gencecik insansın kendin kaç, adamda annesini kurtarsın ...
Bu ne ya?

Valla flört ederken de böyle sorular sormadım ben. Acaba hiç flörtüm olmadı da ben mi farkına varmadım? Kadın ciddi ciddi sormuş, aldığı cevabı da kafasına takmış ki gelip buraya konu açmış. Bunu normal görmek anormal bence.

Sayfaları okumadım, konu nerelere geldi bilmiyorum ama çok boş bir soru ve insanı bayacak, bunaltacak türden.

Er kişi sevgiliyse yakın zamanda kaçabilir. Er kişisi eş ise yakın zamanda kavga çıkabilir. Her türlü diyalogdan fal bakılır. Tlf:

Yav bana da sevgilim annem dese iki ogun yemek yemezdim. Akilli bi adam yalandan "sen" der ve gunu kurtarir. Bununki odun demek ki. Uzulmekte hakli bence

Böyle bir soru sormam asla eşime, sorarsam da vereceği cevabı hak etmiş olurum. Peki sen bu durumda olsan eşini mi kurtarırsın babanı mı ?

Ben anormal bi insan degilim sephora, ama mesela senin kocanla aranda 10 kusur yas falan var demek ki sen yasindan olgun bi kadinsin, ergenken de cok olgunmussun yasini yasamamamissin demek ki. Standart bi insan 10 (tam emin degilim ama sen 30 adam 40larda heralde) biriyle de evlenmez mental olarak uyum olmaz cunku. Ben sana senin bana dedigin gibi anormal demeyecegim ama marjindesin diyeyim, yani senin uzerinden standart bi genelleme yapilmaz

Sevgilisiniz daha. Evli olsaniz cocuk olsa falan neyse de...
esim bu soruya soyle cevap verirdi: elbetteki sen degil....

Sevgilim bana boyle soru sorsa ben de annem derdim.

Allah Allah...
Bizim de 12 yil fark var. Tam tersine asiri olgun degilim beni nazlasin diye de esimin olhun olusu hosuma gidiyor. Kiymet biliyor sanirim ben marjini asmisim. Marjin neyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…