Sevgiliniz yada eşiniz şu cevabı verse ...?

Cevabinin karim tabi ki olacagindan o kadar eminsin ki bu soruyu sorma kustahligini gostermissin. Ne yani karim deseydi cok mu gercekci olacakti. Esini en azindan durustlugunden dolayi kutlamak gerek.

Bu durumda kayinvalide bir 1-0 onde . Karim diyeceginden emin oldugun bir soru daha sorup skoru esitleyebilirsin ya da yaptigin sacmaligin farkina varip bu soruyu hic sormamis sayabilirsin.

Annemin yerini kimse alamaz eşim dahil olsa çok gereksiz olmuş

Istediğini söyleyen istemediğini isitir

Sevilip sevilmediginizi böyle sınamayin bosverin kıyas yapılmaz böyle şeylerde ikisinin de yeri çok farklıdır

Yav tabii ki olasi bir sey pasa gonlun ne isterse onu yasarsin istediginle evlenirsin kimin ne haddine bu olmaz demek? Ben ayipladim mi sence yoksa baska bi analiz mi yapmaya calistim? (Calistim diyorum, uzmanlik alanim degil sonucta dedigim dogrudur diyemem bile)

Yorumumu umursamayarak da dogrusunu yapiyosun forum burasi sonucta dogru olan yorumlardan beslenmek ya da umursamamak. Ama tabi isimler de umrumuzda olmasa da zihnimizde oluyor, o ayri. Bunun icin yoruma yorum degil konuya yorum yapmak en dogrusu zaten.

Allah korusun oyle bir durumda kimse kalmasin derdim...Yahu bu ne biçim bir soru böyle. ..henüz bu kadar ciddi yaşanmamış bir olay üzerine ne kadar da kafa yormussun. .yani öyle birşey olsa aaaa eşim beni annesinden çok seviyormus. .canim eşim benim...annesini yangında bıraktı da beni kurtardı mi? Egonu tatmin etmek için fazla olmamış mi? Adam ne düşündü acaba senin bu durumuna? 1 kere hadi sordun ısrar niye? Olabilmesi bu kadar uzak şeylere imkansız olmasa da kafa yoracagina ilişkiniz için daha başka şeyler yapabilirsin?

hmmm demekki siz annenizi değil kocanızı kurtarırdınız

anneyle senın ayaklarınız var mı peki bu sorunun içinde, yoksa siz armut toplama pozısyonunda mı oluyorsunuz yangının ortasında?
ona göre cevap verecegım de

Cidden bu soruyu sordunuz mu?
Çocukken sorulan 'anneni mi daha çok seviyorsun, babanı mı?' sorusuna muadil derecede gereksiz bir soru olmuş.
Böyle şeyler sorduktan sonra istemediğin bir cevabı işitince de bozulmak niye?

Deli gibi de sevsem annem annem annem derim ve hatta sonra da babam derim sevgili olabilir eş olabilir ama onlar beni büyüten yetiştiren kişiler ve her türlü hakları var üstümde onlara borcum ödenmez
Ayrıcaa doğrusu eşimden de aynı cevabı beklerim.Nitekim sen demesi çok saçma olur demek ki aile sorunları olmalı diye düşünürüm

Valla belki tuhaf gelecek ama benim esim yada sevgilim "annem" demese kizarim asil. Oyle bi adam bana gore nankordur. Bende yarin bi gun anne olacagim belki oglum olacak 9 ay karnimda tasiyip besleyip buyuttugum adaminda karim demesi zoruma gider acikcasi. Sahsen suan benim sevgilim yani 3 gun once ayrildigim eski sevgilim asiri annesine duskun kolunda falan annesinin adi var hep annesiyle fotograflar koyuyor. Anneside melek gibi bi insan. bu beni rahatsiz etmiyordu aksine gururlandiriyordu cunku kendi annesine babasina saygisi olan insanin benim anne babamada saygisi olur.

Böyle bir soru sorsam, eşimden cevap almadan kendime ceza verir odaya kapatırdım.. Çocukça soruya çocukça ceza...

Valla belki tuhaf gelecek ama benim esim yada sevgilim "annem" demese kizarim asil. Oyle bi adam bana gore nankordur. Bende yarin bi gun anne olacagim belki oglum olacak 9 ay karnimda tasiyip besleyip buyuttugum adaminda karim demesi zoruma gider acikcasi. Sahsen suan benim sevgilim yani 3 gun once ayrildigim eski sevgilim asiri annesine duskun kolunda falan annesinin adi var hep annesiyle fotograflar koyuyor. Anneside melek gibi bi insan. bu beni rahatsiz etmiyordu aksine gururlandiriyordu cunku kendi annesine babasina saygisi olan insanin benim anne babamada saygisi olur.

şu an annem çünkü tanıdıkça evlilik için kafamı karıştıran özelliği çok yanii oda belkide beni yeteri kadar sevmiyo
ama eşim olsaydı ilk eşim derdim
Su an annem derken ? Ilerde sevgiliniz annenizin onune mi gececek ? Ustelik bu nasil bi kiyas ya yangin ciksa annen mi ben mi falan... Alinmayin da fazla işsizlik sizinki. Herhalde caniniz sikildikca nasil bir atraksiyon yaratsam diye dusunuyorsunuz. Ben bu soruyu erkek arkadasima sorsam ve annesini hic dusunmeden beni kurtaracagini soylese rahatsiz olurdum. Gerci ben boyle gereksiz bi soruyu cidden sormazdim. Programini izleyip dikkate aldiginiz kadin gecen gun iki karisini öldürmüş adami konuk edip bundan da hic gocunmayan bi insan. Keske sunlara prim vermeseniz.

ısrarla bu soruyu sormandaki amaç nedir
sevgilin keşke sen deyip kurtulsaymış bu saçma sorudan, annem diyerek işi dahada kötü yapmış
anne ve eş arasında kıyaslama yapmak ne kadar gereksiz bişey

Nasıl bi soru ya !!
İlerde eşim olsa eşimi tercih ederiim diyosunuz..
O eşinizde annesini tercih..
Bravo size gözlerimi yaşarttınız
Adam akıllı tabii daha sevgiliyken bu soruyu soran birine böyle cevap verilir..
Annenizde sizden utanır.. Aranızda bi husumet yoksa!!
Yazık ya cidden yazıkk..
Benim 5-6 yaşındaki kuzenime bile kimi seviyosun gibi bi soru sorulduğunda
-Bana böyle şeyler sormayın diyor kendide biz soruyoruz diye bize bu konuda bişey sormuyo, bilmem anlatabildim

Yahu bu ne sacma soru ve ne sacma iki cevap. Bu sorunun dogru cevabi ne biliyor musun, " O anda konum olarak kim yakinsa ve kurtarmasi kolaysa onu kurtaririm oncelikle". Haa burda maksat oncelik ben miyim anan mi sorusuna cevapsa merak ettigin, valla artik ne diyeyim birkac arkadasin dedigi gibi Allah kurtarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…