- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Istediğini söyleyen istemediğini isitirbenden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...
gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..
zamanında düzgün cevap alamadığım soruyu dün inatla sorup cevap aldım..
soru şu "yangın çıksa ilk karınızı mı annenizi mi kurtarırsınız?"
onun cevabı uzun uğraşlar sonunda annem oldu...
sizin eşiniz annem dese ne düşünüp ne yapardınız ??
yorumlar için şimdiden teşekkürler...
Yav tabii ki olasi bir sey pasa gonlun ne isterse onu yasarsin istediginle evlenirsin kimin ne haddine bu olmaz demek? Ben ayipladim mi sence yoksa baska bi analiz mi yapmaya calistim? (Calistim diyorum, uzmanlik alanim degil sonucta dedigim dogrudur diyemem bile)Hakaret??? Hiç sanmıyorum. Ancak normal görmüyorum ya da anormal düşünce yapısı falan demişimdir, bunu hakaret olarak algılıyorsan yapacak bir şey yok. Seceremde anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum. İstediğin kadar araştırıp dökebilirsin ortaya. Eşimle yaş farkım sana göre ortaya dökülecek bir şeyse ancak gülerim. Ben her yerde söylüyorum zaten bunu.
İnsanların kullanıcı adlarına bakıp ona göre yorum yapmadığım için kim kimdir hatırlamam, o kadar önemsemem kim ne dedi diye. Bir gün önce tartıştığım insanın yazdığı birşeyibeğenebilir ya da destekleyebilirim. Başına gelebilir baştan uyarayım dedim.
benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...
gelinler kaynanalar programını bi ara çok izleyip ordaki bazı soruları sevgilime soran biriydim..
hmmm demekki siz annenizi değil kocanızı kurtarırdınızbenden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...
anneyle senın ayaklarınız var mı peki bu sorunun içinde, yoksa siz armut toplama pozısyonunda mı oluyorsunuz yangının ortasında?benden bu konu yüzünden belkide bıktınız ama yine ben malesef...
Su an annem derken ? Ilerde sevgiliniz annenizin onune mi gececek ? Ustelik bu nasil bi kiyas ya yangin ciksa annen mi ben mi falan... Alinmayin da fazla işsizlik sizinki. Herhalde caniniz sikildikca nasil bir atraksiyon yaratsam diye dusunuyorsunuz. Ben bu soruyu erkek arkadasima sorsam ve annesini hic dusunmeden beni kurtaracagini soylese rahatsiz olurdum. Gerci ben boyle gereksiz bi soruyu cidden sormazdim. Programini izleyip dikkate aldiginiz kadin gecen gun iki karisini öldürmüş adami konuk edip bundan da hic gocunmayan bi insan. Keske sunlara prim vermeseniz.şu an annem çünkü tanıdıkça evlilik için kafamı karıştıran özelliği çok yanii oda belkide beni yeteri kadar sevmiyo
ama eşim olsaydı ilk eşim derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?