Sevgilinizde Esko*t Numarası Bulunması / İlginç bi soru ile karşınızdayım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yalniz kusura bakmayın ama sizinki de sizi yemiş bence
Tamam numarası yoktur da komple hiç duymamış da değildir
Başka tabirlerini biliyor tabii ki ama eskort diye duyunca arabadan başkası aklına gelmedi.hala anlamadı.
Hani başka bişey desek hemen atlar tabii ki duymamış değildir

Abla yorumun alnı olsa öpsem. Cidden doğru. Hani bazen sevmekten mi neyden gözümüz mü kapanıyor anlamadım. Böyle b gaf işlemezdi bana ama burada konu açıp büyüklerimin aklından fikir almak da çok haklı çıktım. Sert cıkıstım zaten bu konuda kesinlikle ama cidden haklısın ablacım

Cinsellik için geliyor yanına, kara kaşın kara gözün için değil.

Yazık seninki de aşırı cahilmiş.
Adam eskort bilip konuşsa AA ne kadar kötü sapik.
Bilmese araba modeli zannetse cahil.
Bence böyle cahil olacaksa olsun.
Başka tabir kullansam zaten anlar.
Eskortun ne olduğunu bilmedi,anlamadı diye adama yazık üzüldüm demem.
Kültürünü de bilgisini de bu konuda tartmam.hic bilmesin benim için daha iyi zaten

Neden moralin bozuldu ki?
Bak insanlar burada senin göremediklerini gösteriyorlar.
Sen de erkek arkadaşının yanlış adımlarını fark edersen en azından zarar görmezsin kendisinden.
COOOOooook dogru göremedigimi fark ettim. Sizlerin bakış acısını görmek çok iyi gelldi. Keşke bi ablam olsa derdim ama bu siteyi kesif ettigimden beri hepiniz her konumda fikir verdiniz mahcup ve mutluyum

Çok fazla savunmaya geçmiş ve soruya soruyla karşılık vermiş cem yılmazın yalanla alakalı stand-up gösterisini anımsadım

Hiç arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılmıyor - eskortlara ilgisi olanlar dışında. İyi gene aldatmıyor dürüstçe söylüyor, ne diyeyim. Siz okeyseniz bence problem yok. Ama her erkek grubunda böyle muhabbetler dönmüyor, bunu genellemeyin kendi içinizde normalleştirmek için.

Çok fazla savunmaya geçmiş ve soruya soruyla karşılık vermiş cem yılmazın yalanla alakalı stand-up gösterisini anımsadım
Yaa gerçekten çok haklısınız
Eskort denilince normalde ilk akla gelmesi gereken erkeklerin alakası olmayan araba markası gibi bişey olarak düşünüp savunmaya geçmiş.

COOOOooook dogru göremedigimi fark ettim. Sizlerin bakış acısını görmek çok iyi gelldi. Keşke bi ablam olsa derdim ama bu siteyi kesif ettigimden beri hepiniz her konumda fikir verdiniz mahcup ve mutluyum
İyi bari.
Sen de erkek arkadaşının gerçek yüzünü görmüşsün.
Seni daha fazla kandırmasına izin vermezsin artık.

Her erkek arasında böyle muhabbetler dönmüyor, kendine meşguliyet bulsun. Senin dusuncelerini ogrenmek istemis, siz de inandiniz sanirim.

eee erkekdir yapar, erkekdir numara bulunsun, birde erkek muhabbbeti diyorsunuz ya.
Öyle değil erkeği bayanı yok hepimiz insanız kadına yakışmayan erkeğede yakışmaz. ben hiç bir normal hayatı olan insana yakıştıramıyorum

minareyi çalan kılıfını hazırlar demiş atalarımız.

sırf eskort önermek için mi almış bu numarayı sizde inandınız mı

Arkadaşları hapçı, kaçakçı muhabbeti yapsalar onların da mı numaralarını saklayacak. Boş adam ve boş işleri. Bu kadar boş biriyle bir ilişki yaşamazdım herhalde.

Bize bunu sorana kadar..Dün kk dan kızlardan biri jigolo nosu atmış bana diyip tepkisine baksaydınız ya

Böyle iğrenç bir açıklamayı normal karşılamanız bana çok tuhaf geldi. Ne diyeyim inşallah bu kişiyle ciddi düşünmüyorsunuzdur.
Normal karşılamadım. Diğer yorumlardada sert cıkıstıgımı yazdım. Normal karsılasam konu açmazdım rica ederim biraz anlayıs zaten normal gormedım ablacım :/

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…