Kandırın kendinizi dediniz. Kendini kandıran biri “konuya tepkim zaten sert size de danışmak istedim “ der mi rica ederim. İyi günler.Alay etmedim ki? Doğrudan diyorum ki saçma! Bu kadar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kandırın kendinizi dediniz. Kendini kandıran biri “konuya tepkim zaten sert size de danışmak istedim “ der mi rica ederim. İyi günler.Alay etmedim ki? Doğrudan diyorum ki saçma! Bu kadar.
Vallaha abla eşin saf , masum ayağına yatmış eskort denilince bilmeyen insan yoktur bu devirde ki araba markası mı filan demesi de hepten tuhaf uzatması hele şüphe çekici erkekler araba markalarını çok iyi bilir ona benzer yakın bi araba markası bile yokAdam eskort bilip konuşsa AA ne kadar kötü sapik.
Bilmese araba modeli zannetse cahil.
Bence böyle cahil olacaksa olsun.
Başka tabir kullansam zaten anlar.
Eskortun ne olduğunu bilmedi,anlamadı diye adama yazık üzüldüm demem.
Kültürünü de bilgisini de bu konuda tartmam.hic bilmesin benim için daha iyi zaten
Bana da NORMAL değil ablacım. Onu diyorum zaten konu açmaya amacım, sizlerle bu konuda sohbet etmek. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum soru açtığım zamanlar ,........soru açmada ki amaç bu zatenDemek istediğimiz sence normal mi ? Bana tuhaf , anormal geliyor çünkü .
Öyle bi muhabbet varmışVallaha abla eşin saf , masum ayağına yatmış eskort denilince bilmeyen insan yoktur bu devirde ki araba markası mı filan demesi de hepten tuhaf erkekler araba markalarını çok iyi bilir ona benzer yakın bi araba markası bile yok
Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyorhahaha konu çok komik ya birincisi öyle arkadasları bile olamaz. o ona önerir bu buna önerir bu tarz arkadası olamaz. ha arkadası giderse gitsin o bize sıkıntı değil de gelip benimkine bana numara ver mi diyecek saka gibi
bence sen kaydet sen verirsin ya cok güldüm ben konuya dalga konusu da yapabilridim ben
Bence burada sevgiliniz sizi aptal yerine koymuş. Asıl sorun bu.Biraz mustehcen konu. Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba)
düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)
Ehuehu demem ben o değilimNapayım senin gbtini be. Her gün buraya bu konuları açıp ama güveniyorum ben ehuehuehe diye takılan sensin. Görüyoruz işte.
of allah beni niye erkek yaratmadı anladımHiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyoraslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama
heh sen ben gibi çıktın anladın konuyu
Gerçekten 21 yaşındaysan küçük de değilsin?Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyoraslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama
Yoo dönmüyor benim çevremde ki erkekler de yok böyle muhabbetler.Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler.
Yoo hiç doğal değil ne güzel kandırıyor sizihani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor
Hı hı tabi tabi biz inanmadık siz nasıl inandınız pekio an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında
İyi günleeğğr. EhuehuehueheEhuehu demem ben o değilimolsa olsa hahahahahaaayğğ derim. İyi günler.
Sanki silah zoruyla tutuyorlar. Her insan çevresinde bulundurduğu insanların ortalamasıdır.Muhabbetlerinden tiksiniyorum ama yanlarından ayrılamıyorum.
Abla yorumun alnı olsa öpsem. Cidden doğru. Hani bazen sevmekten mi neyden gözümüz mü kapanıyor anlamadım. Böyle b gaf işlemezdi bana ama burada konu açıp büyüklerimin aklından fikir almak da çok haklı çıktım. Sert cıkıstım zaten bu konuda kesinlikle ama cidden haklısın ablacım
Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyoraslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama