Sevgilinizde Esko*t Numarası Bulunması / İlginç bi soru ile karşınızdayım :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam eskort bilip konuşsa AA ne kadar kötü sapik.
Bilmese araba modeli zannetse cahil.
Bence böyle cahil olacaksa olsun.
Başka tabir kullansam zaten anlar.
Eskortun ne olduğunu bilmedi,anlamadı diye adama yazık üzüldüm demem.
Kültürünü de bilgisini de bu konuda tartmam.hic bilmesin benim için daha iyi zaten
Vallaha abla eşin saf , masum ayağına yatmış eskort denilince bilmeyen insan yoktur bu devirde ki araba markası mı filan demesi de hepten tuhaf uzatması hele şüphe çekici erkekler araba markalarını çok iyi bilir ona benzer yakın bi araba markası bile yok

hahaha konu çok komik ya birincisi öyle arkadasları bile olamaz. o ona önerir bu buna önerir bu tarz arkadası olamaz. ha arkadası giderse gitsin o bize sıkıntı değil de gelip benimkine bana numara ver mi diyecek saka gibi :D

bence sen kaydet sen verirsin ya cok güldüm ben konuya dalga konusu da yapabilridim ben

Demek istediğimiz sence normal mi ? Bana tuhaf , anormal geliyor çünkü .
Bana da NORMAL değil ablacım. Onu diyorum zaten konu açmaya amacım, sizlerle bu konuda sohbet etmek. Sizin düşüncelerinizi merak ediyorum soru açtığım zamanlar ,........soru açmada ki amaç bu zaten :( ablalar var burada büyük olan onlar öyle şeyler diyor ki gözüm açılıyor kendimi sarsıyorum iyi geliyor. Amacım bu keşke kırılgan biri olmasam da bazılarının alaylarına alınmasam. (Size demiyorum) teşekkür ederin ablacım

Vallaha abla eşin saf , masum ayağına yatmış eskort denilince bilmeyen insan yoktur bu devirde ki araba markası mı filan demesi de hepten tuhaf erkekler araba markalarını çok iyi bilir ona benzer yakın bi araba markası bile yok
Öyle bi muhabbet varmış :D eskort dediğinde “araba olan he biliyorum “ diyiveriyorlar ama maskeleme yani anlarsın işte. Tabi cidden bilmiyor ise helal valla.

Birine birsey tavsiye edecek olsam, kullanmisimdir memnun kaldigim ozelliklerini overim.
Simdi bu amme hizmeti yapmak amacli delikanli kardesimiz bu numarayi verirken ne diyecek? Bi yerden buldum bi ararsin mi??

Napayım senin gbtini be. Her gün buraya bu konuları açıp ama güveniyorum ben ehuehuehe diye takılan sensin. Görüyoruz işte.

hahaha konu çok komik ya birincisi öyle arkadasları bile olamaz. o ona önerir bu buna önerir bu tarz arkadası olamaz. ha arkadası giderse gitsin o bize sıkıntı değil de gelip benimkine bana numara ver mi diyecek saka gibi :KK70:

bence sen kaydet sen verirsin ya cok güldüm ben konuya dalga konusu da yapabilridim ben
Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyor :D aslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama :D heh sen ben gibi çıktın anladın konuyu

Biraz mustehcen konu. Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler. (Erkek arkadaşımda rahatsız aslında bin sohbetlerden ortamda) Biliyorsunuz sevgilinizin de gitmeyecegini ancak sizden de birşey saklayan birisi olmadığı icin bi gün bunu sizle paylaşıyor diyelım numarayı almak istediğini söylüyor ama hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor ve o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında bu konuda pasif olmak istemiyo galıba 😅) :KK70: düzgün bi cümle kurup demek istediğimi açıklamayı beceremedim ama. ( bu arada güvende bi problem yok) Siz “sen bilirsin “ tarzında bir yaklaşım mı sergilerdiniz yoksa “ne isi var öyle numaranın sende “ diyip sert mi çıkışırdınız? Alalım görüşleri :)
Bence burada sevgiliniz sizi aptal yerine koymuş. Asıl sorun bu.

Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyor :KK70: aslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama :KK70: heh sen ben gibi çıktın anladın konuyu
of allah beni niye erkek yaratmadı anladım :D ben birlikte oldugum eskortu bile paylasamazdım demek ki tuhaflar ya

Siz gerçekten bu bahaneye inandınız mı? Kemalim yapmaz vakası resmen 🙄

Hiç sorma bazen bunu bunaltıyorlardı. Bana diyordu “tiksiniyorum muhabbetlerinden “ diyordu üstü kapalı anlatıyordu. “Numara bulunsun bende vereyim sussunlar konu açmasınlar bana daha bu ne ya “ diye söyleniyor :KK70: aslnda bende ciddiye almazdım ama uyku sersemi sert tepki verdiğim için kırmış olabileceğimi düşündüm. Tamam normal bi konu değil ama :KK70: heh sen ben gibi çıktın anladın konuyu
Gerçekten 21 yaşındaysan küçük de değilsin?
Neden adamı kırdığını düşündün?
Bu nasıl bir mantık?
Hadi adamın aklı nerede öğrendik,sen niye kendine gelmiyorsun?
Çok ilginç bir konu gerçekten.

Sevgilinize bi arkadası esk*rt oneriyo diyelim.
Bilirsnz galiba erkeklerin muhabbetlerinde dönebiliyo böyle seyler.
Yoo dönmüyor benim çevremde ki erkekler de yok böyle muhabbetler.
hani arkadaş ortamında böyle muhabbetler açılıyor doğal olarak diyor
Yoo hiç doğal değil ne güzel kandırıyor sizi🤣
o an benimde arkadaslarıma bi önerim olsun numara bulunsun diyor (hani erkekler arkadaş ortamında
Hı hı tabi tabi biz inanmadık siz nasıl inandınız peki🤔

Abla yorumun alnı olsa öpsem. Cidden doğru. Hani bazen sevmekten mi neyden gözümüz mü kapanıyor anlamadım. Böyle b gaf işlemezdi bana ama burada konu açıp büyüklerimin aklından fikir almak da çok haklı çıktım. Sert cıkıstım zaten bu konuda kesinlikle ama cidden haklısın ablacım

O gözler kapanmayacak işte. Güven olmayan bir ilişkide sürekli gözler açık, diken üstünde yaşanmaz ama her şeyin de bir oluru var.
Kim arkadaşlara önermek için eskort numarası öğrenir ki? Yakalanırsa diye yol yapmış işte.
Üzgünüm ama bu çocuktan bir cacık olmaz.

Aracı mı sevgiliniz.
Gitmek isteyen kendi numara bulamıyor mu?
Gugul amcaya sorunca sayfa sayfa listeliyor halbuki.
Ben olsam hayırdır komisyon mu alıcan numara verip derdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X