Sevgilinizden haber alamadiginizda ne yapiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arpa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
kizlar erkek arkadasimdan dolu dolu 3 gundur haber alamiyorum. 1 hafta once is icin sehir disina gitti ve 3 gundur telefonu kapali. Asla ulasamiyorum. Boyle bir sey olunca arardi beni internetten de olsa haber verirdi. Hic ses seda yok. Cok huzursuzum. Kafam cok takiliyo.. Sizin basiniza geldi mi boyle bir sey? Kendinizi nasil rahatlatiyorsunuz ? :(:(:(

Başıma böyle birşey hiç gelmedi.Gelseydi de tepkim çok sert olurdu.

Ölüm, kalım kadar mühim bir sebep olmadığı sürece ilişkiyi bitiririm....

canım inşallah kötü bir şey yoktur.
ailesiyle irtibatı kesme
benim bi arkadaşımın sevgilisi askerdeyken 4 gün arayamamıştı. arkadaşım delirdi
insanın aklına istemese de türlü türlü şeyler geliyor. ama kötüye yormamak lazım
iyi haberlerini bekliyoruz

Allah Allah ben de merak ettim :44:
çok ücra bir yere mi gittiler ki ?

bende ilişkiyi bitiririm. Ne demek haber alamamak. sağlık söz konusu olsaydı bile ALLAH korusun haber gelirdi size. Burnuma pis kokular geliyor. Dikkat edin

kizlar erkek arkadasimdan dolu dolu 3 gundur haber alamiyorum. 1 hafta once is icin sehir disina gitti ve 3 gundur telefonu kapali. Asla ulasamiyorum. Boyle bir sey olunca arardi beni internetten de olsa haber verirdi. Hic ses seda yok. Cok huzursuzum. Kafam cok takiliyo.. Sizin basiniza geldi mi boyle bir sey? Kendinizi nasil rahatlatiyorsunuz ? :(:(:(

allah allah bu durum çok ilginç ama ya rahatlatılacak bir durum da değil .. umuyorum ki basına birsey gelmemiştir ..
ama eger iyiyse ve sizede haber vermiyorsa bu ilişkinin gözden geçirilmesini tavsiye ederim ben .. 3 gün ne demek ya ..

başıma böyle bir şey gelmedi gelmesinde ..
benim sevgilim askerde,, askerdeyken bile her gün duydum sesini 3 güne ihtimal bile vermedim ..

Son düzenleme:
Yok canim ucra bir yer degil. Sehir disi dedigim Italya'da, koyde.. Ulke disi demem lazimdi.
Ben de onun icin cok fazla endiseleniyorum.

Sarj aletini evde unuttugunu gordum zaten ama internet diye bisey var. :( bu cagda iletisim kuramamak cok sacma :(

zaten o ailesiyle yasamiyor, beraber yasiyoruz. Onlar beni ariyorlar bisey oldugunda vs.
Hic bu kadar huzursuz olmamistim..
:(
Rahatsizdi (manic depresif) bisey olacak diye cok korkuyorum. Ama kara haber tez yayilir derler.

Hala haber yok.

bulundukları yerde telefon kullanamıyor olabılırler hattını actırmamıs olabılır ya da gsm uyusmazlıgı vs ama yıne de ınsan otelden falan arar ya nerde kalıolar kı ? hıc mı dusunmez beni ailem sevdiklerim çok merak etmiştir diye. inş kötü bişi yoktur.

allahhh alllahhhhhh.....
inşallah kötü bişey olmamıştır....
yanındakilerede ulaşamıyorsan farklı bi durum vardır belki...
hemen kötü düşünme...

iste dusunmemeye calisiyorum :( hayirlisi.. ben de oyle bir uyusmazlik oldugunu dusunuyorum.. Telefon cekmiyor gibi cunku.. Hemen kapali demiyor. Bir sure oylece sessizce kaliyor.. Sonra ulasilamiyor :( Aman ne bileyim saat basi ariyorum. Beklemekten baska yapabilecegim bir sey yok ama omrumden omur gittiii.

Ama gercekten baslarina kotu bir sey gelseydi. Haber duyulurdu.. Bi yerlerine bisey olmasin da :(

sevgılın ıtalyaya ne ıçın gıttı acaba?
otelde felan kalıyorsa otelı arayıp soramaz mısın canım?
ben olsam sınırden ıtalyayı başına yıkardım herhalde :27:

Merak ettim ben, ulaşabildiniz mi. Epey süre geçmiş, ya da neden ulaşamamışsınız.

canım benim sakın canını sıkma erkeklerin bazıları böyle mallık yapıyorlar.sevgilimden biliyorum. 2 gün aramayınca ne bahanesi olursa olsun dünyayı başına yıkıyorum haddini bilsin ama seninki öyle değil.yani yurtdışında birkac ihtimal var
1-telefon bulunduğu yerde cekmiyodur.
2-telefon cekse bile kulllandığı hattı yurtdışına actırmak gerekiyor bunu yaptırmamış olabilir
3-İtalyada köyde dedin .orada telefon internet sıkıntısı olabilir.şehirlede arası cok uzaktır belki.
4-hasta olmuş olabilir dışarı cıkamıyordur.yatıyordur evde,otelde..
emin ol b..ktan bi sebebi vardır.arayınca ağzına geleni say ki bi daha böyle yapmasın.buarada sen de azıcık daha bilgi ver bize .ne için gitti oraya gezi mi iş mi..okul mu..hangi şehrine gitti.kimlerle gitti

erkekleri neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum nerdeyse nerde zırt bırt arayıp sizi bu hale getirirler sonra merak ettim nerdesin deyince bütün suç sizin olur.

Back
X