Sevgilinizden haber alamadiginizda ne yapiyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi arpa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar.. size cevap yazdim tam 3 kere ama ekran dondu kaldi. Gonderemedim. Ozur dilerim. Elimde olmadi. Bu forumda boyle bir sey yasadim. Deniyorum tekrar. Eger bunu gonderebilirsem durumla ilgili gelismeleri de yazacagim..

Evet.. Erkek arkadasim eve dondu hersey yolunda.. Telefonu internt baglantisi yokmus. Sehire gittiklerinde beni aramis 3 kere 2 gun.. ama ben acmamisim telefonumu :/ Sonradan kontrol ettim evet cevapsiz aramalarda vardi. Ama benim telefonum sorunluydu... anlayamamisim ya da nasil farketmedim bilmiyorum. ondan o derece haber beklerken. Aslinda gormustum bir cevapsiz arama ama tarihi ve saatini anlayamamistim. Onemsemedim. Cok sacma sapan bir karisiklik olmus. Neyse sonra zaten ben telefonumu sinirlenip duvara atmistim ve ekrani bozulmustu. Ertesi gun 20 tl ye yaptirmistim. bu sadece telefon ve benim aramda bir sirdi :(

Suanda hersey yolunda.. Desteginiz icin cok tesekkur ederim. Bu kadar gec cevap yazdigim icin de ozur dilerim. Ama dedigim gibi bu 4. yazisim bu yaziyi.. :/

canım benim sakın canını sıkma erkeklerin bazıları böyle mallık yapıyorlar.sevgilimden biliyorum. 2 gün aramayınca ne bahanesi olursa olsun dünyayı başına yıkıyorum haddini bilsin ama seninki öyle değil.yani yurtdışında birkac ihtimal var
1-telefon bulunduğu yerde cekmiyodur.
2-telefon cekse bile kulllandığı hattı yurtdışına actırmak gerekiyor bunu yaptırmamış olabilir
3-İtalyada köyde dedin .orada telefon internet sıkıntısı olabilir.şehirlede arası cok uzaktır belki.
4-hasta olmuş olabilir dışarı cıkamıyordur.yatıyordur evde,otelde..
emin ol b..ktan bi sebebi vardır.arayınca ağzına geleni say ki bi daha böyle yapmasın.buarada sen de azıcık daha bilgi ver bize .ne için gitti oraya gezi mi iş mi..okul mu..hangi şehrine gitti.kimlerle gitti

Ah canim hersey senin dedigin gibi neredeyse :) Bundan sonra bir derdim oldugunda yine sana gelicem :)

Back
X