çok alemsiniz :) anlatışınızdaki içten ifadeler hoşuma gitti,sempatik geldi :) Her neyse, gelelim meseleye: Birincisi çok mükemmelliyetçisiniz,bu bariz. Mükemmelliyetçilik sebebiyle, karizmam sarsılmasın düşüncesiyle çok kasıntı yaşıyorsunuz anlaşılan. Rahat değilsiniz. Tamam karizmayı yerle bir edecek şeylere kimse tahammül edemez-istemez ama sizinki sürekli rezil olma endişesi barındıran br ruh hhaline dönmüş.
İnsanlar ne der ,kim bakıyor o anki rezilliğime,eleştirirler mi.. endişeleri çok fazla var sizde anlaşılan.
Doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar kafaya takmak kompleksli olmayı berabrinde getirir.
Öte yandan ise; tabiiki bazı hareketler insanın geleceğe dair yapısını eleverir. Mesela ilk buluşmada böyle yapan birisi: kendini ispatlamaya çalışan,emirden hoşlanan- sonradan görme tarzını yansıtır. Ben olsa ben de çok huylanırdım. Ne yani ilk defa bir kızla görüüşüyorsun,o an sana odaklanması gerekirken 'paramla değil mi kardeşim..' edasında sürekli garsonu kendine emir robotu kılıyor. Çok itici..
Sizin kesin kıyafet konusunda da büyük takıntılarınız vardır(bende de oluyor...herkeste vardır.. ama sizde fzla biraz sanrm),sivri uçlu ayakkabılar kumaş pantolonlar ,bol gömlekler vs. :)
Bence üzerinde düşünüpkendinize çekidüzen verin. Mükemmel arayanlar kaybederler,çünkü siz de mükemmel değilsiniz,hiçbirşey hiç kimse değil(Allah hariç) Bu sizi çok yorar,ilişkilerinizi zorlaştırır,insana huyu sebebiyle-huyuna göre puan vermekten uzaklaştırırp şekilciliğe götürebilir.
evlenmeden önceki iliskilerim geldi aklima..demek istedigini cok iyi anliyorum.ayrildigim eski erkek arkadaslarimin cogu gercek nedeni bilmezler, nasil söyleyim ; senin agzinin kenarlari sürekli beyaz oluyor,(iyyy aklima geldi midem kalkti ) halbuki cok iyi cocuktu, bir baskasi ; nasil söylenir ter kokuyorsun, yada nasil söylenirki eziksin sen diye, önüne gelen seni kandiriyor diye yada nasil söylenirki tanidikca gözüme cirkin geldin diye vs vs vs .............
ama sana sunu söyleyebilirim ki yasamis biri olarak egrcek ask degilmiski hicbirisi , simdi esim, kocam , herseyim onun da boyle seyleri yokmu var ama bana hicte igrencc yada itici gelmiyor. seviyorum ..hicbirsey sogutamaz...bende senin gibi düsünmüstüm iliskiler yürümüyor herkesten cesitli nedenlerle soguyorum diye düüsnüyordum ama inan bana dogru adam geldiginde farkli oluyor hersey...hemde cok farkli........
O arkadasımla yürümedi ayrıldık.artık daha kültürlü,seviyemdeki insanlara görüşmeye karar verdim.
bu arada bu cümlede yanlış olmuş aşağılayıcı olmuş bunuda belirtmek istedim.insanlar size hitap etmiyebilirler herkes tarafından benimsenen tek kişi örnek olarak gösterileez zaten ama burda devreye saygı girer.insanın kültürü karakterinden gelir ayrıca çok okuyup boş okuanlarıda gördük.çok yanlış olmuş çok:120::120:
Geçmişte erkek arkadasımın bazı hareketlerinden soguyordum
örnegin kelimeleri yanlış kullanması
yalnıza yanlız
herkese herkez
vicdana vijdan
pijamaya pişama
demesi,soru eklerini bitişik yazması, girdiğimiz mekanlardaki en ufak bi rezilliği örnegn seslenp garsona sesni duyuramaması,arabayla aniden yola fırladgnda karsıdaki soförün ne yapysn gibisinden elni kaldrp sinirli sinirli bakması.....sonra bunun bende bi takıntı haline geldiğini fark ettim.21saatlik yolu neden ucakla değil de otobüsle gelmesi bile sogumama neden oluyordu.parası yok mu niye ucaga binmiyor diye bin türlü sey cıkaryrdum.kambur durdugunu görünce soguyordum.kendi kendme erkek dedğin hiç kambur durur mu dimdik,güçlü olur dyp kendimi sogutuyordum.bunlar hep kendimi geri çekmeme neden oluyordu,msj atmak, aramak istemiyordum.tam anlamıyla gözümdeki değeri düşmüş sayılıyordu :84:
O arkadasımla yürümedi ayrıldık.artık daha kültürlü,seviyemdeki insanlara görüşmeye karar verdim.bugün bi süredir konustugum insanla ilk buluşmamızdı.kendisi avukat,ben öğretmenim.bi kafeye gittik,garson siparişlerimizi getirdi ama onun limonatasını getrmeyi unuttu.garsonu cagrp limonatayı unuttugunu söyledi.garson limonatayı getrdi,biraz içti sonra tekrar garsonu cagırıp biraz daha nane koymasını istedi.garson naneyi getrdi.bi iki yudum daha aldı ki garsonu bidaha cağırıp buz getrmesini istedi ve ben çooooook sogudum
bu nedir yaa daha yeni tanıstıgın kızın karsısında garsonu tam 3defa cagırmak nedir ki bide okumus insansn görgüsüzlük mü,hava atma mı,rahatlık mı,terbyeszlik mi neee dört dörtlük birini asla bulamayacagımı da biliyorum.ben fazla mı takıntı yapıyorum yoksa haklı mıyım ne yapmam lazım,bu davranısları nasıl görmezlikten gelebilirim yardımcı olun kızlarr:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?