- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
Ben sevdiğimden tek bir hareketle soğumam.yazım yanlışlarına gelince de insanlık hali insan bazen yanlış yazabilir.
mesela ben msn bazen çok hızlı yazabiliyorum.bazen de hızlı yazarken kelimeler birbirine giriyor.bence bu sevdiğinden soğumak için bir sebep değildir.
tamam sevdiğinden soğursun ama bir yazım yanlışı yüzünden soğuması bana abes gelir.
tabi herkezin görüşü bakış açısı farklıdır.
haklısın herkesin fikri çok farklı ama bu elimizde olarak yaptığımız bir şey değil,yazım yanlışı konusunda çok hassasız biz
sonuçta bir tek ana dilimiz onu da hakkıyla bilsek herkez değil herkes yazsak -ki, -de gibi bağlaçların yazımına dikkat etsek inanın kazanacak çok şeyimiz olacak okuduğumuzu doğru anlayacağız kendimizi doğru ifade edeceğiz
bizim soğuma sebebimiz artık belli bir yaşa gelmiş insanın bu kurallardan bihaber olması en azından benim sebebim bu.
Tabi hızlı yazınca falan kelimeler karışıyor arada o tarz hatalar olabiliyor ama bunlar elde olmadan olan şeyler
şahsen ben belli bir yaşa gelmiş insanın
yanlışa yalnış yalnıza yanlız gibi demesine tahammül edemiyorum hiç mi duymadı sanki doğrusunu ama düzeltmemek için diretirse de ben de soğurum da saygımı da yitiririm
haklısın herkesin fikri çok farklı ama bu elimizde olarak yaptığımız bir şey değil,yazım yanlışı konusunda çok hassasız biz
sonuçta bir tek ana dilimiz onu da hakkıyla bilsek herkez değil herkes yazsak -ki, -de gibi bağlaçların yazımına dikkat etsek inanın kazanacak çok şeyimiz olacak okuduğumuzu doğru anlayacağız kendimizi doğru ifade edeceğiz
bizim soğuma sebebimiz artık belli bir yaşa gelmiş insanın bu kurallardan bihaber olması en azından benim sebebim bu.
Tabi hızlı yazınca falan kelimeler karışıyor arada o tarz hatalar olabiliyor ama bunlar elde olmadan olan şeyler
şahsen ben belli bir yaşa gelmiş insanın
yanlışa yalnış yalnıza yanlız gibi demesine tahammül edemiyorum hiç mi duymadı sanki doğrusunu ama düzeltmemek için diretirse de ben de soğurum da saygımı da yitiririm
canım böyle şeylere kafanı çok takma tamam tabi ki önemli ama daha ilk görüşmeniz heyecan yapmıştır heyecandan neleri birlikte isteyeceğini bile unutmuş çocukbelki normalde böyle bir insan değildir sende ilk görüşme olduğu için her hareketini izliyorsundur ondan sana öyle geliyordur zamanla bakarsın yine sevmediğin hareketleri olursa güzellikle böyle şeylerden hoşlanmadığını anlatırsın anlarsa ne al anlamazsa elveda dersin seni seviyor mu sana değer veriyor mu bir yerde oturunca yanında bayan olduğunu hissettiriyor mu böyle şeylere daha çok önem ver bence
önceki ilişkilerimde çok soğurdum ve biterdi..hayatımın aşkını bulunca soğumuyorum.. zaten bakıyorumda adamda soğucak bir şey yok..her şey yerli yerinde maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?