Sevgilinize bir kz ilgi duyarsa ne yapardnz? ben imdi ne yapaym? yardm.

abcj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
534
2
96
Diğer
Acil fikirlerinize ihtiyacım var kızlar.

Sevgilime liseden kalma bir arkadaşı ilgi duyduğunu söylemiş. Peki ben sizce ne yapmalıyım..

NOT: KIZLAR MSJA ALINTI YAPMADAN YAZIN LÜTFEN ..

Son düzenleme:
bence hiç bişey yapma ..sevgilin zaten agzının payını vermiş canım ..rahat ol derim ben ..

kesınlıkle gıdıp bagırıp cagırırp kendını gucsuz hıssettırme bence cnm

cok zor bı durum ben olsam catlardım oturdugum yerde valla ..

sevgiline güveniyorsan umursama bence ama sevgiline güvenmiyorsan onu bilemem

git saçını başını yol
ağzını burnunu kır
nişanlısını bul onada söyle bide o dövsün

şaka tabiki hiç birşey yapmana gerek yok erkek arkadaşın sert bi şekilde gerekeni yapmış nede olsa

sevgilin gereken cevabı verdiyse yapacak birşey yok.

ayrıca mesajını silmen yasak, ceza alırsın..

saolun kızlar. en mantıklısı bu sanırım .
tekrar teşekkür ederim msj yazan arkadaşlara.

Son düzenleme:
bence de bir şey yapmana gerek yok canım...

töbe yareppim kız nişanlı ama bir de ya, ne bekleyerek söylüyor ki ilgi duyuyormuşmuş...

ama sen boşuna hır gür çıkarma derim cnm, gerek yok...

Canım bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
Ama zaten sevdiğin gereken cevabı vermiş.
Senin de dediğin gibi bir erkek gerekirse gider konuşur bağırır çağırır bir şekilde kendince çözüm yolu bulur ki bunuda kesinlikle onaylamıyorum.Bence bir bayan olarak senin yapabileceğin bir şey yok.Ki yapmayı düşündüğün şey ne kadar basit olursa olsun.Belki sevdiğin ona güvenmediğini düşünebilir.Ki bu konudan sana bahsetmekle bence en doğrusunu yapmış.Senin ne ufak bir tepkin kızla konuşmak istemden yada surat asıp tepki vermen.Sevdiğin kişiyi bence fazlasıyla üzer.Ve bir daha böyle bir olay olduğunda bahsetmekten çekinir.allah böyle insanları ıslah etsin ne diyebilirimki....

kızla karşılaşırsam, okkalı bir laf dokundururdum ben.
başka da birşey yapmazdım.
sevgiliniz gereken cevabı vermiş zaten.

amiin aminn

sizin birşey yapmanıza gerek kalmamış. sevgiliniz gereken cevabı vermiş zaten...

bunu size sevgiliniz mi anlattı ?
eğer öyleyse güzel... genelde niyet başka olunca saklanır böyle şeyler...

bence hiçbir şey yapma ; olayın üstünü ört ... ama sürekli aynı ortamlarda bulunuyorlarsa çaktırmadan kontrol et...

peki bu kızın sizin varlığınızdan haberi yok mu ? hoş nişanlıymış da ama... evlenmeden önce ne yaparsam kar mı diyor acaba...

Kız ilgi duymuş, söylemiş, sevgilinizde gereken cevabı vermiş. Bence sorun yok ortada. Sizin yapmanız gereken bir şeyde yok. Yani ortam tamamen normal.
Aklıma takılan neden mesajından alıntı yapılmasını istemedin canım açıklar mısın?

tabii . sevgilim uyeliğimi biliyor , msjı okumasını istemedim . sonra silerim diye düşünmüştüm o yüzden alıntı yapılmasını istememiştim . ama yasakmış öğrendim .

o zaman sevgiline güvenmiyorsun, dışardan bakıp beyenmiş beyenmemiş nolur ki

bunun güvenle bir alakası olduğunu düşünmüyorum ben .. benim sevdiğime başkasının ilgi duyması sinri bozucu bir durum bence.. kıskanmakla alakalı ... sevgilinize aşık olan bi kızla sevgilinizin aynı ortamda bulunması keyif verici olmasa gerek :)

evet sevgilim anlattı .. kızla tanışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…