Canım bu gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
Ama zaten sevdiğin gereken cevabı vermiş.
Senin de dediğin gibi bir erkek gerekirse gider konuşur bağırır çağırır bir şekilde kendince çözüm yolu bulur ki bunuda kesinlikle onaylamıyorum.Bence bir bayan olarak senin yapabileceğin bir şey yok.Ki yapmayı düşündüğün şey ne kadar basit olursa olsun.Belki sevdiğin ona güvenmediğini düşünebilir.Ki bu konudan sana bahsetmekle bence en doğrusunu yapmış.Senin ne ufak bir tepkin kızla konuşmak istemden yada surat asıp tepki vermen.Sevdiğin kişiyi bence fazlasıyla üzer.Ve bir daha böyle bir olay olduğunda bahsetmekten çekinir.allah böyle insanları ıslah etsin ne diyebilirimki....
kızla karşılaşırsam, okkalı bir laf dokundururdum ben.
başka da birşey yapmazdım.
sevgiliniz gereken cevabı vermiş zaten.
insanın içi içini yiyor ama
Kız ilgi duymuş, söylemiş, sevgilinizde gereken cevabı vermiş. Bence sorun yok ortada. Sizin yapmanız gereken bir şeyde yok. Yani ortam tamamen normal.
Aklıma takılan neden mesajından alıntı yapılmasını istemedin canım açıklar mısın?
o zaman sevgiline güvenmiyorsun, dışardan bakıp beyenmiş beyenmemiş nolur ki
bunu size sevgiliniz mi anlattı ?
eğer öyleyse güzel... genelde niyet başka olunca saklanır böyle şeyler...
bence hiçbir şey yapma ; olayın üstünü ört ... ama sürekli aynı ortamlarda bulunuyorlarsa çaktırmadan kontrol et...
peki bu kızın sizin varlığınızdan haberi yok mu ? hoş nişanlıymış da ama... evlenmeden önce ne yaparsam kar mı diyor acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?