Sevgilinize/eEinize yaptnz en byk hata nedir?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Evet hanimlar bakalim elestiri yapabildigimiz kadar özelestiride yapabiliyormuyuzhihoyyyt

şimdiye kadar yaptığım hiçbirseyden pişman olmadım onada hata yapmadım
yanı ben oyle görüyorum:))))))))))))))))

bunalım dönemimde eşimden ayrılmak
ve kendimede onada acı vermek
sonsuz bir acı...
şimdi ölüm bile ayıramaz

Ona göre; boşanmak..
Bana göre; evliliğimiz sırasında fazla sinirlice davranıp gereksiz yere onu incittiğim anlar..:delphin:

Kadınlar kulübünde eşleriyle ve sevgilileriyle sorunları okuyup okuyp başına ekşimek sanırım. Duruyorum duruyorum kuruyorum kuruyorum başına ekşiyorum. Alıştı artık. Şimdi de diyor bekliyorum ne zaman zehirlenip geleceksin

onu boyle sevmek sanırım benim hatam
en başa donsek ya başlamazdım ya da bu kadar şımartmazdım

Onu sevmediğimi düşündüğü için benden ayrıldığında hayatıma çok kısa bir dönem de olsa başkasını sokmam.... :( -Allahtan ne yaptığımın farkına vardım hemen-

Onu sevmediğimi düşündüğü için benden ayrıldığında hayatıma çok kısa bir dönem de olsa başkasını sokmam.... :( -Allahtan ne yaptığımın farkına vardım hemen-

bunu ılıskı ıcınde bende dusundurtmek ıstıorum nasıl yapmıstınn

bazen birbirimizi dinlemeden kzıyoruz bagırıyoruz...sonra bakıyoruzki aslnda yanlş anlama varmş :))
büyük bi hata yapmadık çok şükür

Sevgilime hata yapmadım şu ana kadar:umursamaz:

Bilmiyorum ki insanoğlu hatasız olmaz.. Elbet bir yerlerde bir hata muhakkak yapmışızdır. Ama asla onu derinden yaralayacak birşey yapmadım. Yapmamaya da gayret ediyorum. Çünkü yapılan iyilikler unutulmadığı gibi kötülüklerde asla unutulmaz... Temeli baştan sağlam atmak lazım ki sonrası iyi olsun...

ben harbi odunum yaa... adama geçen gün eski nişanlımın adıyla hitap ettim... yuhh bana yaa... nasıl kötü hissettim anlatamam... kurban olurum hiç uzatmadı bile, olabilir canım insanlık hali dedi...

çok büyük denemez ama askerliğinden dolayı hemen hergün yaptığım kaprisler:/ yapıyorum ediyorum akşama pişmanım..oda haklı bende:/

tüm yükler omuzlarıma binmişti ve canımı yakanlar vardı çevremde beni anlayan dinleyen tek bi kişi bile yoktu boşlukta gibiydim resmen herkes çok üstüme geldi destek beklerken ben bide köstek oldular çok bunaldığım bi zamanda nette chata girdim kendimi aldatmış gibi hissediyorum farkına vardım napıyorum ben yaa dedim hemen toparlandım.vede tövbe ettim bi daha asla asla asla asla asla asla asla.....

Back
X