Sevgilinize/eEinize yaptnz en byk hata nedir?

Geçmişiyle ilgili çok soru sormam.Hepsi de gereksizdi.Sora sora delirttim artık ve bu günlerde beni bırakıp gitmez umarım diye yalvarıyorum Allaha.

En bocaladigim,ailemle baglarimin koptugu,intihar dahi dusundugum zamanlarda cikageldi.melegim oldu benim.bana her zorluga karsi hic bir zaman pes etmemeyi,elele her zorlugun ustesinden gelinebilecegini ogretti.sevginin hayatta herseyden degerli oldugunu hayatin ne kadar yasamayadeger oldugunu ogrendim o zamanlarda.

Ama ben ne yaptim.o suan askerde.onun en zor senesi bu sene olacak.o da ozluyor o da bunalmis durumda.onu o kadar ozluyorum ki.bazen elimde olmadan ona catabiliyorum.oysaki onun hicbir sucu yok.ozlem iyice kaprisli yapti beni surekli hatami bile bile uzuyorum onu.ama yooook bu boyle gitmez daha.kendime bir çeki duzen verme zamani geldi artik o bu tavirlarimi haketmiyor.zamaninda o nasil bana en zor zamanimda gelip,kendi dertlerini bi kenara birakip ,hep nasil beni dusunup ,beni hayata baglamaya calisip ,benim melegim olduysa benimde onun melegi olma zamanim geldi artik.bende kendimi bi kenara birakip sadece onu mutlu etmek ,ona destek olmak icin bazi seylerden feragat etmem gerekiyor.

Son düzenleme:
En bocaladigim,ailemle baglarimin koptugu,intihar dahi dusundugum zamanlarda cikageldi.melegim oldu benim.bana her zorluga karsi hic bir zaman pes etmemeyi,elele her zorlugun ustesinden gelinebilecegini ogretti.sevginin hayatta herseyden degerli oldugunu hayatin ne kadar yasamayadeger oldugunu ogrendim o zamanlarda.

Ama ben ne yaptim.o suan askerde.onun en zor senesi bu sene olacak.o da ozluyor o da bunalmis durumda.onu o kadar ozluyorum ki.bazen elimde olmadan ona catabiliyorum.oysaki onun hicbir sucu yok.ozlem iyice kaprisli yapti beni surekli hatami bile bile uzuyorum onu.ama yooook bu boyle gitmez daha.kendime bir çeki duzen verme zamani geldi artik o bu tavirlarimi haketmiyor.zamaninda o nasil bana en zor zamanimda gelip kendi dertlerini bi kenara birakip hep nasil beni dusunup beni hayata baglamaya calisip benim melegim olduysa benimde onun melegi olma zamanim geldi artik.bende kendimi bi kenara birakip sadece onu mutlu etmek ,ona destek olmak icin bazi seylerden feragat etmem gerekiyor.

Evet canım o zor bir dönemde ve kesinlikle bu zamanda onun yanında olmalısın.Biz kadınlar gerçekten bazen çok zor oluyoruz, hayatı zorlaştırıyoruz ama her şey elimizde ben düzelmek için çok çabalıyorum şu ara.Çırpınıyorum adeta umarım ve dilerim her şey düzelecek.Sen de farkına vardığına göre düzelteceksin bu durumu.

Evet canım o zor bir dönemde ve kesinlikle bu zamanda onun yanında olmalısın.Biz kadınlar gerçekten bazen çok zor oluyoruz, hayatı zorlaştırıyoruz ama her şey elimizde ben düzelmek için çok çabalıyorum şu ara.Çırpınıyorum adeta umarım ve dilerim her şey düzelecek.Sen de farkına vardığına göre düzelteceksin bu durumu.

Evet canim malesef kadinin dogasinda var sanirim.illaki bir yerden bir pürüz cikarip tartisma yaratabiliyoruz. Hatamin farkindayim ve elimden geldigince duzelmeye calisiyorum.ama banada hakverirrsinki bende br bosluktayim.o benim herseyim oldu 3 senedir.benim ailemde yok herseyim o oldu benim.simdi o da beni birakinca cok cok zorlandim alisamadim.ama kendimi yavas yavas toparlamaya calisiyorum.

O oyle iyi bir insanki.herseyin en guzelini hakediyor.herseyimi,canimi veririm onun icin hic dusunmeden.ins atlatacagiz bu zamanlarida ben elimden gleeni yapicam duzelmem icin.insanin hatasinin fRkinda olmasi da guzel.ins atlatiriz aşariz bazi seyleri canim.

oo ooo saymakla bitmez
gereksiz atarlarım yüzünden nişan atmak mı dersiniz, triplere girip ev terketmek mi dersiniz, gidip 15 gün ortadan kaybolmak, hamile olduğumda bunu ondan saklamak....
yani yaptığım her şey dev bir hataymış resmen

ama suçun yarısı onda, çok küçükken ve aklımda hiiiç evlilik yokken benim aklımı çeldi, benim de hala ergen tribi gibi davranışlarım vardı.

şimdi büyüdüm, normalleştim, artık ona da kızına da evimize de çok daha bağlıyım, gerçekleri, gereklilikleri, doğruları, yapmam gerekenleri ve yapmamam gerekenleri çok daha iyi görüyorum.

ufak tefek hatalar oluyordur ama büyük bir hatam artık yok çok şükür.

ünideyken beraberdik o zaman onu gereksiz nedenlerden dolayı terketmiştim.2 yıl boyunca bana hiç ulaşamamıştı. en büyük hatam bu. şimdi nişanlıyız. şimdi birbirimize çok daha bağlıyız. :nazar:

Ortak tanıdığımız biriyle selamlaşmamı bile istemezdi.
"Ben beni kıskandığı için istemiyor,aman daha çok kıskansın heyyooo hey heyyy" modunda o adamla konuşmaya devam ettim. Hatta ayrı olduğumuz bir dönem kalabalık bir grupla beraber ki o kişi de yanımızdaydı yemeğe,kahveye gittik bir kaç defa.:17:
Sevgilim beni kıskanacak diye mutluydum. Ama yok benimki daha çok uzaklaştı benden.
Bir ara arkama dönüp baktığımda canımdan çok sevdiğim adam benim yüzüme bakmıyordu,arada laf atmaya çalıştım. İşle,okulla ilgili sorular sorsam da düşman gibiydik.:14:
Bir gün o adamla neden görüşmemi istemediğini anladım. O adam bana zarar vermek istediğinde.
Deliler gibi pişman olup sevgilime koştum.
Hatamı anladığımı,artık onu üzmeyeceğimi söyledim de ikna oldu çok şükür..:38:
Bana göre büyük bir hataydı.
Hem onu kıskandırma çabam hem de onu dinlememiş olmam..:ssz:

Onu hic değmeyecek zerre tanımasına lüzum olmadıgı bir arkadas kirintisiyla tanıştırmam ve onu bu insanla muhattap etmem...:19:

Geçmişini didik didik etmem, ona saygı göstermemem. Yorgunken bile hayır konuşacağız diye başını şişirmem :27: Ama o bana hep katlandı :9: :69: Şimdi de katlanmalarının ardından sevgimin zaferini sürüyor :38: :nazar:

Kalp hastasıyım ben,bir dönem hastanede yatıyordum.
Nişanlım yanıma çiçeklerle geldiğinde onu istemeden azarlamıştım. Çünkü hastalığım kötüye gidiyordu kimseyi gözüm görmüyordu. gözleri dolarak çıkmıştı odadan. öyle pişmanım kii..

Geçmişinde yaşadığı herşeyi bana ilk günden beri dürüstçe anlattığı halde bi tartışma esnasında kendimi geçmişindeki kadınlarla kıyaslamam.
Fena bir cevap alıp oturmuştum yerime :19:
Ama ona daha da bi çok aşık etmişti bu olay beni.gözündeki yerimi daha iyi anladım :23::23:

Back
X