• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
veriririmde alırımda ama şuan benden istemedi istese hemen veririm gizlim saklım yoktur neysem o ....

veririm ama onunkinide bilmek şartıyla:) bişey gizleyeceğimden değil elimde koz olup onunkinide öğreneceğimden :)

Ben esimin sifrelerinin hepsini bilirim..O benimkini hiç sormadi bile... :)))) Zaten bende msn sifre falan istemiyor sifresi kayitli..Istese bakar yani.....

Banka kartina kadar her birseyimizin sifresini biliriztatlicadiarzu

bi kere de bişeyimiz benzemesin :mymeka:

Anam göbegimiz bir mi kesilmis ne laelaelaelaelae Süphelenmeye basladim acaba bi ikiz kardesim mi var diye.. Bi cimdik at bakim kendine,bende de acirsa kardesiz demektir tatlicadiarzu

hayır bilmez...bende bilmem...oğlumuzunkinide bilmeyiz...hiçte birbirimize sormadık...bilse ne olacak,bilsem ne olacak??içinde art niyet olmasın insanın...zor mu bir adres almak....ama birbirimizin yanında msn lerimizi açarız...postalarımıza bakarız ...yani bizde no problem..:)))

eşimkini alırım ama o benimkini istemedi aslında bende onunkini hiç istemedimkafamçokkarıştı

tabiki veririm.çünki bende isterim ..sırnaşık şey

sevgilim veya esimse düsünmem bile tabii ki veririm..

Son düzenleme:
msn şifremi biliyor,adam kendi aldı bana msnimi,bende onun şifresini bilirim,önemli olan şifreyi bilmek veya bilmemek değil zaten,güvenmek önemli,ben veya o gizli birşey yapmak istedikten sonra şifre bilsek ne olur bilmesek ne olura.s

bekarkenki msn sifremi vermem niye verimkijeyyarjeyyarjeyyar
evliyiz siimdi biliyor bilgisayar acildimi otomatikmen aciliyor cunku aile msni:Roflol::Roflol:

Back
X