Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşim bana her zaman rabbim bize beraber yaşlanmayı nasib etsin der
bir defasında ben ölene kadar hayatında benden başkasının olmayacağına söz ver demiştim
veremem peygamberler bile kendi nefislerine güvenememişler ben nasıl güvenirim
sen bile(!)güvenemezsin dua edelim rabbim bize öyle bir şey yaşatmasın demiştii
seni kaybedecek bir harekette bulunursam aptallık salaklık yapmış olurum(bunuda yeni söyledi)
insan evdiğine güvenecek elbette ama gözü kapalı değil çaktırmadan hareketlerini kontrol edeceksin ara ara
bakışlar,bahaneler, rutinler en önemlisi karşıdakininde insan olduğunu unutmayacaksın
rabbim ebedi birliktelik versin tüm isteyenlere
erkek arkadaşım özünde çapkın bir adamdı, benimle tanıştığında zorlandık baya.
sonra her konuştuğu kadını bana rapor etmeye başladı, ben pes ettim. öyle ilişkiyi de istemem.
güven çok önemli. Tabi ki insanoğlu herkes herşeyi yapabilir ama güven olmadan sevgide saygıda olmaz. İlişki hiç olmaz. Şüphe içinde bir ilişki geçmez.
Benim ilişkim biraz değişik başladı ama güveniyorum çok şükür güvenim sarsılmadı.
kendine platonik asik bi kiz oldugunu biliyorum, yasi 30 bekar ve iyi de bir isi geliri var. gozde bekarlardan. hmmm.. ama hrseye ragmen ona sonuna kadar guveniyorum