• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize Gercekten Güveniyor musunuz?

kendimden daha fazla güvenirim ona :16:

evet guvenıyorum ama unlu bır dusunur demıstırkıı

GUVEN IYI BIRSEYDIR AMA KONTROL ETMEK DAHA IYIDIR

eşim bana her zaman rabbim bize beraber yaşlanmayı nasib etsin der :nazar: :nazar:
bir defasında ben ölene kadar hayatında benden başkasının olmayacağına söz ver demiştim
veremem peygamberler bile kendi nefislerine güvenememişler ben nasıl güvenirim :53:
sen bile(!)güvenemezsin dua edelim rabbim bize öyle bir şey yaşatmasın demiştii

seni kaybedecek bir harekette bulunursam aptallık salaklık yapmış olurum(bunuda yeni söyledi)

insan evdiğine güvenecek elbette ama gözü kapalı değil çaktırmadan hareketlerini kontrol edeceksin ara ara
bakışlar,bahaneler, rutinler en önemlisi karşıdakininde insan olduğunu unutmayacaksın
rabbim ebedi birliktelik versin tüm isteyenlere :16:

erkek arkadaşım özünde çapkın bir adamdı, benimle tanıştığında zorlandık baya.
sonra her konuştuğu kadını bana rapor etmeye başladı, ben pes ettim. öyle ilişkiyi de istemem.

ona çok güveniyorum.
sonsuz

güven çok önemli. Tabi ki insanoğlu herkes herşeyi yapabilir ama güven olmadan sevgide saygıda olmaz. İlişki hiç olmaz. Şüphe içinde bir ilişki geçmez.

Benim ilişkim biraz değişik başladı ama güveniyorum çok şükür güvenim sarsılmadı.

Güveniyorum :39: karakterini biliyorum.bunu bana fazlasıyla belli ediyor.

Güveniyorum tabiki ama öyle çok değil herkesten her şeyi beklerim....

kendine platonik asik bi kiz oldugunu biliyorum, yasi 30 bekar ve iyi de bir isi geliri var. gozde bekarlardan. hmmm.. ama hrseye ragmen ona sonuna kadar guveniyorum :72:

Back
X