- Konu Sahibi BasakSerince
-
Bazı kızlar vardır erkek arkadası tuvalete gitse bile haber almak isterler tabiki o kızlar gibi sacma isteklerim yok (o kadar da değil) bana sadece dısarıya cıktığında birde eve geldiğinde haber versin isterim aslında mesaj hakkı olduğu zaman telefonunda haber veriyor istediğim gibi fakat mesaj hakkı olmadığında haber vermiyor birazda ben alıstırdım galiba sürekli arıyorum ama sürekli aradıkca kendimi sülük gibi hissediyorum!Birazda düsünceli olmakla alakalı sonucta yanında birileri oluyor benden de cevresi haberdar '...ye bir mesaj atim' diyipte mesaj atabilir yani ama yok simdi isten geldi dısarıya cıktımı bilmiyorum inadınada aramadım gerci karsılık vermeyi seven insan değilim ama baska nasıl anlamasını sağlayabilirim ki söylediğimde de tamam diyor ama yapıyor arkadaslar yardım pls
Konu başlığına cevap veriyorum canım, şöyle oldu ;
Biyere gideceğim zaman önceden kimle nereye nezaman gideceğimi söylüyorum.O da biyere gideceği zaman söylüyor.İzim almak değil ama bizimki ''haber vermek''. Ben bu davranışı yerine getirdiğim için ondanda bekliyorum ki ben söylemeden yerine oturan bir davranış.
Sen zırt pırt arayıp şımartma sevgilini :) Erkekler ilgiden çabuk bıkar.Ha birde sms hakkının bitmesinden bahsetmişsin.Bizimde başımıza geliyor.Mesela onun smsı olmuyor benım oluyor, işe giderken ve eve gelirken ödemeli atıyor anlıyorum geldiğini veya gittiğini.
Tatlı dille düşünceni açıkça ifade etmeyi dene
Canım bence bu biraz huyla alakalı.Ailesinden nasıl gördüyse öyle oluyor erkekler.Mesela benim sevgilim her dk haber verir.Ailesine de öyle gittiği yerleri haber veriyor çünkü.Bir erkek ailesine bile hiç bir şeyi haber vermiyorsa sevgilisine de zaten hesap vermez bence.
Ama bence şunu bi dene.Gittiğin yerleri haber verme.Sosyal paylaşım sitelerinden hangisini kullanıyorsan oraya gittiğin yerlerde fotolarını koy ya da bildirim yap.O bana neden haber vermiyorsun derse her şeyin karşılıklı olduğunu söyle.Belki işe yarar.Ama insanların huyları zor değişir.Bol şans sana.
Bazı kızlar vardır erkek arkadası tuvalete gitse bile haber almak isterler tabiki o kızlar gibi sacma isteklerim yok (o kadar da değil) bana sadece dısarıya cıktığında birde eve geldiğinde haber versin isterim aslında mesaj hakkı olduğu zaman telefonunda haber veriyor istediğim gibi fakat mesaj hakkı olmadığında haber vermiyor birazda ben alıstırdım galiba sürekli arıyorum ama sürekli aradıkca kendimi sülük gibi hissediyorum!Birazda düsünceli olmakla alakalı sonucta yanında birileri oluyor benden de cevresi haberdar '...ye bir mesaj atim' diyipte mesaj atabilir yani ama yok simdi isten geldi dısarıya cıktımı bilmiyorum inadınada aramadım gerci karsılık vermeyi seven insan değilim ama baska nasıl anlamasını sağlayabilirim ki söylediğimde de tamam diyor ama yapıyor arkadaslar yardım pls
Canım ben bir seye karsılık vererek hareket etmesini sevmem cünkü haklıysam haksız duruma düserim yada olay daha cacık olur aslında o askerdeyken gelmesine bir kac gün kala bir yere gittim haber vermedim ve kızdı haber ver bir daha diye ama erkek ya kız versin biz vermesekte olur gibi düsünüyor herhalde mesaj hakkı olunca iyi haberdarım ama onun haricinde anca ben aradığımda öğreniyorum bak bugün aramadım ondan ses cıkmıyor böyle olunca konusmak icinde can atmadığınıda düsünüyorum kötü düsüncelerde sıralanıyor yani ama katılıyorum sana ailesine öyle haber veren insan değil eskiden daha rahat bir yasamı vardı.
Canım benim sevgilimin de haber verme alışkanlığı hiç yoktu. İlk başladığımızda hatırlıyorum hafta sonu memlekete gitmişti bir günaydın bir iyi geceler mesajı atmıştıİlk önce şok oldum ben, bir kaç kere kavga ettim ama işe yaramadı. Açıkçası oturup düşünmedim de nasıl böyle bir alışkanlık kazandırırım diye. yanlış anlama canım ben genelde karşıyım taktikle, düşünmeyle iş yaptırmaya. Bebek değiller sonuçta. Oturup anlattım. Yine fayda vermedi bence ne zaman bana böyle aşık oldu tavırları değişti. İnsan sevince sevdiği mutlu olsun, üzülmesin diye her şeyi yapar. Bana daha fazla bağlandığını gördükçe bana haber verdiğinde sevindiğimi, haber alamayınca kötü bir şey mi oldu diye meraklandığımı söyledim. Maşallah hem arar, hem mesaj atar olmuştu. Önceleri ben bir gün aramasam tık olmazdı, en fazla bir kere arar ben cevap verene kadar beklerdi, sonra bir kaç saat benden haber alamayınca defalarca arar oldu. Şahsen ben şımarıklık olarak düşünmüyorum. İlgimi hiç kesmedim, boğmadım da. Bence ilgini kesme bir süre. yavaş yavaş azalt. Seni merak etsin ama senin ona karşı ilgili olduğunu da görsün. Yaparken düşünerek yapmadığımdan fark etmedim ama Zormuş
Canım ben bir seye karsılık vererek hareket etmesini sevmem cünkü haklıysam haksız duruma düserim yada olay daha cacık olur aslında o askerdeyken gelmesine bir kac gün kala bir yere gittim haber vermedim ve kızdı haber ver bir daha diye ama erkek ya kız versin biz vermesekte olur gibi düsünüyor herhalde mesaj hakkı olunca iyi haberdarım ama onun haricinde anca ben aradığımda öğreniyorum bak bugün aramadım ondan ses cıkmıyor böyle olunca konusmak icinde can atmadığınıda düsünüyorum kötü düsüncelerde sıralanıyor yani ama katılıyorum sana ailesine öyle haber veren insan değil eskiden daha rahat bir yasamı vardı.
Huyu böyledir o zaman canım,hesap vermeyi sevmiyordur.Gerçekten çok sinir bozucu ama huy zor değişir.
neden sms yapmıyor peki hemen
Canım askerden yeni geldi askerdeyken sürekli sms ile konusuyorduk nöbetlerde arıyordu sıkılmıs konusma paketi daha cazip geliyor ona o yüzden
anladım canım o zaman tatlı dille istedigini söyle giderken beni arasan çok mutlu olurum vs bunun gibi şeyler o zaman bence söylemeye başlar
Valla ben ona eğer benden haber vermemi bekliyorsan sende bazı şeylerde bana haber vermelisin dedim. Hep haber verir haberdar eder benm aramamı beklemez kendi arar . Sende konuş benden haber vermemi istiyorsan sende haber vericeksin konuşmak istiyorsan birazda sen çaba göstericeksin falan de senden istiyorsa bu davranışları oda yapar diye düşünüyorumm :)
Başlığı okuyunca aklıma "evcil hayvanıma tuvalet alışkanlığını nasıl kazandırabilirim" konuları geldi.
Son care onu yapıcam zaten olmuyor böyle simdi aramasamda serbest bırakmıs gibi oluyorum dayanamam bir kac saat icinde yine ararım hea bende uslanmam
Aşk böyle bişey işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?