Sevgilinize istediginiz şeyi yaptırabilir misiniz?

Mesala bi konser var gitmek istediğin şunu dersen ben arkadaşlarımla konsere gidiyorum çat diye yüzüne tel kapanır ve 2 gün konuşulmaz (tecrübe ile sabittir :9:) Ama onun yerine şöyle desen ya aşkım ben çok sıkıldım evde otur otur konsere gitsem diyorum ne dersin.. İlkbaş yok diyecektir yılmak yok bu seferde aşkım ama sen bak çalışıyorsun ben bütün gün evdeyim zaten tatilimin bitmesine az kaldı arkadaşlarımıda özlüyorum gidiyim lütfen dersen ve buna benzer bir kaç cümle daha kurarsan ''git ama her aradığımda o tel açılacak açmazsan fena olur'' cümlesiyle izini koparırsın:9::9::10:

Evt aşkım her istediğimi yapar saolsun.
Benim üzülmemem için herşeyi yapar

Mesala bi konser var gitmek istediğin şunu dersen ben arkadaşlarımla konsere gidiyorum çat diye yüzüne tel kapanır ve 2 gün konuşulmaz (tecrübe ile sabittir :9:) Ama onun yerine şöyle desen ya aşkım ben çok sıkıldım evde otur otur konsere gitsem diyorum ne dersin.. İlkbaş yok diyecektir yılmak yok bu seferde aşkım ama sen bak çalışıyorsun ben bütün gün evdeyim zaten tatilimin bitmesine az kaldı arkadaşlarımıda özlüyorum gidiyim lütfen dersen ve buna benzer bir kaç cümle daha kurarsan ''git ama her aradığımda o tel açılacak açmazsan fena olur'' cümlesiyle izini koparırsın:9::9::10:

hımmm qüzelmişşş :1: tatlımmm ... yani bir diger sırda yılmadan ikna etmeye calışmak :46:diyosun

Evet tatlım kadının adamı idare etmesi her istediğini yaptırıyor denmeside böyle oluyor işte. Hiçbir erkek kabullenmez öyle kafasına göre gidiyorum geliyorum denmesini. Tatlı dilli olucaksın işte..

Son düzenleme:
ayyy bide bu tatlı dile bi örnek verseniz yaa:52:
herkes basarılı degil malum :50:

Canim, bitanem de cümlelerinin icinde mutlaka gecsin:61: O dikkafalik yapsa bile sen canim dedikce yumusar inan bana :65: Zafer senindir o zaman :64:

Evet tatlım kadının adamı idare etmesi her istediğini yaptırıyor denmeside böyle oluyor işte. Hiçbir erkek kabullenmez öyle kafasına göre gidiyorum geliyorum denmesini. Tatlı dilli olucaksın işte..

:26: yani böylelikle her dedigin kötü de olsa iyi gelir öylemiiii:34: şeker

Hayır tabiki canım.. Bazı şeyler vardır oluru yoktur asla onlarda kabul edilemez zaten ki bende öyle şeylerin muhabbetini bile yapmam. Verdiğim örnekte sürekli olursa kar etmez tatli dil felan nadir oluyorsa ozaman olabilir.. Bizim onlara erkekken izin vermediğimiz şeyler varken onların herşeye evet demesi beklenemez

süpersiniz kızlar peki odunu yontma yöntemleriniz nelerdir :27: ayrıldım gerçi ama önüme yeni odunlar çıkabilir önceden önlem aliim dimi:23:

kesinlikle tatlı dil,uygun seçilmiş kelimeler,onu onure etmek poh pohlamak..veee iş bitmiştir..

Her dediğimi yaptırırım çok fenayım :))) ama konuşmamda biraz hırçınlık olsa ters teper,daima tatlı dil :))

valla bizimkinin mantığına uygunsa biraz tatlı dil vs ikna olur yok ona mantıksız geliyosa ne dersen de mümkünatı yok kabul etmez.bende sizin eşiniz gibiiyim mesela o yapısal birazda

odunu yontmak zor,hatta yontulamaz bile taktik maktik bos.
adamin icinde olacak.en iyiisi odunlarla ugrasmamak :34:

Hayır tabiki canım.. Bazı şeyler vardır oluru yoktur asla onlarda kabul edilemez zaten ki bende öyle şeylerin muhabbetini bile yapmam. Verdiğim örnekte sürekli olursa kar etmez tatli dil felan nadir oluyorsa ozaman olabilir.. Bizim onlara erkekken izin vermediğimiz şeyler varken onların herşeye evet demesi beklenemez

haklısın ..ama demek istedigim öyle bişey degildi canım ...yani tabiki karsındaki kişiyi tanıyosan nelere karsı cıkcagınıda az cok bilirsin ..yani benim demek istedigim sırf sen istiyosun die seni mutlu etmek mutlu görmek için bişeyler yapması ... istedigin zaman seni kırmaması ..ya öle insanlar görüyorum şok oluyorum nasıl böyle agzından cıkan tek lafa bakıyolar die ....

haklısın ..ama demek istedigim öyle bişey degildi canım ...yani tabiki karsındaki kişiyi tanıyosan nelere karsı cıkcagınıda az cok bilirsin ..yani benim demek istedigim sırf sen istiyosun die seni mutlu etmek mutlu görmek için bişeyler yapması ... istedigin zaman seni kırmaması ..ya öle insanlar görüyorum şok oluyorum nasıl böyle agzından cıkan tek lafa bakıyolar die ....

Valla tatlım ben herşeye tamam diyen ağzımın içine bakan erkektende hoşlanmam ayrılıveririm. Erkek dediğinde bazı sıfatlar olmalı.. Ne o öyle :27:

nasıl yaptırıyosunnnnn :53:

valla bi uzun ayrılık girdi araya o arada kıymetimi anladı döndükten sonra da elinde tutmak için ağzıyla kuş avlıyor yani ona onsuz da ayakta oldugumu o olmadan da gayet mutlu olabileceğimi gösterdim kaybetme korkusu hayatım :65:

Ona yaklaşma yollarını, isteğini ifade etmeyi biliyorsan ve sevgilinin neyi kabul edip neyi kabul etmeyeceğine hakimsen birçok şeyi yaptırabilirsin bence.

Back
X