Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekşi sütte ne ki neler yaptım onun için ben. hayır mantıklı bir açıklaması olsa rahatsız ediyor,yürüyemiyorum gibi hadi neyse saygı duycam da.delikanlı adam parmak arası giymez diye tutturdu..
ugraşmayıta napayım tatile gitcez sandaletle mi gezcek plajda yoksa banyo terlikleriyle mi
![]()
Plajda Bir Tek Parmak Arası Terlik mi Giyilir Bebebğim ??
İnatlaşma..![]()
ekşi sütte ne ki neler yaptım onun için ben. hayır mantıklı bir açıklaması olsa rahatsız ediyor,yürüyemiyorum gibi hadi neyse saygı duycam da.delikanlı adam parmak arası giymez diye tutturdu..
ugraşmayıta napayım tatile gitcez sandaletle mi gezcek plajda yoksa banyo terlikleriyle mi
![]()
sen çocuun ayaklarını daha evvel gördün mü belki parmak arası yoktur.. yoksa bi erkek parmak arası terlik nasıl da giyer, üzerine kapri bide pembe lacost sivit. burnunun ucunda duran rayban gözlüklerle taksimle şıpıdak şıpıdak gezen çok delikanlı var
niye öle diyon ben sahile harley uzun çizmelerimle iniyorum o siyak bikininin altında bir duruşu var.... öff görsen ağlarsın![]()
Parmak Arası Olmayan Plaj Terliği![]()
of kendiside öyle istedi zaten bende onları gençlere yakıştırmıyorum.çabalarım sonuç vermezse değiştirip o tarz birşey alıcam artık.napalım.teşekkür cnm![]()
şaka bir yana bende asla giymem parmak arası terlik..
yürürken parmağımın arasına giren terlik,yürürken totomun arasına kaçan d.ndan farksız gelir bana... hep huzursuzluk.... hep rahatsızlık
Ayy Sen Beni Bu Gece Öldüreceksin..
Git Yat Artık Yoksa Ben Gideceğim Yaaa![]()
kızlar yardım ya her dedimi yapan adam
çarşamba gününden beri uğraşıyorum parmak arsı terlik aldım iki tane birtürlü giydiremiyorum...denettiremedim bile
ben parmak arası giymem diyor başka bişey demiyor...ama bende inat ettim onu giydiricem..napmam lazım :44::44::44:
her istediğimi yapar benimmm :) bikeresinde gecenin 4 unde yatagından kaldırıp onu bişey almaya yolladıgımda (sırf canım ıstedıgı için ) alıp ,bizim eve getirmişti ...
gıkını cıkarmadan
Inat edip emredersem asla yapmaz, çok sevdiği bişey bile olsa aslaaa
ama tatlı dille söylersem nefret ettiği şeyleri bile yaparsaf yaaa
![]()
nişanlım her istediğimi yapar sağolsun ağzımın içine bakartatlı dile falan da gerek yok söylemem yeter
evlendikten sonra değişmez inşallah