Sevgilinize istediginiz şeyi yaptırabilir misiniz?

:1: ekşi sütte ne ki neler yaptım onun için ben. hayır mantıklı bir açıklaması olsa rahatsız ediyor,yürüyemiyorum gibi hadi neyse saygı duycam da.delikanlı adam parmak arası giymez diye tutturdu..:1: ugraşmayıta napayım tatile gitcez sandaletle mi gezcek plajda yoksa banyo terlikleriyle mi :9::9::9:

:1: ekşi sütte ne ki neler yaptım onun için ben. hayır mantıklı bir açıklaması olsa rahatsız ediyor,yürüyemiyorum gibi hadi neyse saygı duycam da.delikanlı adam parmak arası giymez diye tutturdu..:1: ugraşmayıta napayım tatile gitcez sandaletle mi gezcek plajda yoksa banyo terlikleriyle mi :9::9::9:

Plajda Bir Tek Parmak Arası Terlik mi Giyilir Bebeğim ??
İnatlaşma.. :27:

Son düzenleyen: Moderatör:

sen çocuun ayaklarını daha evvel gördün mü belki parmak arası yoktur.. yoksa bi erkek parmak arası terlik nasıl da giyer, üzerine kapri bide pembe lacost sivit. burnunun ucunda duran rayban gözlüklerle taksimle şıpıdak şıpıdak gezen çok delikanlı var:60:

niye öle diyon ben sahile harley uzun çizmelerimle iniyorum o siyak bikininin altında bir duruşu var.... öff görsen ağlarsın:60:

sen çocuun ayaklarını daha evvel gördün mü belki parmak arası yoktur.. yoksa bi erkek parmak arası terlik nasıl da giyer, üzerine kapri bide pembe lacost sivit. burnunun ucunda duran rayban gözlüklerle taksimle şıpıdak şıpıdak gezen çok delikanlı var:60:

niye öle diyon ben sahile harley uzun çizmelerimle iniyorum o siyak bikininin altında bir duruşu var.... öff görsen ağlarsın:60:

:27: kocamın parmakları normal cnm.taksimdeki bahsettigin tikiler gibi de abartı olmasına gerek yok...çok uç birşey değil erkek için parmak arası giymek.günlük kullanmasına gerek yok zaten en azından plajda giyebilir...

şaka bir yana bende asla giymem parmak arası terlik..
yürürken parmağın arasına giren terlik ile yürürken totnun arasına giren d.n aynı aileden bence....hep huzursuzluk.... hep rahatsızlık

Son düzenleme:
şaka bir yana bende asla giymem parmak arası terlik..
yürürken parmağımın arasına giren terlik,yürürken totomun arasına kaçan d.ndan farksız gelir bana... hep huzursuzluk.... hep rahatsızlık

Ayy Sen Beni Bu Gece Öldüreceksin..:52::52::52::52:
Git Yat Artık Yoksa Ben Gideceğim Yaaa :52::52::52::52::52:

her istediğimi yapar benimmm :) bikeresinde gecenin 4 unde yatagından kaldırıp onu bişey almaya yolladıgımda (sırf canım ıstedıgı için ) alıp ,bizim eve getirmişti ...
gıkını cıkarmadan

Ayy Sen Beni Bu Gece Öldüreceksin..:52::52::52::52:
Git Yat Artık Yoksa Ben Gideceğim Yaaa :52::52::52::52::52:

hep böyle olur zaten dizilerin en heyecanlı yerlerinde reklamlar, filmlerin öpüşme sahnelerinde babanın aniden kumandayla sansür yapıp kanal değiştirmesi..... Uyumucaaam işte uyumuuucaaammmm:63::84:

:50: kızlar yardım ya her dedimi yapan adam :47: çarşamba gününden beri uğraşıyorum parmak arsı terlik aldım iki tane birtürlü giydiremiyorum...denettiremedim bile:50: ben parmak arası giymem diyor başka bişey demiyor...ama bende inat ettim onu giydiricem..napmam lazım :44::44::44:

ay ne güzel ya en azından her dedigini yapıyomuş :61: bu istediginde kendine uymayan bişey diye düşünüyo heralde ..nolcak kiii .. oda kalsın ..bu kadar küçük sorunlar olsa keske bizimkilerde :75:

her istediğimi yapar benimmm :) bikeresinde gecenin 4 unde yatagından kaldırıp onu bişey almaya yolladıgımda (sırf canım ıstedıgı için ) alıp ,bizim eve getirmişti ...
gıkını cıkarmadan

:53: vayyyy cok seviyo heralde .. allah daim etsin canım ..
nasıl her dedigini yaptırıyosun pekii ???? sorabilir miyim ???:17::17:

Inat edip emredersem asla yapmaz, çok sevdiği bişey bile olsa aslaaa
ama tatlı dille söylersem nefret ettiği şeyleri bile yapar :23::23:saf yaaa:52:

Inat edip emredersem asla yapmaz, çok sevdiği bişey bile olsa aslaaa
ama tatlı dille söylersem nefret ettiği şeyleri bile yapar :23::23:saf yaaa:52:

ben bi kere inadı tuttuysa sittin sene ona dediğimi yaptıramam inada bindirmeden yaptırmam lazım. MEsela git bana çikolta al canım çekti getir desem valla yapar getirir Allaha şükür :16:

Son düzenleme:
İkimizde inatçı insanızdır ama birbirimize inadımız tutmaz dayanamayız:9:
Ne dersem yapar bu güne kadar yapmıştırda..

benim güzel yüzlü, güzel huylu sevgilim de hiç kırmaz beni :) ne istesem yapar. bazen inadı tutar bende ona dik dik bakarım konuşmam uzaklaşırım sonra dayanamaz yapar:) gönlümü almasını iyi biliyo eşşek :D

Son düzenleme:
nişanlım her istediğimi yapar sağolsun ağzımın içine bakar :nazar: tatlı dile falan da gerek yok söylemem yeter :nazar: evlendikten sonra değişmez inşallah

Back
X