Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

valla cnm erkekler böle çöz çöz bitmio heran başka bişeyleri çıkıo
moon hoşgelidn cnm

hosbuldum opuyorumnanaktan
aklıma kızmak icin bi sebebp daha geldikötükedihüso
gecenlerde onun bi arkadasıyla tanıstım ve cocuk bana erkek arkadasımın icin seni cok uzuyormus dedi.. bir keresinde yanımızda kavga etmişti seninle bagırıyodu dedi...:sinifsinif:
buna hem kızdım hem kırıldım baskalarının yanında yapması hic hosuma gitmedi :sinifsinif:
ama daha bunu ona soylemedim bile :gitme:

moon o konuya bende çok kızdım.bizim bir sorunumuz olsa en yakın arkadaşı kızı üzme dermiş hep.kendisi dedi bana.sinir oldum.benim eşşek varya eşşek harbi su katılmamış eşşek.3 haftadır ayrıyız.yahu insan bir özür diler.yokkkkkkkkkkk.nasıl alışırsa öyle giderlermiş.doğru bir laf vallahi.çokda özledim ya.ana bu kez inat yaptım ya.adını vermek istemiyorum burda tanıştığım bir arkadaşın desteğiyle 3 haftayı atlattım.bakalım nolucak.ilk kez böyle inat yaptım bende.uyuzzzzzzzz alışmıştı hep benim geri adım atmama.bazende korkuyorum ama.ya oda iyice inat yaparsa.offfffffffffffffffffffffff nolur kızlar dua edin ya banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

benimkide kıskanınca alay etmeye başlıyo bune yaa insan kıskanıldığını bilmek ister. Hiç değilse bağır çağır bişe yap benimki direkt alay ediyo benimle. Öyle bi sahte gülüş atıyoki korkuyorum ondan yaa. Bi de ben şüphelenince hiç beni sakinleştirme yoluna gitmiyo öylemi tamam senin düşündüğün gibi bişe var diye geçiyo kenara off yaa.

araba alıcam diyo. ihtiyacım var diyo. biz düğünü yapalım derdindeyiz, beyefendinin düşündüğüne bakın. Ayranı yok içmeye arabayla gider afedersiniz klava:

bende benimkini anlamıyorum. güya sevgiliyiz 1 hafta boyunca konuşmadık. inat ettim ben aramadım. o da aramadı artık dayanamadım aradımgayet resmi ve soğuğuz birbirimize. sitemde etmedim çnkü bu oluyo böyle 2gün 3 gün konuşmaığımız. ihmal ediyosun beni diyorum ses yok. bi süre sonra o diyo sen beni ihmal ediyosun diye. hayır bitirmek istiyosan bitir ne uzatıyosun dime ama.. yok az kaldı o yapmazsa ben yapıcam bitirecem. şu ağlama nöbetlerim bi geçsin

araba alıcam diyo. ihtiyacım var diyo. biz düğünü yapalım derdindeyiz, beyefendinin düşündüğüne bakın.

bizde de vardı bu muhabbet..
şükür ki vazgeçirdik,artık düğün sonrası hasılat ile alınacak..
bencilce bir davranış ya..
gerçi o öyle olmadığını iddia ediyor ama..

bende çok kötüyüm ya 10 gün oldu iş yoğunluğundan görüşemiyoruz çok kötüyüm ya.çıldırmak üzereyim ben ilgi istiyorum,görmek sarılmak istiyorum ya dayanamıyorum artık...

cnm sen yine iş yoğunluğu nedeniyle olduğunu biliyosun.. ben bir haftadır hiç bi neden yokkken görüşmedim. dün aradım hiçbişey yokmuş gibi gayet resmi bi konuşma yaptık.. karmakarışığım şuan. seviyorum ama böle de devam edemeyeceğimi biliyorum:gitme:

iyide ben telefnda bile olsa konuşamazsam nerdekaldı bunun sevgililiği ya.. geçtiğimz hafta içinde ikimzde yorgan döşek yatmışız ama birbirimzden haberimiz yok.. mantığımı kullanırsam dakika devam ettirmemem lazım.. ama işte mantık nerde ki..
benmi büyütüyorum anlamadımki yaa. üzerime titrese azcık ilgilense nolur. çok bişeyde istemiyorumki
:gitme:

kızlar bız benım hatalarım yuzunden ayrılmıştık tekrardan barıştık ve ben kuzumu çok özlüyorum tam 5 ay görüşmedikten sonra 3 kez görüştük 10 günde.sonra iş yoğunluğundan dolayı görüşemiyoruz.hiç vaktı yok malesef.:gitme: çok özlüyorum onu çok.ama şuna karşıyım trip yapmayın ben zamanında yaptım ve az kalsın bıtanemı kaybedıyordum artık çok sevıyorum onu çok.ama iş yoğunluğundan bıktım ya.:gitme:

ama her erkek ilgilenmezki.bazı erkekler babalarından ne görüyorlarsa onu uyguluyorlar ne yazık ki...seni aramıyorsa,ilgilenmiyorsa.sen ilgilen ve ara.

ne kadar süredir bırlıktesınız?

neden soruyorum çünkü ailesinde öyle,görmüş etmiş zamanında babası annesinide aramaz.ne bılım aılesı küçükken çok kavga etmiş falan kavga etmek yerıne çeker gider nedenini anlamam falan die düşün bir ilişki.daha beterdi aramasam adamın hayatında bırısının oldugu bıle aklına gelmezdi ilk 1 ay 1 ay sonrasında şiddetli kavga ettik hala aramaz bazı zamanlarda yada çeker gider ama 5 yılımız geçti birlikte ve sonunda ben ona o bana alıştı.oyuzden aramayan bır tıpte olabilir.

ama benım öküz aşkım 10 günde buluşmak için zaman ayarlayamadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…