- Konu Sahibi DeryavePrensleri
-
iyide ben telefnda bile olsa konuşamazsam nerdekaldı bunun sevgililiği ya.. geçtiğimz hafta içinde ikimzde yorgan döşek yatmışız ama birbirimzden haberimiz yok.. mantığımı kullanırsam dakika devam ettirmemem lazım.. ama işte mantık nerde ki..
benmi büyütüyorum anlamadımki yaa. üzerime titrese azcık ilgilense nolur. çok bişeyde istemiyorumki
:gitme:
kızlar bız benım hatalarım yuzunden ayrılmıştık tekrardan barıştık ve ben kuzumu çok özlüyorum tam 5 ay görüşmedikten sonra 3 kez görüştük 10 günde.sonra iş yoğunluğundan dolayı görüşemiyoruz.hiç vaktı yok malesef.:gitme: çok özlüyorum onu çok.ama şuna karşıyım trip yapmayın ben zamanında yaptım ve az kalsın bıtanemı kaybedıyordum artık çok sevıyorum onu çok.ama iş yoğunluğundan bıktım ya.:gitme:
araba alıcam diyo. ihtiyacım var diyo. biz düğünü yapalım derdindeyiz, beyefendinin düşündüğüne bakın. Ayranı yok içmeye arabayla gider afedersinizklava:
bugn 9 ay oldu.. ama söylüyosan anlatıyosan rahatsız olduğunu kırıldığını, seven biri biraz özen gösterip zaman yaratmaya çalışmazmı.. zaten işi güücü var ve biz 2 haftada 1 görüşebiliyoruz.. ben ararım sorun değil de bu defada sıkmaktan korkuyorum.
hani erkekler bitirmek isterde kendini geri çeker kızın ayrılmasını bekler yaa. kendimi öyle bi süreçteymişiz gibi hissediyorum. korkuyorum başka birinin olmasından bana söyleyememesinden, bende devam etmeye çalışan kız rolunde olmak istemiyorumm
sizindemi böyle.. hep senmi ararsın..
canım senınkı anormalmış ,pekı hıc aramıyor mu?
benımkısı oyun başında oturcağına kalkar gelırkı sevmez öyle şeyleri.o fabrıkada işçilerin başında duruyor.çalışıyor bayram için aldıkları işleri yetiştirmeye çalışıyorlar ama benım moralım çok bozuk...
arıyorum aşkım yemın ederım kı ypgunum dıyor,hakıkaten fabrıkadakı makıne seslerı gelıyor.benım sınırım aşkım ayarlayacağım bır gün görüşcez dıyor ama bır ayarlayamadı.:gitme:
yaa bak sizde anladınız anormal olduğunu.. arıyodu bundan 1 hafta öncesine kadar.. sonra koptuk birden ne oldu bilmiyorum.. ben inat ettim aramıcam diye oda aramadı. yine dayanamayan ben oldum. hiç bu kadar uzun süreli görüşmediğimiz olmamıştı.. keşke işinin yoğun oluduğunu bilsem ve hiç aramasa. ama işi 6da bitiyo. sonra napıyo bu adam.. off yaaa.... bütün gee onu düşünp stres olmaktan kendmi üzmekten başka bişey yapamıyorum..
ben şimdi hiç bişey olmamıs gibi napıyosun diye arayamam kii laf sokarım surekli çok meşgulsun heralde diye o da sinir olur bişe diyemez ama benm içim yinede rahatlamaz
aynı bennn delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?