Sevgilinize mi kzdnz ya da ok mu mutlusunuz? duygularmz paylaalm..

aynenn ya bende ilgisizliginden yakınıyorum ona göre normal mi acaba biz neyiz böle diye sorcam artık

bak banada iş yogunlugundan falan bahsediyo anlayış falan diyo öte yandan vakit bulunca pc basında oluyo ve bi oyun forumunda takılıyo orda dolaşcagına bana bi msj bari atsn istiyorum ama yok sora da anlayıs beklesin mafoldumben

bugn 9 ay oldu.. ama söylüyosan anlatıyosan rahatsız olduğunu kırıldığını, seven biri biraz özen gösterip zaman yaratmaya çalışmazmı.. zaten işi güücü var ve biz 2 haftada 1 görüşebiliyoruz.. ben ararım sorun değil de bu defada sıkmaktan korkuyorum.
hani erkekler bitirmek isterde kendini geri çeker kızın ayrılmasını bekler yaa. kendimi öyle bi süreçteymişiz gibi hissediyorum. korkuyorum başka birinin olmasından bana söyleyememesinden, bende devam etmeye çalışan kız rolunde olmak istemiyorumm

sizindemi böyle.. hep senmi ararsın..

canım senınkı anormalmış ,pekı hıc aramıyor mu?

benımkısı oyun başında oturcağına kalkar gelırkı sevmez öyle şeyleri.o fabrıkada işçilerin başında duruyor.çalışıyor bayram için aldıkları işleri yetiştirmeye çalışıyorlar ama benım moralım çok bozuk...
arıyorum aşkım yemın ederım kı ypgunum dıyor,hakıkaten fabrıkadakı makıne seslerı gelıyor.benım sınırım aşkım ayarlayacağım bır gün görüşcez dıyor ama bır ayarlayamadı.:gitme:

araba alıcam diyo. ihtiyacım var diyo. biz düğünü yapalım derdindeyiz, beyefendinin düşündüğüne bakın. Ayranı yok içmeye arabayla gider afedersiniz klava:

:roflol::roflol:
allahım allahııım benimkide tutturduu araba diye
Gerçi istediği öyle çok pahalı birşey değil ayağını yerden kessin yetermiş işe getirip götürsün yetermişşşşş ammaaa zaten ev kredisi ödüyor...Gerçi kredi babasının adına çekildi..Neyse araba için 4-5 milyar çekmeyi düşünürrmüşşş beyfendiii e şubattan sonra askere gidicem inşallah aksilik çıkmazsa diyordu domuz kredi çekerse nasıl gidicek askereee işteeee bu beni sinir ediyorrr araba almasında da değilim amaaaa askerlik ertelenicek yineee sonra aldığı arabaa zaten tamirden çıkmazzz aaa ben sinirden yerim kendimi.
Zaten sinir olduğum bi nokta dahaa varrr beyfendiyle yüzüklerimiz vardı. bi kere ayrıldık ben çıkardım yüzüğü aattım tabi bende yüzük kalmadı barışınca taktırdım ona yüzüğünü sonra 3 ay önce falan yine bi konudankavga etttik kısa bi süre ayrı kaldık beyfendide çıkarmış yüzğünü barışınca takmadı gerçi bende tak demedim.
Ama insan takarken bi der yaaa bak ben yüzük takıyoruum benimkinni parmağında yüzük yook bi alayım der ammaaa artık genişlikmi umursamazlık mı ihmal mi nedir bilmiyoruumm ha birde bir ara ben sevgilime bi yüzük alcam olmaz böyle bende var sende yook demişti bak sinir oldum yineee ne olcak şimdii ben sinir olup duruyoruuuum bugün Neden bunlar böyle kızlar ya

canım ben ararım genelde onu.o görüşmek istediği zaman arar,gelir görüşürüz.sana günde sürekli ara demiyorum bır kere ararsın olur bıter ama ona güvenıyorsan.ben kendımden şüphe duyarım onun sevgısınden duymam evet benımkıde sıkılıyor bazen ama napım o aramıyorsa ben ararım.ama hani erkekler bitirmek isterde kendini geri çeker kızın ayrılmasını bekler yaa. kendimi öyle bi süreçteymişiz gibi hissediyorum dıyorsan boyle bır seyı ben hıc hıssetmedım bır bayan hısseder eğer öyle ise arama kesınlıkle hissediyorsan boyle olduğunu .yada sor ona.boyle olucağına da bıtsın daha ıyı 2 hafta sesını duymuyorsam kusura bakmasında hıc olmasın ozaman .o yuzden ara sor.eger yapma lütfen yogunum dıyorsada gercekten yoğun olabılır.

bu hafta böle oldu uzun zmndr knşmadk öncedende aynı takılıyodu bende aynı foruma girip özel mesaj atıyodum hemen gel seni çok özledim die geliyodu ama artık bıraktım hep ben bişiler yapıyorum ondan bişe göremiyorum

canım bızdede tam tersi var bana araba al dıye tutturmuş durumda neymiş efendım ben para biriktiremiyormuşum kredi çekip araba alırsam para bırıktırebılırmışım.
kuzum o konularda çok tutumludur.arabasını aldı.sımdıde evımızı alacak .
bırak ıstıyorsan alsın kredı küçük bır arabacık o onun hesabını yapmıştır.bıde erkeklerden yüzük almasını falan bekleme aklına bıle gelmemiştir onun o.

yaa bak sizde anladınız anormal olduğunu.. arıyodu bundan 1 hafta öncesine kadar.. sonra koptuk birden ne oldu bilmiyorum.. ben inat ettim aramıcam diye oda aramadı. yine dayanamayan ben oldum. hiç bu kadar uzun süreli görüşmediğimiz olmamıştı.. keşke işinin yoğun oluduğunu bilsem ve hiç aramasa. ama işi 6da bitiyo. sonra napıyo bu adam.. off yaaa.... bütün gee onu düşünp stres olmaktan kendmi üzmekten başka bişey yapamıyorum..

kızlar bakın ben aramıyorsun ,sormuyorsun dıye çok kavgalar çıkardım,hatta ılgısızlıgı yüzünden aldattım onu ne yazıkki bır hata yaptım.sonrada ayrıldık yaklaşık 1 ay önce barıştık.5 ay ayrı kaldık orada anladım ki sen ben olayı yapmak çok saçma sonuçta sevıyorsunuz konuşuyorsunuz kım ılgılenmış kım napmış hıc önemı yok bence ama bu demek değilki.tüm fedakarlıkları sız yapın o hıcbırsey yapmasın.arada arasın,mesaj atsın,görüşmek için gelsin mesela o benı aramıyor ya.bende benı almaya geldığınde 40 dakıka bekletıyorum.beklıyor sevmeyen ınsan beklemez.buda ona ceza oluyor kaydirigubbakcemile3

bende dayanamayan taraf olurum hep bu sefer bekliyorum ama hala bişey yok bu durum benm cok sinirimi bozuyo nolcaksa olsun artık bide biz kızlar bu kdr takıyoruz düşünüyoruz onlar hiç sorun yapmıyo mu :gitme:

canım sen ara nolcak ki aşkım napıyorsun sesını duymak istedim diye ben arıyorum özlediğimde.
yapmıyorlar canım beyınlerı farklı çalışıyor ne yazık ki onların.işleri ,güçleri ,internet falan derken yoğunluktanda unutabılıyorlar aramayı,aradıklarını bıle düşünüyorlar.

ben şimdi hiç bişey olmamıs gibi napıyosun diye arayamam kii laf sokarım surekli çok meşgulsun heralde diye o da sinir olur bişe diyemez ama benm içim yinede rahatlamaz

selam kızlar.sanırım herkesin sorunu birbirine benziyor.benim de erkek arkadaşım uzmanlık sınavına gireceğim diye ders çalışmaya kapandı kampta şu anda inanın hiç aramıyor.dayanamıyorum ben arıyorum en sonunda.beni habersiz bırakma diyorum yine aynı şey.bu kadar umursamaz bi insan olamaz.hatta geçenlerde akşama kadar aramadı napıyosun diye aradım sesin çıkmıyo diyorum sabah aradım ya demez mi aradığını sanıyomuş :)) valla sinirlerim çok bozuluyo ama anladığım kadarıyla erkeklerle bayanlar tamamen farklı.onlar için bu tür şeyler çok önemsizken biz kendimizi yiyip bitiriyoruz.

aslında benm için hiçbişey yapmıyo diyemem.. gelip alıyo gezziyoruz bi sürü şey paylaşıyoruz. bi sürü yol gelip beni evime bırakıyo. hiçbişey yapmıyo diyemem. ama gel görki aramıyo yaa... bi telefoncu istiyorum onu yapmıyo..ben bulmuşumda huysuzlukmu yapıyorum acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…