• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize, nişanlınıza, sözlünüze, eşinize ve ilişkinize ne kadar güveniyorsunuz?

SEVGİLİME GÜVENİYORUM.. BEN KISKANÇ BİRİYİM BENİ KıZDIRMAK İÇİN HEP UĞRAŞIR BU KONUDA ONUN KOZU.:27: BAŞBAŞA TATİL OLAYINA GELİNCE KESİNLİKLE GİDERDİM. ÇÜNKÜ %100 EMİN OLDUĞUM BİŞEY VAR; BEN İSTEMEDİĞİM SÜRECE ONUN BENİM ELİMİ BİLE TUTMAYACAĞI :nazar: :69: BİZ DAHA TANIŞALI 3 AY OLDU 2 AYDIR BERABERİZ ŞUAN NİŞAN HAZIRLIKLARI İÇERİSİNDEYİZ HERŞEY BU KADAR HIZLI OLMASINA RAĞMEN HER HAREKETİNİ GÖZLEMLEDİM TABİ BUNDA YAKIN MAĞAZALARDA ÇALIŞMAMIZINDA KATKISI VAR. ÜSTELİK ONLARI MAĞAZANIN KAMERA SİSTEMİNİ İSTEDİĞİM HER AN İZLEYEBİLİYORUM. :34:hiçbir kötü davranışına rastlamadım şükür :nazar: BAŞBAŞA KALDIĞIMIZDA ASLA YANLIŞ BİR HAREKETİNİ GÖRMEDİM.:nazar:

asırı guvenıyorum ama o bana hıc guvenmıyor hatalarımdan dolayı ona layık olamadım terk edıldım hala sevıyorum umarım doner

Merhaba bayanlar,
Ben 5 yillik evli bir bayanim.esim yabanci ve suan bosanma arifesindeyiz..benim ister annemin,ister yakinlarimin ve ozellikle kendi tecrubelerimden dolayi turkle evlenmemeye yemin etmistim..kismetmis yaaa bi erkek cikti karsima cok sevdik birbirimiZi ve hemen evlendik..ama ama arkadaslar 5 yillik evliligin sonunda yeryuzunde hiccc ama hicccc bir erkege guvenilmeyecegini anladim.sakin bunu aldatilmak adina dusunmeyin..birlikte oldugunuz adam hastalandiginizda,uzuldugunuzde,nazlandiginizda yada monotanlastiginizda gene yaninizda kalicagini saniyormusunuz?forumda yasini almis 30 yilini devirmis evli ablalarimiz var,annelerimiz var..aldatma olayi biranli bosluga bagli istesenizde istemesenizde olabilir...basima geldimi bilmiyorum ama ben bu kadar tecrubeden sonra bekliyorum.
Komsumuzun kocasi tam bir kilibiktir,esi ne dese hemen yapar..sakin mulayim bir adam..ama karisi nezaman memlekete gitse hemen eve bir o...pu getirir.kac kere sahit olduk.bir baska komsumuz gene ayni katta kocasi polis ve cok ciddi bir adam yasini basini almisss bayanlar 60 yasinda...karisini nezaman memleketine donse kocasi rus kadin atar eve..turk bu adamlar..bir arkadasimin annesi uzerimizden irak sizofren olmustu..kocasi kadini terketti,bes parasiz kucucuk cocuklarla birlikte...bunu yapan turk erkegi arkadaslar..kendi oz babam zateee rahmetli oldu gitti arkasindan iyi oldu diyoruz okadar yani...
Eski erkek arkadaslar zaten eskide kaldi ayrildiysak zaten guven,saygi ve sevgi kalmadigi icin..
Esim beni hic ummadigim bir anda hic ummadigim bir sekilde beni yuz ustu birakti..daha dogrusu yaklasik 1 senedir planlari yapmis,hayatina yon vermis benden gizli bana sadece en son gitmem icin anlatti..uzun uzadiya size anlatmicam erkekleri..lutfen inanmayin ve guvenmeyin erkeklere..isinizden cikmayin,yatirim yapin.bir gun ayrilabilirmisiniz gibi yasayin..sonra cok uzulursunz..

ondan bana bi zarar gelmicene adım gibi eminim..(dövmek,sövmek,istemediğim bişeye zorlamak)

ama iş aşna fişneye gelince orda kapı aralık..tetikte olmak gerek :))

SEVGİLİME GÜVENİYORUM.. BEN KISKANÇ BİRİYİM BENİ KıZDIRMAK İÇİN HEP UĞRAŞIR BU KONUDA ONUN KOZU.:27: BAŞBAŞA TATİL OLAYINA GELİNCE KESİNLİKLE GİDERDİM. ÇÜNKÜ %100 EMİN OLDUĞUM BİŞEY VAR; BEN İSTEMEDİĞİM SÜRECE ONUN BENİM ELİMİ BİLE TUTMAYACAĞI :nazar: :69: BİZ DAHA TANIŞALI 3 AY OLDU 2 AYDIR BERABERİZ ŞUAN NİŞAN HAZIRLIKLARI İÇERİSİNDEYİZ HERŞEY BU KADAR HIZLI OLMASINA RAĞMEN HER HAREKETİNİ GÖZLEMLEDİM TABİ BUNDA YAKIN MAĞAZALARDA ÇALIŞMAMIZINDA KATKISI VAR. ÜSTELİK ONLARI MAĞAZANIN KAMERA SİSTEMİNİ İSTEDİĞİM HER AN İZLEYEBİLİYORUM. :34:hiçbir kötü davranışına rastlamadım şükür :nazar: BAŞBAŞA KALDIĞIMIZDA ASLA YANLIŞ BİR HAREKETİNİ GÖRMEDİM.:nazar:

Allah iyliğini versin :)) kamera sistemi var istediğim her an izleyebiliyorum demişsin :)) epey güveniyormuşsun yani :)) bu arada çok şanslısın herkes böyle kamerayla izleyebilse keşkem :))

nişanlıma sonuna kadar güveniyorum. 2yıldır birlikteyiz. Ama onu 7yaşından beri tanıyorum, ilkokul arkadaşıyız :) Onun karakterini en ince ayrıntısına kadar biliyorum, onun için gözüm kapalı güveniyorum ona. O bu dünyada sevilebilecek nadir erkeklerden biri bence... Allah şaşırtmasın inşallah...

yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle güvenim çok sarsıldı.
eskisi kadar güvenmiyorum artık. ama bunu ona belli etmiyorum.
çaktırmadan her adımını izliyorum.

Back
X