• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize yada eşinize trip yaparmısınız?

Sevgi Kelebexgxi

.......
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2007
3.960
3
116
Diğer
kızlar sevgilinize yada eşinize kızdınız yada tartıştınız ona trip yaparmısınız yoksa canımlı cicimli konuşup bu şekildemi söylersiniz rahatsız olduğunuz şeyleri ben biraz trip yapıyorum sitemli ve soğuk konuşuyorum ama sevgilim bundan çok rahatsız ne olursa olsun bana trip atma diyor ama sinirlendiğim zamanda engel olamıyorum ben bu şekilde davranınca o daha çok sinirleniyor ve tartışma dahada büyüyor napcam ben doğrumu yapıyorum yalnışmı ?:bbo:

Tam beni tarif etmişsin :sm_cool:
O anki sinirim geçse bile, geçmemiş gibi davranırım.
İllaki eşimin yanıma gelmesi sağlarım.
:asigim:

Tam beni tarif etmişsin :sm_cool:
O anki sinirim geçse bile, geçmemiş gibi davranırım.
İllaki eşimin yanıma gelmesi sağlarım.
:asigim:

benim sinirim işte hemen geçmiyo surat asıp trip yapncada deliriyo sevdiğim eşim olucak insan bana trip atmasın diyo ama bende hiçbişi yokmuş gibi hemen yapamıyorum o hemen alır gönlümü suçluda olsa suçsuzda olsa hep gülcekmişim canım cicim dicekmişim sinirli olunca yapamıyorumkiiii :oklava: dövcem ben bu çocuğu yaa

aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo

Eşime sinirlendiğimde eğer konuyu konuşmak ve kendisi ile muhatap olmak istemiyorsam trip yaparım. Zaten bu insanın elideki bi durum değil. Kızgınken heralde canım cicim diyecek değiliz. İstesemde diyemem zaten.

aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo[

işte diyemiyorum bende soğuk davranıyorum tartışma daha da büyüyo o zaman

aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo[

işte diyemiyorum bende soğuk davranıyorum tartışma daha da büyüyo o zaman

bizdede büyüyo tartışmaa ve en fazla küs kalışımız1 saat sürüyoo sonra mesaj atıyoo hadi öpte barışalım diye Şeniz

Hak ediyorsa yaparım.:kahve:
Eğer bir konuda kızmışsam veya bir şeyi istiyorsam bir kere kesin bir dille söylerim ve kolay kolay da taviz vermem

bizdede büyüyo tartışmaa ve en fazla küs kalışımız1 saat sürüyoo sonra mesaj atıyoo hadi öpte barışalım diye Şeniz

bizde hemen barışıyoruz daha hiç küs kapatmadık telefonu birbirmize yani 1 saat bile sürmüyo düşün ama benimki birazın üstünde sinirli ve sinirlenince kendini kaybediyo beni kırabilecek şeyler söylüyebiliyo sonradan pişman da olsa bu yüzden hemen unutup gidemiyorum işte

bizde hemen barışıyoruz daha hiç küs kapatmadık telefonu birbirmize yani 1 saat bile sürmüyo düşün ama benimki birazın üstünde sinirli ve sinirlenince kendini kaybediyo beni kırabilecek şeyler söylüyebiliyo sonradan pişman da olsa bu yüzden hemen unutup gidemiyorum işte

Canım bizimkide sinirlennce kaybediyo kendini ee düşünnn 2.5 senedir benim gibi birinini kahrını çekiyooo (zor insanımm ben) we birbirimizi yarım saat 1 saat rahat bırakıyoruz ama dayanamayıpp telefonlara yapışıyoruzz gurur denen bişey yok bizim ilişkidee canımmm
ben aşkıma hep derim sende PEYGAMBER SABRI WAR DİYE :):asigim:Şeniz

yokk kızzz öle demeeee bende yok valla dertttt tatlı şeyler bunlarrrrr yerim onu ben yerrr ay dur özledimm bi mesaj atim aşkımaaaa :)

hepimiz ayniymisiz ya.oh beeeeeeeeeeee.ben anormal benim tek saniyorum.oysa hamurumuz buymus hanim olarak hihihihi birde dikkat etdim erkekler de ayniymis ha.erkeklerin hepsi sevmez trip filan.ne olursa olsun aman kavga olmasin,aman tartisma olmasin aman ses yukselmesin diyorlar.suc kendilerinde olsa hic birsey yokmus gibi davranilmasini isterler.ama yokkkkkkkkk bizdeyse onun hesabini sormayi biliyorlar

yokk kızzz öle demeeee bende yok valla dertttt tatlı şeyler bunlarrrrr yerim onu ben yerrr ay dur özledimm bi mesaj atim aşkımaaaa :)

yok cnm şaka tabi onlarsız olurmu hiç ama sinir oluyorum cnm bazen bak demin aradım yine açmadı teli kaç defa, evi aradım açtı yanında değlmiş telefonu duymamış böle olunca deli oluyorum sinirlerim tepeme çıkıyo yahu yüz vermedim kapadım teli bende:dilcikar: ama çok seviyom :asigim:

Back
X