• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize yada eşinize trip yaparmısınız?

valla güzelim benimde elimde değil eğer bşey kızmışsam mutlaka trip yaprım haa onun arkasında trip yapıyorum diye mutlaka tartışma çıkar ama kendiside bişeye kızdığı zaman günlerce onu sürdürebiliyosa benimde en doğal hakkımdır kusura bakmasınlar yaniii kızdığımız halde deoturup yapmacık davrancak halimiz yok yaaa değil mi hanımar biraz ondalar delirsin

kızlar sevgilinize yada eşinize kızdınız yada tartıştınız ona trip yaparmısınız yoksa canımlı cicimli konuşup bu şekildemi söylersiniz rahatsız olduğunuz şeyleri ben biraz trip yapıyorum sitemli ve soğuk konuşuyorum ama sevgilim bundan çok rahatsız ne olursa olsun bana trip atma diyor ama sinirlendiğim zamanda engel olamıyorum ben bu şekilde davranınca o daha çok sinirleniyor ve tartışma dahada büyüyor napcam ben doğrumu yapıyorum yalnışmı ?:bbo:

canım eger trip yapmandan hoslanmıyorsa,bu konuda birazcık daha dikkatli olmanı tavsiye ederim ,olur mu olur insanlık hali kendini tutumazsın o ayrı tabiyerimseniben ben trip atmam eger birsey canımı sıkmıssa ya da akılma takılmıssa alırım karsıma acıkca konusurum zaten konustuktan sonra da ortada eger sorun varsa kendiliginden halloluryerimseniben:kahve:

kızlar bütün tripler bekarken çekilir ancak evlenince çekilmez.oyüzden sevgiliyken ilişkiyi yıpratmamak adına trip yapmayın.herşeyi konuşun.konuşamadığınız noktada ortamdan uzaklasın.tabi ben bu dediklerimi yapamıyorum neden sevgiliyken şansımı cok zorladgım için.artık istesekte zaman geri gelmiyor.

trip yaptıgım zman kocam kafayı bozu yo!!bagırıyo lanet olsun diyo!!tamam sen iyisin ben kötyüm diyo....ama farkındamısınız kızlar madem bu kadr rahtsz oluyolar neden bir daha tirip yapmayalım diye cabalamıyolar gene aynı şeyleri yapıyolar erkekelr garip 4 derler 5 derler carpıp 30 derler.:)

:oklava: bende az önce trip yapmaya basladim nisanlima..fitik etti beni :oklava:
trip yapmadan olmazki..hem beni dellendirecek hemde ben ona bisey olmamis gibi iyi niyetle yaklasip askimli cicimli konuscam:dilcikar:
kesinlikle yapmam..simdiye kadarda hep triplerimden bikip özür dilemistir..
yersiz yerde yapmam cünkü trip mip:kızgın:

Ben de trip atarım.Elim de değil walla sinirlendiğim zaman da elim ayağım boşalır.Ama benim trip atmam biraz farklı galiba çok da abartırım.Kolay kolay da beni yumuşatamaz Kötü Kazen

bazen umrumda olmayan seyler icin bile trip yaparim kizdim zannetsin diye bazen cekiyo bazen onunda umrunda olmuyo

yaaaa heralde trip yapacaksın yoksa tadı çıkmaz bu ilişkilerin elimden geleni ardıma koymuyorum :dilcikar: tabikide olacak böyle şeyler normaldir mecbur çekecek erkek milleti...laelaelaelaelae

Sevgilimin bişeye kafası takılmış, tel. açtım isteksiz konuştu ne oldu dedim yok bişey dedi. Konuştuklarımı da laf olsun diye dinliyor gibi geldi bana. Kızdım tel.nu kapadım. Sonrasında evet dedi bazen konuşmak istemiyorum seni dinlemekte zorlanıyorum ama senle ilgili değil ruh halim öyle. Çoook kızdım buna çoook. İyi o zaman dedim konuşmayız bizde bundan böye.Ben istediğinde konuşacağın istemediğinde laf olsun diye dinleyeceğin biri değilim dedim. Küsüz şimdi. Doğru mu yaptım bilmiyorum :(

İyi demişsin güzelim hayret bişi nedemek zorlanıyorum olurmu canım öyle şey sen sevdiği insan değilmisin aksine sesini duyunca rahatlaması herşeyi unutup mutlu olması lazım kadınlar anlaşılmaz derler ama al buyur işte kim anlaşılmaz

İyi demişsin güzelim hayret bişi nedemek zorlanıyorum olurmu canım öyle şey sen sevdiği insan değilmisin aksine sesini duyunca rahatlaması herşeyi unutup mutlu olması lazım kadınlar anlaşılmaz derler ama al buyur işte kim anlaşılmaz

bana soracak olursan yanlış yapmışsın canım benim, sonucta herkesin bazı zamanları olur dinlemek de zorlanabilir.. biraz anlayıslı davranabilirdin bence canım..ben senin yerinde olsam öle yapardım yani.. ya da tamam canım o zaman kapatıyordum derdim simdi, konusmazdım daha fazla..

Back
X