• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinize yada eşinize trip yaparmısınız?

Genelde esim ozurdileyip gonlumu alana kadar trip yaparim hatta daha beterini yaptigim zamanlar bile oldu.Bazen yapmiyim cok ustune gitmiyim diyorum ama o benim yapim yaptigi hatayi anlayip kabul edip affettirene kadar duzelmiyo icimdekiler tabi haliyle onada yansiyo.Begenmesede istemesede ben boyleyimm...

haklı olduğum zamanlarda yaparım tabiki genelde hep haklı oluyorum ve özür diliyene kadarda konuşmam sabırla beklerim özür dilese biraz daha uzatırım hatasını anlasın diye :kızgın:

bende yazılanları okuyunca yanlız olmadığımı anladım. sırnaşık şey demekki bu durum yaradılışımızda var. eşim hiç hoşlanmıyor böyle davranmamdan. kızdıysamda canım cicim diyip konuşacakmışım. trip yapıp,küsmeyecekmişim. o kızgınlıkla insan canım cicimli konuşamıyorki. ama fazla abartmamak gerekiyor. en ufak birşeyde trip yapmayın derim ben. karşı taraf bıkabilir. ben bu durumu biraz abartmıştımda:1rolleyes: şimdi dozunda yapıyorum, çok kızdığım şeylere trip yapıyorum. :icecream:

kızlar sevgilinize yada eşinize kızdınız yada tartıştınız ona trip yaparmısınız yoksa canımlı cicimli konuşup bu şekildemi söylersiniz rahatsız olduğunuz şeyleri ben biraz trip yapıyorum sitemli ve soğuk konuşuyorum ama sevgilim bundan çok rahatsız ne olursa olsun bana trip atma diyor ama sinirlendiğim zamanda engel olamıyorum ben bu şekilde davranınca o daha çok sinirleniyor ve tartışma dahada büyüyor napcam ben doğrumu yapıyorum yalnışmı ?:bbo:

walla bende feci derecede trip yapıorum.ya elimde deil ama moralim bozulduğu sırada da gülemem kesinlikle.bizde öle böle derken daha çok kavga edioruz.olay büyüyo.ya walla nasıl vagzeçebilirim bu huyumdan bilmiorum doğrusu benneyaptımki

walla bende feci derecede trip yapıorum.ya elimde deil ama moralim bozulduğu sırada da gülemem kesinlikle.bizde öle böle derken daha çok kavga edioruz.olay büyüyo.ya walla nasıl vagzeçebilirim bu huyumdan bilmiorum doğrusu benneyaptımki

benimde elimde değil işte bi vazgeçebilsem süper olucak da olmuyo işte napalım

aynen varyaa sinirlendiğim zamaan direk ismiyle hitap ediyorumm ufuk diye sesleniyorummm ALLAAAAAAH senmisin ufuk diyennn bi küpürüyokiii şimdi ufuk olduk dimiiii canım cicimleer gitti dimii şimdi benden kötüsü yok dimi bi başlıyokiiiiii sorma gitsin canım ama napimm sinirlendiğim zaman aşkım demek bana yapmacık geliooooo
ahada benim aşkım ahada aynı ben a.s bende trip yaparım adıyla seslenirim o da canımı cicimi bırakır hemen ben ne dersem onla seslenir:tomato: ama napim elimde değil benim halimi anlaması lazım trip yapmadan duramıorum uyuz olduğum bişi oluncaaajeyyar dertli güzelim normalsin yani seninki de normal hep olan şeyler bunlar size has değil merak etme... sora öpüşüp kaynaşın bitsin çok uztıp dallandırmamak gerek tadında bırakınca trip de güzel:1hug::asigim:

Back
X