- Konu Sahibi beyaz toprak
-
güzelll cevap:içelim:Şöyle ki;
Sevgilim olacak şahsiyet; benden gizli tutulan planlı bir görüşmeye gidemez !
Diyelim ki gitmiş haberim yok, öyle tesadüfen denk geldim; yanına gider miyim gitmez miyim bilmiyorum; ama kesinlikle o dakikadan itibaren hayatımdan çıkmıştır.
Ama yolda yürürken karşılaşmış, konuşuyorlar ( ... )... ben de denk geldim;
Rahatsız olmamı gerektirecek şey bayanın güzelliği değil; konuşma ve davranışlardaki seviyesizliktir.
Aksi halde hiçbir rahatsızlık duymam;
Bunun için özel bir tavır da sergilemem... Yanına giderim; bayanla da tanışmış olurum böylece...
Öncelikle zaten davet edilmediysem daha önceden böyle bir görüşmeye konuşulan ve görüşülen şeylerin beni ilgilendirmediğini anlarım. Ondan ne süzerim, ne sevgilimin koluna girerim, ne sevgilimi öperim, ne de sohbete katılırım. bu tip davranışlar bana çok boş geliyor ve büyük bir görgüsüzlük örneği teşkil edebilir duruma göre. Herkesin özel hayatı kendine, isteyen istediği kişiyle görüşebilirde, buluşabilirde birlikte zaman geçirebilirde..
Sevgilim diye bir sahiplenme söz konusu olamaz. Hesap verme diye birşeyde olmaz. Bana ne kimle görüşüyorsa görüşsün :1closedeyes:
bu kadar içinde zerre kadar kıskançlık olmayan biri seni görüyorum cidden yazdığın gibiysen tebrik ederimvereliniortak
düşüncelerini değiştiren ne oldu peki anlatırmısın biraz?
düşüncelerimin başkaları tarafından şekillendirilmesine izin vermemek oldu. Genelde hep dolduruşlara, hep insanın kafası içindeki soru işaretlerine etrafında arkadaşı sandığı kişiler neden olmuyor mu? Başkaları kıskanmamı, yada belirli kısıtlamalar koymamı istiyor diye beynimin yıkanmasına izin verip duygularımı hislerimi ve kişiliğimi yansıtmayan davranışlarda niye bulunayım kiHayali belki gerçekte var olmayan nedenler neden öne süreyim ki. Eğer içinde insanın şüphe varsa, zaten bu şüpheyi gidermedikçe yapılan her hareket rahatsız edici olacaktır. Güven eksikliği olan kişilerin davranışları benim yaptığımın aksi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?