- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
siz özelden bir mütalaa yapın ...
Bence gidebilir gitmek isterse.
Eşime sordumKazen le Rusya’ya gider misin diye, önce seni bırakmam dedi, sonra maç çok ilgimi çekmese de gezmeye gidebilirim dedi, son olarak da gönlümü almak için “ama seninle gitmeyi tercih ederim” dedi. Benim adama güven olmaz Kazen, sen daha güvenilir yol arkadaşları bul kendine en iyisi
Yatın uyuyun yaa.. yarın gideriz.. uykum varEşim izin verdi ben gidebiliyorum.Başka kimler geliyor.
Aradım toplantıda hala eminim, arkadan komşunun sesi de geliyordu. Kahve yapmışlar içiyollamış, toparlayıp gelecekmiş, konu uzamış gelince anlatacakmış.
Valizim hazır Nevoşum.Eşim izin verdi ben gidebiliyorum.Başka kimler geliyor.
Ben bu saatte uyuyamıyorumYatın uyuyun yaa.. yarın gideriz.. uykum var
oooo, ha kahveye(!) gitmiş ha kahve içiyorum demiş. Anlatınca zaten seninde elin kolun bağlanır. Bak öyle dememişmiydi. İtiraf edince bir şey yapmadım didi ...
Ben bugün eve geldim.Valizi boşaltım ama hala ortada duruyor.15 dk sürmez yeniden hazırlarımValizim hazır Nevoşum.
Gözlerim kapanıyo...bebekli bi anneyim benn.. dur onları anneme bırakim de küçük bi sırt çantası yapim kendime :))Ben bu saatte uyuyamıyorum
Sırt çantası yeter miGözlerim kapanıyo...bebekli bi anneyim benn.. dur onları anneme bırakim de küçük bi sırt çantası yapim kendime :))
Bi gün önce yani 3 temmuzda benim doğum günüm.. @Lisabella yenge ile bana da bi italya bileti lütfenişte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be
budur aslan karım
Kendi italya biletini de alsın, hazır bilet işine girmişken.işte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be
budur aslan karım
oo vizeyi kapmışsın Kazenişte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be
budur aslan karım
işte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be
budur aslan karım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?