Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
siz özelden bir mütalaa yapın ...

Aradım toplantıda hala eminim, arkadan komşunun sesi de geliyordu. Kahve yapmışlar içiyollamış, toparlayıp gelecekmiş, konu uzamış gelince anlatacakmış. (%99.9 otopark konusudur)
Burada durduk yere yani
Bu arada soruyu sordum Kazen, kendisinin cevabı:
"Sensiz ne işim olur, gidesin varsa davetiye yollatalım gidelim" oldu. Akrabaları var orada

Sabah bi daha sorun cevap net"aslinda gidilir be" :)

Yalnız olabilirim ama kıskanç bir insan olarak cevabı biliyorum; göndermezdim
Çok meraklıysa da gitsin geri gelmesin :))

Aradım toplantıda hala eminim, arkadan komşunun sesi de geliyordu. Kahve yapmışlar içiyollamış, toparlayıp gelecekmiş, konu uzamış gelince anlatacakmış.

oooo, ha kahveye(!) gitmiş ha kahve içiyorum demiş. Anlatınca zaten seninde elin kolun bağlanır. Bak öyle dememişmiydi. İtiraf edince bir şey yapmadım didi ...

işte bu beeeee 4 Temmuz doğum günüm ve ben mesajı verdim.... Eşim ; - final maçına sana bilet alayım doğum günü hediyesi yanına da bir arkadaşını al" dedi... Şimdi dedi .... budur be

budur aslan karım

Bi gün önce yani 3 temmuzda benim doğum günüm.. @Lisabella yenge ile bana da bi italya bileti lütfen

Kendi italya biletini de alsın, hazır bilet işine girmişken.

oo vizeyi kapmışsın Kazen

Bu konu bence dogum gunu hediyesine hazirlikti gibi geldi bak simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…