Bizzat yaşadım şüphe vardı elle tutulur bı kanıt yoktu kendi itiraf edince bişey de yapamadım :/
sen kahveyi bir daha düşün : ))))))))))
İlker Ayrık bu soruyu yarışmacılara her sorduğunda bende ekran başında izlerken düşünürdüm ama net cevabı bulamazdım. (Oysa birçok yere göndermişligim vardır )
Bugün bu konuyu açarken ki sohbetimizde aslında onun beni benimde onu gönderebileceğim ama asıl sorunun kiminle gidecek olmak olduğuna karar verdik .Her zaman olduğu gibi kendimizin kine sonsuz güveniyoruz da birlikte gideceklere güvenmiyoruz...
Yoksa hangi ülkeye ne amaçla gittiğinin bir önemi yok...
Sonuç olarak benimle Italya ya gelmek isteyen var mı?
Tövbeler olsun
Bizzat yaşadım şüphe vardı elle tutulur bı kanıt yoktu kendi itiraf edince bişey de yapamadım :/
Aklı başına gelmiş olmasa yıllarca takıldığı arkadaslariyla artık bağını koparmazdu galibaİnşallah aklı başına gelmiştir. :/
Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
ah o imkansız olasılıklar yokmu :))
Rahmetli annem,umut fakirin ekmeği derdi :)))
amin,teşekkür ederimAllah rahmet eylesin ... Rahmete vesile olalım
Babamla gitse gene izin vermem
oooooo çok akıllıca da ...
İlker Ayrık bu soruyu yarışmacılara her sorduğunda bende ekran başında izlerken düşünürdüm ama net cevabı bulamazdım. (Oysa birçok yere göndermişligim vardır )
Bugün bu konuyu açarken ki sohbetimizde aslında onun beni benimde onu gönderebileceğim ama asıl sorunun kiminle gidecek olmak olduğuna karar verdik .Her zaman olduğu gibi kendimizin kine sonsuz güveniyoruz da birlikte gideceklere güvenmiyoruz...
Yoksa hangi ülkeye ne amaçla gittiğinin bir önemi yok...
Sonuç olarak benimle Italya ya gelmek isteyen var mı?
Da ?
Da da davay dosvidanya:)
Burada sanki ketenpereye geliyorum gibi hissetmeye başladım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?