Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
İstediği heryere gitmekte serbest ama zamanı yok zavallımın . İzin alma/ izin verme durumları bana çook anlamsız geliyor. Kendini bilmeyen her yerde, her koşulda yapacağını yapar. Kendini bilmeyen adamları da yanınızda taşımayın boş yere.

Boyle sorular oldu olasi yeni sorular dogurur bende. Sabiha gokcenden mi ataturkten mi gidelim?

Bence gidebilir gitmek isterse.
Eşime sordum Kazen le Rusya’ya gider misin diye, önce seni bırakmam dedi, sonra maç çok ilgimi çekmese de gezmeye gidebilirim dedi, son olarak da gönlümü almak için “ama seninle gitmeyi tercih ederim” dedi. Benim adama güven olmaz Kazen, sen daha güvenilir yol arkadaşları bul kendine en iyisi

Gidebilir ve gitmesini de isterim. Hatta bu sene Ukraynaya falan gidelim gezelim yada moskovaya, çok güzel yerler diyorum. Şaşkınlıkla dinliyor beni. İyi ki evlenmişim seninle diyor

Esi aslaaaaaaa kimseciklere yan gozle dahi bakmayan ve karisi öl dese olecek olanlara madalyalari dagitildi mi?

Onlar istediği yere gidebilir:)
Valizimi hazırlıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…