Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Erkekler ve kıymetli arabaları.
Bitmeyen bi otopark sorunumuz var, kim nereye park edecek

Siz bizim sitede misiniz ? bu arada arabalarımıza laf yok ...

Bu arada bugün şehirler arası seyahatte başımıza bir olay geldi. Yarın videosu ile paylaşmaya çalışacağım. Akıl almaz bir dolandırılıcılık vakasının ortasına giriyorduk az kaldı. Araçtaki kamera her şeyi kaydetti diye umuyorum.

O kameralar her araçta zorunlu olmalı artık, gerçi eşimin dediğine göre yeni seriler kendinden kameralı ve hız sınırlı geliyormuş. Rusya'da zorunluymuş araç kamerası, arabayla birlikte sipariş etmişti gelmişti kazada çok işimize yaradı, kaçanın plakasını kaydetmiş. Sizinki de kaydetmiştir Kazen, mantığı zaten bellek doldukça eski görüntüden kaydetmeye başlıyor tekrar üzerine. Geçmiş olsun size de.

Kahve bahane .... ilk sayfalarda ki kahve konusunu okumadın mı ?

Okumadım, bakayım.

İlker Ayrık bu soruyu yarışmacılara her sorduğunda bende ekran başında izlerken düşünürdüm ama net cevabı bulamazdım. (Oysa birçok yere göndermişligim vardır )
Bugün bu konuyu açarken ki sohbetimizde aslında onun beni benimde onu gönderebileceğim ama asıl sorunun kiminle gidecek olmak olduğuna karar verdik .Her zaman olduğu gibi kendimizin kine sonsuz güveniyoruz da birlikte gideceklere güvenmiyoruz...
Yoksa hangi ülkeye ne amaçla gittiğinin bir önemi yok...
Sonuç olarak benimle Italya ya gelmek isteyen var mı?

kayıt vardır zaten çift kamera var araçta hem arka hem ön... Şehirler arası yolda sellektörle durdurulup bir anda kucağımda 5 kilo bal buldum.... yarın detaylar ....

Ben tabi ki, bu fikri Kazen beye de iletmiştim üstelik.

Ben gelirim

Bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…