O zaman benimki hiçbir yere gidemezBen zirvede bıraktım turnuvaları dünya üçüncülüğü : )
Erkekler ve kıymetli arabaları.
Bitmeyen bi otopark sorunumuz var, kim nereye park edecek
öyle ise Rusya bir hayalden ibaretMadalya ve kupa töreninden bir kare gördü eşim bu sene yarışamadım... İtalya konsolosluğunu arayıp bu adam kırmızı bültenle aranıyor diye ihbar etti beni...
Kahve alışkanlığı da yok ki adamın; hazır konusu geçince arabasını sevmeye gitmiş olabilir ama.
öyle ise Rusya bir hayalden ibaret
Kahve bahane .... ilk sayfalarda ki kahve konusunu okumadın mı ?
Bende gelirsem neden olmasinHayalsiz yaşanmaz ki ... Birinizin eşi gelse bak X gidiyor diyip olayı tatlıya bağlayacağız : )
Siz bizim sitede misiniz ? bu arada arabalarımıza laf yok ...
Bu arada bugün şehirler arası seyahatte başımıza bir olay geldi. Yarın videosu ile paylaşmaya çalışacağım. Akıl almaz bir dolandırılıcılık vakasının ortasına giriyorduk az kaldı. Araçtaki kamera her şeyi kaydetti diye umuyorum.
Kahve bahane .... ilk sayfalarda ki kahve konusunu okumadın mı ?
Gülmekten gözlerimden yaş geldi ...
O kameralar her araçta zorunlu olmalı artık, gerçi eşimin dediğine göre yeni seriler kendinden kameralı ve hız sınırlı geliyormuş. Rusya'da zorunluymuş araç kamerası, arabayla birlikte sipariş etmişti gelmişti kazada çok işimize yaradı, kaçanın plakasını kaydetmiş. Sizinki de kaydetmiştir Kazen, mantığı zaten bellek doldukça eski görüntüden kaydetmeye başlıyor tekrar üzerine. Geçmiş olsun size de.
Tercih meselesi tabiki,Monica bir Tuğba Büyüküstün kadar bile değil.Monica Bellucci diyorum sadece
Ben tabi ki, bu fikriİlker Ayrık bu soruyu yarışmacılara her sorduğunda bende ekran başında izlerken düşünürdüm ama net cevabı bulamazdım. (Oysa birçok yere göndermişligim vardır )
Bugün bu konuyu açarken ki sohbetimizde aslında onun beni benimde onu gönderebileceğim ama asıl sorunun kiminle gidecek olmak olduğuna karar verdik .Her zaman olduğu gibi kendimizin kine sonsuz güveniyoruz da birlikte gideceklere güvenmiyoruz...
Yoksa hangi ülkeye ne amaçla gittiğinin bir önemi yok...
Sonuç olarak benimle Italya ya gelmek isteyen var mı?
Ben gelirimİlker Ayrık bu soruyu yarışmacılara her sorduğunda bende ekran başında izlerken düşünürdüm ama net cevabı bulamazdım. (Oysa birçok yere göndermişligim vardır )
Bugün bu konuyu açarken ki sohbetimizde aslında onun beni benimde onu gönderebileceğim ama asıl sorunun kiminle gidecek olmak olduğuna karar verdik .Her zaman olduğu gibi kendimizin kine sonsuz güveniyoruz da birlikte gideceklere güvenmiyoruz...
Bizzat yaşadım şüphe vardı elle tutulur bı kanıt yoktu kendi itiraf edince bişey de yapamadım :/Tövbeler olsun
Bennnİlker Ayrık bu soruyu yarışmacılara her sorduğunda bende ekran başında izlerken düşünürdüm ama net cevabı bulamazdım. (Oysa birçok yere göndermişligim vardır )
ah o imkansız olasılıklar yokmu :))Hayalsiz yaşanmaz ki ... Birinizin eşi gelse bak X gidiyor diyip olayı tatlıya bağlayacağız : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?