Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Eşimin nereye gittiğinden çok kiminle gideceği önemli.Birlikte gideceği kişinin karakterine göre gidebilir yada gitmeyebilir.

Büyük ihtimalle

Aylardır her kendime birsey alista askim sanada alalim dedikce "yok benim var a bir suru " derdi. Bende tamam derdim. Gecenlerde tamam demedim. Bir daha soyledi gene sustum. Birde doğum gununde tişört aldim. Suan son 10 gun icinde alınan tisort sayisi 15 birde bermuda var. Erkeklerde gelisim hep ayni

-yok ya ne gerek var
-olur mu ki acaba
-olur ya niye olmasin
Cok basit bi duzenekle calisiyor beyin napsinlar ki biz cok karmasigiz

Yan konuda cinnet geçiren var. Hayat iste.

Ahhahaha 3 temmuzda lisabella hasta olmazsa ben de bişey bilmiyorum hiç mi bdv de takılmadı, bence sevinmek için erken

Mune abla enisteyle kültür gezisi yapmak lazım gidelim böyle maaile :) :)

Benim adamla kültür gezisi, emin misin? Adam benim tam zıttım, zıt kutuplar birbirini çekiyor sanırım, 29 yıl önce bir aşık oldum bu kürdana vazgeçemiyorum

Ben her yere sorunsuz giderim, arabayla, tekneyle, yürüyerek ulaşım sıkıntım yoktur, bana her yol Bağdat, sızlanmam, uyumluyumdur da ama sen şimdi benim adama de ki abi gel kültür gezisi yapalım, sana internetten tüm canlı kameraları açar, nereye gidelim der, bana da seslenir muneeeeeeee çay yap Elysiumslarla kültür gezisi yapacağız, gezerken çay iyi gider deyip hepinizin gözlerini böyle açık bırakır.

Bir gün İstanbul'daki evdeyiz, çok canım sıkılıyor bir yere gidelim dedi, ben de olur nereye gidelim deyince hadi Pierre Loti'ye götüreyim dedi, hadi o zaman dedim ama sen önce bir çay yap dedi safım ya niye dedim şak kamerayı açtı e Pierre Loti manzarası seyrederken iyi gider dedi

Şimdi tekrar soruyorum emin misin

Asla yanlış anlama beni örnekleri var ben ortaya yazdım asla herifini zan altında bırakmam istemem ama kahve diyince kıllandım.

Adamı komşudan almaya indim, ben de oturdum kaldım bir saat.
Kahvesini içmiş, zigon sehpa üzerinde boş fincanı, iki büklüm eğilmiş sehpaya karar yazısını yazıverirmiş.
Konu: Otopark

Tanıyorum ya adamımı

Benimkide futboldan anlamaz ama RUSYA deyince bir anda futbol aşığı kesilebilir

Aman gitsin be bende kafa dinlerim biraz.

Benim eşim okadr çok çalışıyor ki maça vakit ayıramaz vakti olsa da maçtan anlamaz beyimiz otursun evde TV'den izlesin çok isterse ne gerek var cinim

dünyaya bir kez geliyoruz ...istediği yere gidebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…