Yollarım ama bensiz gitmez.Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Kim olursa olsun yanında gidemez"Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
Türkçeniz çok güzel anne baba rus mu?
Evet her ikisi de rus. 9 senedir türkiyedeyim.
Esim türk. Ona dırdır edebilmek icin en ince ayrıntısına kadar ögrendim :)
En güzeBu anketi neden açtık konusuna gelince ; yok seçimdi yok sınavdı baya bir gerildik. Az da olsa tebessüm olsun istedim yüzlerinizde. Bu arada eşini kimse yollamadığı için ben HAN'ım ile karavanızmızda baş başa oturma kararı aldık.
Kazen abi ya süpersinBu güzel cevaplara ve sohbete istinaden "Voyage Belek Golf & Spa ya da Voyage Sorgun’da 5 gece 6 gün Ultra Her Şey Dahil, iki kişilik bir tatil " versem 1 üyemize ... Böyle bir bil kazan yapsak, aklımda deli sorular, çılgın bir bil kazan...
Durun bakalım ben pazartesi bir bizim ajans ile görüşeyim...
Sorun ne sizde, ne sevgilimde ...sorun ruslarda :) gidemez konu kapanmıştır :)"Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
Nereye götürürsen götür ama Benim herifime her yer Trabzon .. :))))Sevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Sorun sizde değil bende"Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?