Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890
Kazen valla ne yalan soyleyim seninle istedigi yere gidebilir Ha orda çapkınlık yapılırsa benimde elim armut toplamiyor acarim buradan " Kazen ile eşimin deplasman macerası " diye bir konu, toplarim bütün kizceleri, gittiginize gideceginize pişman olursunuz
Şaka bir yana ben eşime de sana da güveniyorum bu yüzden gidebilirsiniz

Ben göndermesine gönderirimde o gelir mi gelirse siz böyle biriyle gitmek istermisiniz bilemedim?
Bizimki 24 adam bir meşin yuvarlağın peşinden koşanları anlamıyorum hele onları zevkle izleyenleri hiç anlamıyorum diyenlerden
Futbolu hiç sevmiyor bende onun futbolu sevmeyişini seviyorum ne yalan söyleyeyim

Aslında istediğim buydu, şunla yollamam dediğiniz kimler var ?

Babası hariç herkesle gidebilir :)
Kayınpeder 60 yaşında, 35lik metresi ile Bodrum’da yazlıkta olsa gerek su sıralar...
Gerçi Rusya onun için güvenilir bir yer olsa gerek zira orada yanında gezdirdiği güreşçi gibi bir kadın bulması zordur :))

İstediginiz yere gidebilirsiniz izin veriyorum benim koca evden cikmaz zaten hem banada bi degisiklik olur kafa dinlerim gidin gidin bi kafaniz degisir anam bide gidip gelince benim koca degisirmiş ben hep oralara gidicem dermiş yandik valla olmamiş cocuklarimizin rizki gitti gitti

24 derken :)

bende gönderirim. amann ölümlü dünya gidip görsün ne olacak

Su esime guvenim sonsuz diyen hatunlar masallah size bu kadar guven nasil oluyo merak ediyorum:) valla bazi kadinlari gorunce ben kendime bile guvenemiyom nerdeyse esime mi guvencem :))))
Benim guvenim sonsuz degil ama gönderirim :)) Aman sanki oradakiler de öyle bunları bekliyordu Cevap verirken Rus kadınları düşünmeden cevap verdim aklıma gelmedi onlar yani :)

Sahsen ben yollamam valla bensız hıc bır yere gıdemez

Benim guvenim sonsuz degil ama gönderirim :)) Aman sanki oradakiler de öyle bunları bekliyordu Cevap verirken Rus kadınları düşünmeden cevap verdim aklıma gelmedi onlar yani :)
Ben kazene dedim gotur benimkini bi da istersen getirme bile dedim:)) sadece kocalarina bu kadar guvenen hatunlara hayran kaldim:)

Hayır bensiz gidemez gitmez yeterinde bensiz yurt dışına çıkıp geldi zaten yeter bir ömür bensiz Adım atamaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…