yok kazen abi sorun tamamiyle eşime güvensizlik meselesi senlik bi durum yok üstüne alınma yani yoksa biz sana güveniyoruz"Tabii ki Hayır, bensiz ne işi var oralarda !" diyenler sorun ; bende mi ? eşinizde mi ? onu da yorum olarak yazsanız : )
Aslında istediğim buydu, şunla yollamam dediğiniz kimler var ?
Ben göndermesine gönderirimde o gelir mi gelirse siz böyle biriyle gitmek istermisiniz bilemedim?
Bizimki 24 adam bir meşin yuvarlağın peşinden koşanları anlamıyorum hele onları zevkle izleyenleri hiç anlamıyorum diyenlerden
Futbolu hiç sevmiyor bende onun futbolu sevmeyişini seviyorum ne yalan söyleyeyim
Benim guvenim sonsuz degil ama gönderirim :)) Aman sanki oradakiler de öyle bunları bekliyorduSu esime guvenim sonsuz diyen hatunlar masallah size bu kadar guven nasil oluyo merak ediyorum:) valla bazi kadinlari gorunce ben kendime bile guvenemiyom nerdeyse esime mi guvencem :))))
Sahsen ben yollamam valla bensız hıc bır yere gıdemezSevgili İlker Ayrık'ın başarı ile sunduğu "Yaparsın Aşkım" programından etkilenip bu anketi açayım dedim. Malum Dünya Kupası şu anda Rusya'da oynanıyor. Ben yanıma arkadaş arıyorum ve size soruyorum;
Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?
Ben kazene dedim gotur benimkini bi da istersen getirme bile dedim:)) sadece kocalarina bu kadar guvenen hatunlara hayran kaldim:)Benim guvenim sonsuz degil ama gönderirim :)) Aman sanki oradakiler de öyle bunları bekliyorduCevap verirken Rus kadınları düşünmeden cevap verdim aklıma gelmedi onlar yani :)
Kavustunuz mu siz ?Hayır bensiz gidemez gitmez yeterinde bensiz yurt dışına çıkıp geldi zaten yeter bir ömür bensiz Adım atamaz artık
24 derken :)[/QUOTE
22 demek istedi kanimca
Evet dün gece şuan yatakta çayımı yudumluyorumKavustunuz mu siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?