Anket Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

Sevgilinizi / Eşinizi benimle deplasmana(Rusya Dünya Kupası) yollar mısınız ?

• Ankete Katılan
    890

Ayyy ben de gelsem olmaz mııı, ehehe :)

Tecrübeli ablalar bize bir akıl versin. İnan bunu kafaya taktıkça yoruluyorum. Giden bizden gidiyor.
Aynen olan bize oluyor psikolojimiz bozuldu bunlar yüzünden saat onda yine çıktı ve hala gelmedi ben yine çıldırmış durumdayım

Daha önce gitmişliği var Rusyaya. Bir kere de seninle gitsin Kazen benim için sorun yok.

Əlbəttə ki, yooox.
Yalnız və yalnız mənimlə. Onsuz futbola həvəsi yoxdur, olsa belə olmaz)))
Qardaşım Rusiyaya getdi tətilə, daha gəlmək bilmir qalır orda))) Yəni orası erkeklər için təhlükəli bir yer)
Rusiyanın st peterburq şəhərində olmuşam. Ağlı olan göndərməz)))))

Şimdi evli mutlu olduğunuzu gözönüne alırsam hayır siz çapkın olsanızda farketmez yollarım yanı ben Kazen kocama güvendiğimden

Sadece seninle değil tek başına başka arkadaşı ile gidebilir. yeterki o istesin istediği yere güle güle gitsin gelsin :)

Evet gidebilir elbette.
Keşke olsa öyle fırsatlar,bu denli maç izlemeyi seven adam dünya kupasını canlı canlı izlese eminim çok mutlu olurdu.
Kazen kusura bakma ama sen olsan da olmasan da gitmesine razı olurdum :)

Eşimle olan diyoloğum:
Sana bir soru?
Kadınlar kulübünün yöneticisi kazen (erkek ) soruyor? sevgilinizi veya eşinizi benimle dünya kupasına Rusya ya gönderirmisiniz? Bu soru bana soruluyor

İkinci soru sen Kazen le gidermisin? Bu soruda sana soruluyor :)
Eşim: Gitmem.
Ben: Aa 9 yıllık kocamı tanıyamamışım!!
Peki neden gitmiyorsun maça
Eşim:Gitmem O kadar yol.
Ben: Uçakla yahu.
Eşim:Gitmem.
Ben: Aa sen gitmem dedikçe ben hırs yaptım yahu :))
Eşim: Ohooo.
En son bunu yazınca fazla uzattığımı anladım :)
Biz kadınlar bi garibiz :) eşim hemen tamam deseydi, belki küçük bi kıskançlık yapabilirdim.
Şu durumda ise zorla gönderiyorum :))
Kazen sayende eşimi çok da tanıyamadığımı farkettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…